Юлски деца-Тема 48

• 47 805
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мацко, честито! Лека и безпроблемна до термин!   bouquet

Аманита, да ти е жив и здрав по- малкият юнак, много радост да ти носи!   bouquet

# 76
бебе Йоги (ходим заедно на йога за Временни).
Хаахаххахаха нашето най-новото пък е куклен вятър  Laughing

# 77
amanita, Честит рожден ден на малкия мъж Simple Smile Да е жив и здрав и да радва мама и татко Simple Smile

Radina, наистина се обърках вече с тия диагнози Sad Иначе ходи на ясла, но една седмица  на ясла, 1-2 е болен. Сега още  на ясла, защото е само с хрема, ако се влошат нещата ще го спирам пак. Имаме рекорд 3 седмици на ясла без прекъсване Simple Smile Но при нас проблемите започнаха още преди да тръгне на ясла.
Установих поне какво му помага, дърпаме сополите с бейбивак и после капки (коларгол или макситрол) и положението се оправя Simple Smile Ще изчакам още малко, че вчера ни изписаха други капки за нос, ако няма подобрение отиваме пак на УНГ, вече незнам къде Sad
А колкото за говоренето моят син не млъква, дори и на сън говори Simple Smile Винаги има мнение по всички въпроси, ако не си пее нещо. Вече в колата не пускам радио, защото той се надвиква с него Simple Smile

# 78
  • София
Аманита    bouquet , да е здрав и да те слушкат и двамата  Hug , кога мина тази година  Thinking
deedee83, тези Макситрол са доста силни капки, не случайно шишето беше 7-10 мл. На София и ги предписаха при бактерии в носа, стрептококи имаше, курса беше 10 дни. Не помня какво си писала, изследваха ли го за бактерии? Може да му действа съвсем различен АБ, или пък сега да му капеш АБ без причина.
Мацко, при Роси ли пак си на йога? Гледах, че сега прави и онлайн лекции.

# 79
  • София
Я, то имало нова тема.
Абе Bliss, ти си била в моята отчетна и аз да не знам Laughing. Ама така е като не съм писала отдавна. Завиждам ви за срещите, ние изгнихме тука, по-точно аз, ама за септември сме на линия за срещи  Hug.
Джил, леко и безпроблемно раждане, дано да се похвалиш скоро.
Честит рожден ден на Сами Hug. Кога се роди, кога стана на 1. Ама то и нашите скоро ще "чукнат" тройката Shocked

# 80
Я, то имало нова тема.
Абе Bliss, ти си била в моята отчетна и аз да не знам Laughing. Ама така е като не съм писала отдавна. Завиждам ви за срещите, ние изгнихме тука, по-точно аз, ама за септември сме на линия за срещи  Hug.
Джил, леко и безпроблемно раждане, дано да се похвалиш скоро.
Честит рожден ден на Сами Hug. Кога се роди, кога стана на 1. Ама то и нашите скоро ще "чукнат" тройката Shocked

Ами може би не знаеш защото леко си смених ника от Ral_p.  Mr. Green hahaha hahaha вярно отдавна не си се вясвала.

# 81
  • София
О, Рали Hug. Щях да те питам дали не си някой с нов ник, ама.. Що не съ обаждаш Mr. Green

# 82
Честит рожден ден на Сами ! Жив и здрав да е малкият човек !  happy bd
Нека много , много да се забавлявате на партито и чакам снимки !

Джил днес я няма  Mr. Green

# 83
Е, Аманита, да е жив и здрав малкия юнак  bouquet. Тъкмо си мислех, че миналата година някъде по това време те чакахме теб и то баш на деня съм се присетила Laughing.
Джил, стискам палци да дочакаш докторицата, нали я нямаше сега.
Медула, много се посмях и аз, радост за окото ми е да те видя. В нас на Андреа ѝ викаме малкото шефче Laughing.
Андреа да се "похваля" изкара 4 дни на ясла и в момента тече една вода от носа, направо като водопад. На обед като я взех нищо нямаше, много им бързи краката на тези сополи бе.

# 84
  • София
Честит Рожден ден на Сами! Жив и здрав!   bouquet Чакаме снимки!
Дидиии, точно звънях на Токуда за резултатите - не са готови, което според дамата, която вдигна тел. значело , че явно има разтеж на микроорганизми,трябваше сутринта да са готови. Аз така и предполагах де. Но вашите диагнози са многострани... Алергия изключи доктора защото при нея течали бистри сополи и детето кихало много. А пускали ли сте секрет за изследване?
А сестра ми е в болница с малкия защото от едни такива сополи дето си седят в носа му от извесно време е направил спазъм на белия дроб, бронхоспазъм мисля се казва... той е мн податлив за съжаление , та тия сополи са си опасни..А вчера се видяхме и нищо му нямаше, през нощта е кашлял нон стоп.
Медула, твоя пост го пуснах на скайпа на моята приятелка та се посмяхме за Доминатора и то зашото и двете сме с деца  зодия Рак - колко познато Mr. Green
Днес няма такава разходка - от НДК до кино Арена пеша с количките и после от метрото в Обеля до Надежда... нищо не ми пречеше само прахта и мизерията на места..как ми се иска града ни да е по-чист и приятен...ееех мечти..
Дано на Джил не и се е паднало днес да ражда без нейната докторка.

# 85
  • София
Аманита да ти е жив и здрав малкия юнак и двамата с баткото много да те радват.  ura

# 86
  • Видин
Ох направо съм скапана  Laughing
Благодаря ви за пожеланията   bouquet Кога мина това време и аз самата не знам  Crazy
Партито мина, тортата беше много хубава и на външен, и на вътрешен вид  Mr. Green Децата поиграха и по живо по здраво всички спят  Laughing
Снимки ще кача във фейсбук само засега, че мисля и аз да си легна. Днес не се спрях просто  Whistling ooooh!

# 87
  • Кърджали
Аманита, да ти е жив и здрав Сами...

# 88
Хм, Джил нещо липсва, да не празнуваме догодина два рождени дни Grinning.
Аманита, видях тортата във фейса, страхотна е.

# 89
Все се каня да вляза да видя за момата на Джил, а още я нямааааа  Hug
Честито за новото бебче на път.  Айде, че миналата година се отсрамихме три мами, ако не се лъжа, трябва и тая да има нови попълнения    Heart Eyes
И тук да честите на моята приятелка рождения ден shora mishora   bouquet. Всичко най- най- най-.........
Честито и на първия малкия Самуил, да слушка мама  Hug
Александра от понеделник е на ясла след четири месеца в къщи и от вчера сме със сополи. Да са ни честити.

Общи условия

Активация на акаунт