Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

lusia, добре дошла. И на мен много ми харесва тук. Скоро минаха два месеца от първия ми пост, а сякаш съм се нанесла от години  Grinning  Но най-вече ми харесва атмосферата в темата. Много ме зарежда.

Круела  Hug благодаря за превода. Тая страстна целувка вече ми е пред очите, и днес цял ден ще се хиля  като зелка. Да видим какво ще обяснявам, че в лудницата вече ми пазят едно място. Имам връзки там между другото.
Цитат
За неочаквания край на сериала силно се надявам татко Фахрадин да купи еднопосочни билети на сина и снаха си за Австралия.
Гони, този край хич няма да е неочакван. Предвидихме го преди повече от месец  Joy Но пък ще е много хубав, ако не неочакван.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 10:19 от hrissi_sz

# 151
Добро утро!
Един поздрав от мен в този слънчев неделен ден!

Момичета,започнах да си мисля че все между целувките ще има по 8-9 серии(първа целувка-53-та серия, втора целувка-62-ра серия!). Дано да греша и другата целувка да не е в 70-та серия че ще ги гръмна сценаристките! #2gunfire #2gunfire

# 152
Добро утро и от мен, пожелавам ви хубав, слънчев и приятен пролетен ден!

Подсказките уж обнадеждаващи, романтика край морето, евентуална целувка. Ама това с Мусти вече е прекалено. Щели да го оперират, ама щял да умре. Ами да умира направо, какво ще ни занимават кой знае колко време още с операциите му, със сънищата му, че и вина ще вменяват на ФГ за неговото състояние. Е, на кого е посветен филма - на изнасиленото и опропастено момиче, което, благодарение на това, че попадна на изключително свестни хора като Мерием, Кадир и Керим, си стъпи донякъде на краката? Или на този извратен, болен мозък Мустафа, който се поблазни от парите и пожела живота на богаташите, виновни за объркания му живот? И защо обвинява Керим, че му е отнел живота, който той е трябвало да живее и по право му принадлежал? А нима той не пожела парите, колите, къщите и най-вече живота, който  живеят Яшаранови, безсрамно и нагло заявявайки че иска такъв живот и за себе си? При това без да е допринесъл с нищо за всичките тези блага, освен че продаде съвестта и честта си, както и любовта на това невинно момиче ФГ. Нагъл, алчен, жесток, пожертва с лекота родителите си, бъдещото си дете, законната си съпруга и се отдаде на налудничавата идея да мъсти на Керим - най-невинния в цялата история и не по-малко потърпевш от нея. Завист и диво желание за мъст - това виждам аз в Мустафа и нищо не може да смекчи отвращението ми към тази особа. По-бързо да го осмъртяват сценаристките, защото вече стават досадни с това негово безсмъртие.  smile3511 smile3513 fight

# 153
Цитат
Момичета,започнах да си мисля че все между целувките ще има по 8-9 серии(първа целувка-53-та серия, втора целувка-62-ра серия!). Дано да греша и другата целувка да не е в 70-та серия че ще ги гръмна сценаристките!
Ако целувките зачестят, и двамата ще се излекуват. Блокирани са от много психотравми, но с дистанция само се усложняват нещата. Освен това, според моето скромно мнение, периода без каквато и да е физическа близост излиза от рамките на нормалното и възможното за млад човек, твърде дълъг стана. Очаквам да видя как се развиват техните отношения, също какво става с делата и какво наказание ще сполети насилниците, другото ми разводнява сериала.

# 154
За Мустито и аз съм шашардъ, какво да му пожелая. Доскоро исках да оживее и да гледа отстрани огромната любов на Фатма и Керим  - защото си мисля, че това ще е най-голямото наказание за него, но вече и аз съм на мнение, че докато е жив няма да ги остави на мира - така, че искам вече тотално да се разкара от сериала.

И аз съм със същите чувства по отношение на Мустафа. Обаче все пак си мисля, че една доживотна присъда ще му дойде по-добре, защото за болния му мозък най-голямото наказание ще бъде да знае че К. и Ф. са щастливи заедно... или пък ако все пак сценаристките искат да го погребат нека го оставят жив поне да разбере за сватбата им или за чаканото бебе /нали има и такова слухче/.
Все си мисля, че този егоист и себелюбец заслужава най-голямото наказание от всички.
И все пак дано и квартета Мюнир, Ердоан, Решат и Селим също си получат заслуженото.
Надявам се, че сега когато вече получат доказателства за клопката която скроиха на Туранер, Мелтем и майка и се включат по-дейно в битката срещу квартета. Мелтем ми е симпатична, тя е  една от невинните в цялата тази история

# 155
Добро утро момичета!Пожелавам Ви един страхотен ден Two Hearts
Сега ще се запиша ,че така както е тръгнало докато изчета старат тема вие ще сте приключили с тази.Работливи сте ми  Hug

# 156
Добро утро,сладурки!
Много моля за линк на 24 серия на Облака-или нещо на мен не ми се отваря,или съм се объркала и преведените са до 23 серия.Благодаря ви предварително!

# 157

Добър ден!

Един Керим с купа за неговите почитателки/до колкото разбрах от арабския превод #Crazy Outta Joint/ това ще бъде връчено на най-върлата му почитателка в бг-мама...

Не можах да разбера от подсказката "Фатма с бански костюм ли ще бъде  newsm78 /.....

Следя ви ,но в това хубаво време предпочитам да съм навън Hug

Крюела,малко пролетно разчистване на профила и смяна на дизайна актуален с настъпващите празници  Mr. Green

# 158
За добро утро и хубав неделен ден!  Hug
Лека редакция на подсказката:

Мустафа е в критично състояние, ще го оперират, той ще продължава да сънува Фатмагюл. Фатмагюл се радва, че са хванали Мустафа, но и се разстройва, че той е сериозно ранен. Това предизвиква хлад в отношенията им с Керим. Тази студенина се запазва между тях и на плажа, но всички проблеми и лоши чувства изчезват когато се целунат.

Скрит текст:
Допълнение - целувката ще бъде истинска, страстна, такава каквато не сме виждали до сега... нарочно го слагам в спойлер, че ми е много нереалистично. След онова "преплитат се" и фантазиите след него вече не ми препуска така въображението. Истината - в четвъртък вечер.  Peace
За Ердоан и Селим е близък края на пътя, но ще има неочаквано развитие.

mariana51, благодаря за филма – Зенне танцьор! Беше ми любопитен и филма и инфото за него и проблема, който разглежда.

Cruela , благодаря за превода на слухчето!  Simple Smile

Ние с Хриси снощи , явно , погрешно сме го разбрали..ама,като  разчитаме на Гугли- то да ни го преведе... Laughing  Не съм очарована  от хладината в отношенията им -- аман вече! Пфуу!  Crossing Arms Но очакването на  целувката в края ще ни държи  ....  love001
Мустафа вече не го коментирам-  за мен той е изпята песен.  Не вярвам повече да навреди на някой. ( Да чукам на дърво, да не чуе Дявола  Twisted Evil)

Ако пуснат и някакъв  по-съществен трейлър , няма да е лошо, мен ако питате!  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:04 от daniela.qnkova

# 159
Ако ще ни радват с целувка предполагам, че Берен и Енгин са се нацелували едно хубаво вече.  Heart Eyes
В този ред на мисли ако са хора тези от Ay Yapim ще пуснат и едно трейлърче от 20-тина секунди. Де късмет, де!  Praynig
А иначе Slawena е права. Времето си е за навън. И преди да си запаля маратонките от мен едни KISS – FOREVER за вас.
Бааааааааааааай!  bye
Cruela си пуска линка за живота извън Интернет!

# 160
  • София
Детелинка, влез в 89 тема и на предпоследната страница има линк с превода на 24 епизод на Облака, аз досега го гледах.

# 161
От много време го гледам този филм по БИТИВИ-то и досега не мога да си отговоря на основния въпрос във филма - КАКВА, ПО ДЯВОЛИТЕ, Е ВИНАТА НА ФАТМА-ГЮЛ  newsm78
Аз лично не виждам никаква вина в това момиче.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 12:01 от niksana2

# 162
Добро утро и хубав ден на всички.

Гони, този край хич няма да е неочакван. Предвидихме го преди повече от месец Joy Но пък ще е много хубав, ако не неочакван.

Значи, когато съм чела тези Ви постове съм дремела на фъндъци.  Joy hahaha по сред нощите . Знаех си  аз, че не трябва да се обаждам! Peace

И един музикален поздрав за извинение
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:58 от Goni

# 163
Goni много хубава песен, ама и как хубаво танцува д-р Сердар!
niksana2, разбира се, Фатмагюл няма никаква вина, това е риторичен въпрос.
Момичета, снощи питах нещо за Облака, никой ли не може да ми отговори? Да повторя, виждате ли символика в това, че Нарин разговаря с облаците, а фамилията на Мустафа е Булут (облак).

# 164
от Bebina, но не мога да го преведа:
‎''öpüştürmek'' ben bu kavramı hala kavrayabilmiş değilim.Bu'mu'dur yani,millet oturmuş ne zaman öpüşecekler diye mi bekliyor.Bu nasıl bir mantık?İzleyicinin derdi ''öpüşme''değil,adam gibi öyküleme.Daha öncede söyledim,Mustafa'nın ölmesi olabilecek en güzel şey olur.Mustafa'da kurtulur,seyircide.

Общи условия

Активация на акаунт