Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Момичета,започнах да си мисля че все между целувките ще има по 8-9 серии(първа целувка-53-та серия, втора целувка-62-ра серия!). Дано да греша и другата целувка да не е в 70-та серия че ще ги гръмна сценаристките!
Ако целувките зачестят, и двамата ще се излекуват. Блокирани са от много психотравми, но с дистанция само се усложняват нещата. Освен това, според моето скромно мнение, периода без каквато и да е физическа близост излиза от рамките на нормалното и възможното за млад човек, твърде дълъг стана. Очаквам да видя как се развиват техните отношения, също какво става с делата и какво наказание ще сполети насилниците, другото ми разводнява сериала.

Вале Hug  bouquet напълно съм съгласна с това твое мнение! Peace

# 166
# 167
# 168

Скрит текст:

Защо брачната халка се носи на безименния пръст?

Смята се, че обяснението идва от Китай.
Палецът символизира родителите.
Показалецът – братя и сестри.
Средният пръст си ти самият.
Безименният е партньорът ти.
Малкият пръст са децата ти.

За да разбереш защо халката се носи на безименния пръст, направи следното:

1. Отвори дланите си, една срещу друга.
2. Пречупи средните си пръсти и ги постави един до друг (като на картинката), след което допри върховете на останалите си пръсти.
3. Сега се опитай да разделиш палците си (родители). Ще се отворят, защото няма да прекараш целия си живот с родителите си - рано или късно трябва да ги напуснеш.
4. Събери отново палците и се опитай да разделиш показалците си (братя и сестри): те също ще се отворят, защото братята и сестрите ти ще имат собствени семейства и отделен от твоя живот.
5. Събери показалците и раздели малките си пръсти (деца): и те ще се отворят, защото и твоите деца един ден ще се оженят и ще напуснат дома ти.
6. Накрая събери малките си пръсти и се опитай да разделиш безименните (партньор): ще се изненадаш да установиш, че не можеш - защото съпругът и съпругата трябва да останат заедно в добро и зло. Simple Smile
От: ‎~Статусu~

Скрит текст:
Искате ли да се освободите от безверието, пазете четирите неща, които Бог ви е дал.
Пазете свободата на душата си, пазете силата на духа си, пазете светлината на ума си, пазете доброто на сърцето си.
От тия четири неща зависят постиженията на човека. Става ли въпрос за свобода, за сила, за светлина и за добро в човека, имайте само едно мнение.
В свободата на душата, в силата на духа, в светлината на ума и в доброто на сърцето седи смисъла на живота
От: Maria Radusheva

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 13:01 от Goni

# 169
Лелеееее, Goni, вярно не могат да се разделят! За първи път го  чувам това нещо, простете невежеството ми!  Blush Как са го измислили само тези китайци  ...тцтцтц...много мъдър народ !  Peace

Благодаря ти за това инфо!   bouquet И за снимките на Берен и Енгин  - мнооооооого хубави!  Heart Eyes

# 170
# 171
# 172
Goni, и за мен това с безименните пръсти е откритие. И в другия скрит текст намерих много мъдрост, благодаря ти! И за снимките, както винаги  newsm10

# 173
Цитат
Момичета,започнах да си мисля че все между целувките ще има по 8-9 серии(първа целувка-53-та серия, втора целувка-62-ра серия!). Дано да греша и другата целувка да не е в 70-та серия че ще ги гръмна сценаристките!
Ако целувките зачестят, и двамата ще се излекуват. Блокирани са от много психотравми, но с дистанция само се усложняват нещата. Освен това, според моето скромно мнение, периода без каквато и да е физическа близост излиза от рамките на нормалното и възможното за млад човек, твърде дълъг стана. Очаквам да видя как се развиват техните отношения, също какво става с делата и какво наказание ще сполети насилниците, другото ми разводнява сериала.
Е добре ,не разбирате ,че това е много изкуствена приумица от страна на продуцентите,с цел да запазят интереса докрай.Просто е много тъпо и отблъскващо това.Не става дума секс да гледаме,ама малко повече реализъм...

# 174
Даниелка,  Валка Hug Hug  bouquet  bouquet

# 175
Цитат
Е добре ,не разбирате ,че това е много изкуствена приумица от страна на продуцентите,с цел да запазят интереса докрай.Просто е много тъпо и отблъскващо това.Не става дума секс да гледаме,ама малко повече реализъм...

А ти не разбра ли, че никой тук не говори за кекс newsm78 newsm78 newsm78

# 176
Ясно мие ,но просто накрая го развалиха филма...

# 177
ValentinaP, dana78,
Всички  на корабчето бяха получили инфо по телефона  ,че Фатма е била на среща през нощта с мъж и той я е изнасилил.Това казаха и на Мустафа.
По късно  Мустафа разбра ,че въпросният мъж е  Керим …….и като си спомни флирта  на КиФ  от годежа –логично бе да повярва
Някои  определят   реакцията на Мустафа в болницата/годеник разбрал ,че годеницата му е ходила на нощна среща  с мъж  и изнасилена от него/  за непростима ,а реакцията на Керим ,/който бе  никой-само нежелан съквартирант на Фатма /,когато разбра ,че Мустафа само  е влизал в заведението –блъскане и хвърляне на маси и столове  -ПРОСТИМА.???????
След като разбра истината Мустафа  следва САМО ЕДНА ЦЕЛ – наказания ,вреди  и тормоз за 4-мата и да си върне Фатма /омъжена не по любов  за насилник/.
Няма по-логично поведение от това за всеки мъж ,  на когото  4 животни са опропастили   живота
И след като живота му вече  го няма  ,защо да имат значение средствата ?
 Мустафа постъпи много правилно като принудително  разказа  на Фатма  за това как той е изживял кошмара.Това са длъжни да направят и Фатма и Керим ,защото САМО ТАКА  ЩЕ може да градят бъдеще

…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Фатма  обича Мустафа ,въпреки,че  не му прости и намрази  ….../както и  Хаджер/
Опитва се да  изгради нов живот ,но когато изяснят  ПОДРОБНО  ОНАЗИ НОЩ,  Фатма едва ли ще прости , и съвсем ще се дистанцира от  Керим ,а той ще стане  още по несигурен усещайки ,че не е обичан ,като Мустафа /
Доказателство  за любовта на Ф   са инстинктите и с пистолета ,когато трябваше да избере КОЙ ДА ЖИВЕЕ -  Керим или Мустафа  и когато видим реакциите и, ако  М умре/

ВИНАТА НА ФАТМАНГЮЛ Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И  ОМЪЖИ  ЗА  НАСИЛНИКА  КЕРИМ

# 178
  • Пловдив
  Момичета, много поздрави от сладурите.

# 179
  • между морето и небето

Не можах да разбера от подсказката "Фатма с бански костюм ли ще бъде  newsm78 /.....

Hug ,

Славена,еее,  #Crazy голяма фантазия  hahaha .
Как си представяш, че Фг ще зареже роклетата и ще се появи по бански.
Аз се примирих, че до края на сериала надали ще я видя облечена с нещо друго. А с обувка на поне  3 см ток и на сън не ми се явава.

По сериозно
Относно подсказката, че Фг отново ще почуства вина по неуловимия негодник, изобщо не ме учудва. За мен това си беше в реда на развитието - Фг отново се затвори в себе си, не иска да разговаря нито с пхихолога, нито с Керим. Мусти изпадна в света на болните фантазии. Лош, хубав, сигурна съм, че поне за малко ще отвори очи, за да внесе още повече смут и вина в душата на Фг.

Надявам се, да не ни подведат за стоплянето на взаимоотношенията Ф/К , защото в последно време, двамцата ги завя студен витър. Дано да е последния. Пролет идва.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт