Юлски деца-Тема 48

• 47 956
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Уф, Драга, ама и твоята никак не е лесна  ooooh!. Чух, че имало някакъв вирус с повръщане, висока Т и разстройство.....
Да ти кажа честно, и Даниела започна много да боледува, откакто тръгна на ясла, ама като няма кой да я гледа нон-стоп....... ooooh!. Дано поне в ДГ да не се разболява толкова много  Praynig

# 271
Чочи,много е различно.Петя например в яслата не ми се е разболяла нито веднъж но откакто тръгна на градина често.Нищо сериозно-само сополи и кашлица заради тях но преди и това нямаше

# 272
Здравейте момичета,

Дано всички болнички деца да оздравяват бързо и за празниците да търчат весело наоколо.
Ние утре ще празнуваме имен ден на двете госпожици и по този случай оставихме всичкото дете на баба и се пуснахме в градска отпуска. Всъщност трябваше спешно да си купя нови панталони, че всичко се изпокъса. ooooh! Децата намазаха подаръци от цялата работа. Пък се оказа, че бабата нямала никакви проблеми, та скоро ще повторим упражнението и кой ли пък не удари две бири по случая... Mr. Green

Драга, виждам, че не си успяла да разгледаш добре квартала, заповядай пак... Grinning Пък за бирата, аз мога да я пия и права. Laughing
Мама Диди, утрепа ме с тези питки, сега ще трябва да вадя брашното. Добре, че нямам мая в момента.
Орхидея, Медула - аз съм на линия за срещи вече. Калина трудно я приспивам следобед, така че ограничение в часа нямам.
инкс, това на бул.България ли беше? Я, дай малко повече инфо, че и аз ще търся място да запиша Калина за половин ден, но ми се иска да бъде някъде наоколо, за да не се налага да паля колата, за да я прибера.

# 273
Джил,аз като се присетя и в 20.00 съм почвала да меся ,та свършвам с печенето в 01.00  Laughing

Ето да хапнете и от днешните калории   Mr. Green
:

# 274
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!

# 275
Честит имен ден и от мен!

# 276
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА,БИЛКИ И ХРАСТЧЕТА! ВСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И УСМИВКИ!

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 10:30 от Мама Диди

# 277
Честит имен ден и от мен на всички малки и големи цветенца и дървета Hug.
Цветен прашец, теб по ник да те броим също Laughing.

# 278
  • Варна
Честит имен ден на всички празнуващи днес мами и деца! Hug  bouquet
И ние сме в купа на болните-явно върлува пак бацил.........Sad

# 279
Здравейте,

Почерпете се за имената на моите две госпожици.

Поздрави за всички останали, които празнуват днес.

Кой искаше да види Ния. Това са снимки от изписването.http://julskimami.snimka.bg/holidays/razni-krasoti.366478.26836290

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 15:40 от Jillian

# 280
  • Видин
Ох, каква е мъничка  Heart Eyes
Джил, а ти сияеш направо   bouquet Да са ти живи и здрави двете госпожици и много да ги слушаш  Mr. Green

Честит празник и на другите празнуващи   bouquet

# 281
Честит празник на всички!  newsm51
Честит имен ден и на всички празнуващи!
  smile3525

Джил много сладки госпожици си имате! Да са ви живи и здрави! А ти имаш страхотни очи, кажи, че малката госпожица ги е наследила  Wink

# 282
Джил, много сърдита госпожицата  Laughing Сигурно е била гладна  Grinning Радина ме е изпреварила с пожеланието за очите  Wink

# 283
Сини са, но се съмнявам, че ще останат така... ще трябва да почакаме и да видим.

И, ооо, да... изглежда си супер сърдита през по-голямата част от времето. Laughing

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 21:26 от Jillian

# 284
  • София
Честит имен ден на всички цветенца!

Почерпка и от моето:

Джил, красота!!!  Hug

У нас също сме отворили лазарета, само се чудя дали вирусът е един или ще обменяме "екстри", че нещо различно протичат нещата.  Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт