Юлски деца-Тема 48

• 47 956
  • 726
  •   1
Отговори
# 255

Диди, за майчинството в момента се взимат 24 месеца назад, но болничните са различни от обикновените болнични за болест или гледане на дете. Аз "намазах" малко от тази промяна, защото ми влязоха месеци от предишното майчинство.

А и аз за това говорих Simple Smile

Леле,Радинка,браво на вас.Досега сте се кърмили Simple Smile

Като стана дума за обиди-моята Катя също учи много бисери от кака си но най-често повтаряното нещо като не стане на тяхното е "ти си глупачка" ...а след секунди идват и ми казват" Мамо,аз без да искам,извинявай"  Simple Smile Разбрах,че колкото повече се карам или им говоря,че това са лоши думи повече го повтарят.  Rolling Eyes

# 256
  • София

Еееейййй,момиченцааа,какво си правите??

Изведнъж се сетих за вас...и като се разрових в архивите ми стана толкова хубаво и малко мъчно..колко бяхме много и как писахме,по 3 страници на ден..  Mr. Green   Crazy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509834.600  -ето това например..  Heart Eyes

Незнам кой какво прави,има ли нови бременности???

# 257
Ние сме на вълна: "ти си йоша". Защо само на мен го казва не знам, като й угаждам повече  newsm78
А пък вчера баща й ми се кара нещо , а аз" тътътът". Той спира за малко и почва наново и тя: "тътътътът" -много доволна, че  е попила това и ми вика" аз каям тати"   Laughing
И аз ще паля свещ да ни пиемат в ОДЗ, че сега сме само в ДЯ, а приема е само за 4 деца, а яслата ще изпише 70. Къде ще отидат децата незнам. Даже сега за малкия се чудя дали да го запиша в ОДЗ или пак в тази ясла, защото съм много доволна, но пък после ще трябва да правя тази гимнастика наново  newsm78
Браво на кърмилите се още. Аз не бих издържала толкова много.
Джил, Драга, айде да запозанем вторите деца.  Peace Хубаво е времето да се видим някой ден?

# 258
Ели, ама те имат занималня от 2,5 до 5 г. И аз си мисля да я здапиша там, но на мен ми идва далечко за всеки ден, а и не знам под каква форма да запазя жената на половин ден и за всички ни да се навържат финансово нещата...

# 259
Миме, печели 0, 1 точка от брат си, тъпото е, че тази градина не взима под внимание, че живея и работя в същата община, ако ми броеше и другата 0, 1 точка почти сигурно влиза вътре. Направо ща се изям с парцалките.
Ех, Вили, ама си проста значи Joy.
Хриспа, Мацко е бъдещата ни мама.
Радина, честито ви отбиване.
Джил, само да доживея да оздравеем в къщи и много ще се радвам да си подновим разходките като в доброто старо време, само дето вече няма да можем да седим и да пием бира, но може да си вземем каски с бира и сламка и така да потичваме след децата Laughing.
Еми, Санди определено се е метнал на теб такъв буден.
Ох, Ем, верно си е смешно, за щастие са добре и двете Peace.
Еееех, Кукумявче, налегнаха ме спомени. Нам мен много ми липсва как се събирахме толкова много мами в парка. Липсват ми тези дни, бяхме си много добра компания.
Орхидея, с удоволствие, само да оздравее малкия, че той започна сега. Така се надявах да го размине само с хрема, но при положение, че всички се разболяхме, нямаше как да се пребори милия.

# 260
  • София
Драга, направо се виждам преди 2г. като те чета.  ooooh! 'Айде бързо да оздравявате и да започваме срещите. И аз искам да пипна малко бебешко.  Crazy
Мама Диди, имах предвид, че можеш да видиш вашите си точки, не на другите. Чувала ли си Тан? Стопли се времето и започнах да мисля за морски срещи.  Wink

# 261
Драга, направо се виждам преди 2г. като те чета.  ooooh! 'Айде бързо да оздравявате и да започваме срещите. И аз искам да пипна малко бебешко.  Crazy
Мдааааа и аз искааамммм да мачкам Ники и Нийчоооо!
И разходки искам!
Мила  Hug онзи ден точно си разглеждах едни снимки в парка с теб и с Медула - мнооого яки - още не ходят децата или поне не много  Flutter Mr. Green Laughing
Инкс, аз навремето си запазих жената, която го гледаше, но тя се съгласи да почиства 2 дни в седмицата и освен това и намерих същата работа и в моя приятелка наблизо, та финансово дори взимаше повече от преди - поне тя беше доволна. Това е един вариант. Другия е да се комбинираш с някоя мама, на която би и трябвал човек в "другата смяна" Mr. Green
Кукумявче, ми наминавай по-често де! Хубавко си ни е тук, нищо че бебешорите пораснаха - особено някои, обаче кръга си е кръг - ето на нови се родиха и тепърва още чакаме  Hug
И аз се присетих за Тан, Диди ако я видиш непременно я поздрави  Hug

# 262
Добро утро!   bouquet

Мила,аз и моите точки немога да видя  Mr. Green Нещо немога да и разбера ама нищо  Simple Smile
Тан,не съм я виждала скоро защото не съм си ходила в Карнобат но сега по Великден ще се видим.
Ние след малко тръгваме с Катя до болницата да видим докъзе и стигнала с оздравяването и дали вече ще съм на работа от понеделник. newsm78

# 263
Нещо много носталгично тук, ами хайде, де, нека минат празниците само и да направим една спартакиада на стадиона на ЦСКА с големите и малките, софиянки, пловдивчанки, варненки от София и обратното, и не съвсем  Mr. Green

# 264
Здравейте!
Днес заведох Даниела на ясла, а наобяд ми се обадих, че е с Т-38.7. Пратих баща й да я вземе, защото малко ми е трудно излизането от работа  Sad. Инструктирах го няколко пъти какво да й даде, за да й смъкне Т. Смъкнал й той Т, сложил я да спи и уж после всичко било наред....Ама като се прибрах от работа, Дани нямаше Т, но пък си имаше повръщане  Sad. Веднага я заведохме при педито....Ами, детето си има пневмония  Cry. По принцип нашето педи избягва да дава АБ, но този път се наложи да изпише такъв, както и АЦЦ кидс. Дано да посрещнем Великден здрави  Praynig
А как ми писна вече от болести........... ooooh!

# 265
Добро утро  Hug

При нас времето е ужасно.Излъга преди два дни,че вече ще е лято и от вчера едни дъждове,едни облаци-неможем да се покажем навън. Sad

Чочи,много неприятно но така ще е.Дано поне бързо ви мине.
Аз с моите здрави уж деца вече ми втръсна от болести.Бяхме само на смучещи хапчета а от вчера на АБ за пръскане в гърлото.Добре,че поне нямам проблем с даването на лекарствата.Двете се карат коя повече хапове да пие.

Много съм благодарна на Марулчето,че открехна в мен желанието и кефа да правя питки.  bouquet Много ми харесва,много ги обичам да ги хапвам ама си ги ядем само със свекъра ми.Моите хора нещо не си падат. Simple Smile Днес като заспат мятам още една и утре да му занеса на татко в селото,където се е затворил. Sad Да се похваля и с две от произведенията ми  Simple Smile Парвата е пробна за 40-то на майка и е само с вода,брашно и мая и изобщо не вярвах,че ще стане нещо.

# 266
Чочи, Диди бързо да оздравяват дечицата ви. Ако има и други болнички им пожелавам същото  Hug

Елин и той изкара доста лош вирус, накрая май стигна до гнойна ангина. Преди 2 дни 8-9 часа беше с 40Т, без да мога да я сваля с нищо. Така в безтегловност не съм се чувствала отдавна. Иначе аз тъкмо ви се похвали, че нещата с кърменето приключиха и той не търси...Но от 2 дни е кошмар, иска да суче, реве, буди се през нощта. На крачка съм отново да му дам, но за сега се държа  Blush

Времето и тук не е особено хубаво. Топло е, но има ужасен вятър. Дано до утре утихне, че ще ходим на църква, да си вземем върбички и да запалим свещички. Започват любимите ми празници  Hug

Диди, много хубави питки. Аз пък последно време правя хляба на Марулка в машината. Става много хубав. А днес направих тези хлебчета, пак по препоръка на Силвето  Hug Страхотни стават и децата много ги харесват  Peace

# 267
Радинка,ако имах машина щях да съм 100 кила.Радвам се ,че нямам Mr. Green В момента ми втасва тестото, после ще ви почерпя   chef

Като каза гнойна ангина Катя също я изкара ама каква беше не я знам-без никакви болки.Аз като съм имала немоех да дишам от болки,още по-малко да ям а тя си ядеше препечените филии  newsm78

# 268
Диди, днес Дани е по-добре от вчера-личи си....Дано наистина бързо да й мине  Praynig
Уф, аз имам доста кила да смъквам, а вие тук питки и хлебчета показвате... ooooh!-срам нямате.... ooooh!

# 269
Чочи и ние се подредихме отново болни, изпи антибиотика във вторник и вчера едни температури.
Та да се похваля по нощите ходихме в Полимед, по пътя повърна, после вдигна пак малка температура и за сега не е качвала. След като се изпоти няколко пъти, повърна вече е по- добре, но какво е, сега седя и чакам. Малчо кашля ужасно и тъкмо му минаваха уж сополите и въпреки че е с капки за нос пак се разсополиви. Усещам, че пак ще стигне до антибиотик и повече просто няма да си правя експерименти с яслата.
Джил, аз си обещах, че скоро няма да стъпя във вашия квартал, но един приятел си купи апартамент и ни покани на освещаването и се оказа до вас Laughing. Та вчера ви бяхме в района за кратко, преди да ни викне по спешност свекито.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 15:57 от Julsko bebe

Общи условия

Активация на акаунт