Юлски деца-Тема 48

• 47 801
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Честит рожден ден на Ния и от нас! Много здраве и безгрижно детство и пожелаваме!

# 706
  • София
С малко закъснение, но от сърце да пожелая здраве и прекрасно детство на порасналата Ния.

Емили, много, много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Пожелавам ви да бъдете едни много силни момичета с Изабел и съвсем скоро всички отрицателни емоции да останат зад гърба ви.
Ние с Катрин сме в една серия от болести, започнахме с цистит, минахме през кашлица, а сега пък е със схванато вратле от сутринта. 

# 707
  • Видин
Честит рожден ден на юнското ни юлче Ния! Да е здравичка и много щастлива   bouquet

Аз влизам в болница. Последно диагнозата ми е синузит, който е за пункция, но ще се опитаме да я избегнем. Иначе не е изключено да има и мигрена, и невралгия...  ooooh!

# 708
Аманитка, според мен диагнозата ти е "майка на породени" Wink Дано бързо се оправиш.

Цветен, като почне и върви синджир марка. Ние в жегите правим бронхит, прави сметка през другото време какво е.

Блис, на малката рожденичка искрени пожелания да е здравичка, умна и добричка. То май са за теб тези пожелания... За нея много щастие и безгрижни игри. Party

# 709
Със закъснение:
Честит рожден ден на нашата "кака"  Ния тук, да е жива и здрава и много да радва мама!
Аманитка - как си, във ФБ видях, че вече си вкъщи?
Ние сме на гости при прабабата и прадядото на Ивчето, вчера отскочих до Пловдив, за да я запиша на детска градина.

# 710
  • Видин
Пускат ме за малко, но се водя в болница  Laughing Уж съм по-добре, ама ще видим  Crazy

# 711
Честит Рожден Ден на Катрин! С пожелания за щастие и весели детски игри!

# 712
Честит рожден ден на Катрин! Да е много здрава и засмяна на мама!

Ще пиша повече като се приберем в София. Hug

# 713
Прашец, честит празник, Катрин да расте едно щастливо дете, безгрижно и да има приказно детство Hug. Честита ви трета годинка  bouquet.

# 714
  • София
Честит рожден ден на Катрин и от мен. Hug

# 715
  • София
Прашец, честит рожден ден на Кати! Да е здрава, весела и с лекота да се справя с всичко!

# 716
Жива и здрава да е Катрин и все засмяна за радост на мама  Hug Hug Hug

# 717
  • USA
Честит Рожден Ден на Кати! Да е здрава най-вече!

# 718
  • Кърджали
Честит рожден ден на Катрин! Да е жива и здрава, весела и щастлива! Пожелавам и едно вълшебно детство! А на мама - винаги да се гордее с дъщеря си!

# 719
Честит рожден ден на Катрин! Да е все така будна, весела и засмяна!
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт