Юлски деца-Тема 48

• 47 809
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Днес се чества св. Тимотей.

Имен Ден празнуват хора с име: Антонина, Цецо, Цоньo, Чавдар, Румяна, Румен, Крум, Аспарух, Асен, Десислава, Ася

# 691
Честито и от мен на именниците. Не мисля, че има връщане назад, то стана малко на ти си куклите дай си ми парцалките. Изникнаха още лъжи, този път относно имущество на мое име без мое знание.

# 692
... Не мисля, че има връщане назад, то стана малко на ти си куклите дай си ми парцалките. Изникнаха още лъжи, този път относно имущество на мое име без мое знание.

Ем, за имущество не знам, но непременно намери начин да провериш дали не си се сдобила с някой дълг на свое име, особено ако си имала някакво по-обширно пълномощно в даден момент.

# 693
Официално обявявам сезона на рожденните дни за открит.

Пожелавам си слънчицето ми да е много здраво, щастливо и все така борбено в живота.

# 694

Честит рожден ден на сладката Ния!
Да расте много усмихната и обградена с обич!

# 695
  • София
Честит трети рожден ден на Ния. Да ни е живо и здраво най-ранното "юлче", много целувки от нас с Дария

# 696
  • София
Блис, честит рожден ден ден на Ния! Да е много, много здрава, весела и с късмет, радост на мама и татко!

# 697
  • Кърджали
Започна се!
Честит рожден ден на Ния! Да е здрава и щастлива, весела и игрива! Честит празник на мама и тати!

# 698
Честит Трети Рожден Ден на Ния!! Здрава и щастлива!! Hug

Ем, аз съм оптимистично настроена за теб и Изабел! И двете сте прекрасни и очевидно заслужавате много повече!  Hug Винаги си се изказвала не много ласкаво за него.. Стискам палци да се отърсиш бързо и да продължиш напред!

Грацийка, прегръщам те силно!!!

# 699
  • При децата ми
Честит рожден ден на Ния! Hug Да е жива и здрава!  bouquet Слънчево и безгрижно детство!

Забравила съм, че има толкова рано родени юлчета. Simple Smile

# 700
Честито на Ния! Да расте здраво и щастливо дете, обградено с много любов и щастие!
  bouquet

# 701
Ей, колко хубаво! Честит рожден ден на Ния! Да е жива и здрава прекрасна малка 3-годишна госпожица!

# 702
Хайде започваме с прекрасните празници, честит трети рожден ден на Ния, да е борбена и винаги първа във всичко. Честит празник на цялото семейство  bouquet

# 703
Честит рожден ден на Ния! Да е жива и здрава!

# 704
  • София
Честит Рожден ден на Ния! Да бъде все така борбена, жизнерадостна и пълна с енергия за приключения в живота! Heart Eyes

Не съм ви чела последните седмици и не мога да се включа адекватно.Надявам се скоро да мога да прочета обстойно и да сте добре всички!

Общи условия

Активация на акаунт