Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

В началото Мукадес ме дразнеше много, но сега ме забавлява много. Всички в къщата свикнаха с нея, а и тя се попромени - забележките и намесите й станаха по - меки, макар че почти винаги са неуместни и ненавременни. Във всички случаи, без нейния образ филмът нямаше да е пълен...

ananova  ,  newsm10  ! Точно това мисля и аз!  smile3521

# 76
Ето ви и следобдната ми загатка. Открийте приликите и разликите:
Скрит текст:

Аз освен приликата т.е. еднаквостта в "спалните" им одежди - разлики не виждам. То бива - бива, ама това да спят  със все дрехи / "еле" Керим / - то ясно, че ще имаме само някоя и друга целувка до края.
Я си представете.
Скрит текст:
Прегръдка. Мукадес -Пардон!?  Браво, браво - машалла, прегръщайте си се спокойно. - вече реалност.
Целувка. Мукадес - Пардон !? Браво, браво - машалла, целувайте  си се спокойно.
 ............. Мукадес - Пардон !? Браво, браво - машалла, .................. си се спокойно. Уф, пу-пу вече съм спокойна и аз - Рахми, ще станеш вуйчо !

Според мен този път леглото е на Фатма. И близостта е по-различна- прилича ми на сцена от 67 серия Simple Smile или поне си мисля, че този път тя ще му каже да остане при нея.

# 77
СВЕТОЗАРА, по моето скромно мнение гласовете от песента нямат много общо с тези на нашите любимци.

freespirit, много ми хареса поста ти. И аз мисля, че докато не прости на М.Н., а и на всички, които са й навредили, пълно оздравяване няма да настъпи. И нямам предвид да не иска да бъдат наказани за престъпленията, а да приеме, че тази ужасна вечер и последиците от нея винаги ще бъдат част от живота й, и да продължи напред. Лесно е да се каже, почти невъзможно да се изпълни.

# 78
И аз съм за мъдрия финал.Светозара моите поздравления за твоите коментари.Ако човек направи грешка има и прошка ,но зависи от грешката.В случая Керим -непоквареното селянче от Илдър отчаяно искащ приятелството на трима развалени от охолство и лигавщини пикльовци се" набута"с това приятелство.И си плати още плаща цената да си приятел на Яшаранчетата.Керим доказа,че не е като тях-по много начини,докато онези не знам кога сме ги чули да кажат"Боже,какво направих"(освен Вурал).А Муки никой да не я закача-в анчалото,а и до сега много ме дразнеше,особено в моменти когатоФ страда  да й налее сол в раната ...идрало ми е да я изтръгна от екрана,но сега-направо без нея няма филм бе хора. Wink

# 79
  • Разград

# 80
  • софия
Куркуметка - с три реда, ама чудно си го казала!!! Hug Heart Eyes

Приятна вечер от мен, мацки.. Heart Eyes

# 81
  • Пловдив

Момичета, за уплътняване на съботната вечер.

Зенне-танцьор 2012

директен линк: http://dox.bg/files/dw?a=b7d2a0bc4d
торент: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73259
превод: Blanka

Ето и трейлъра към филма с английски субтитри:
http://www.youtube.com/watch?v=SiFA4G7VqVU&feature=player_embedded

Статия в нашият печат за филма:
Скрит текст:

# 82
А и тя забременя почти веднага, след като се върна първия път пребита от "онзи".
В началото Мукадес ме дразнеше много, но сега ме забавлява много. Всички в къщата свикнаха с нея, а и тя се попромени - забележките и намесите й станаха по - меки, макар че почти винаги са неуместни и ненавременни. Във всички случаи, без нейния образ филмът нямаше да е пълен...
Напълно съм съгласна с теб филмът щеше да е някак си празен без нея, тя хем много дразни, хем понякога ме  разсмива с това нейно дразнене ако мога така да се изразя.А и в последно време зад нейните неуместни забележки стой някакво добро намерение така ми се струва.На мен Мукадес ми е забавно-досадна. Simple Smile

# 83
  • Варна

smile3540 Вай бе, стигане нямате! То човек да не отиде малко на разходка! ooooh!
mariana, специални поздравления за темата   bouquet
то аз докато дойде ред да кажа "Благодаря!" дойде ред за новата, ама нейсе! Naughty
А по въпросчето с 66 епизод  newsm78 на мен си ми хареса- все пак е преходен към Великите събития  Mr. Green

# 84
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Маринка, много ти благодаря за новата 90-та тема!!!
hiacint, радвам, се че ти е харесал поста ми!!!
Благодаря и на KStew, ValentinaP, ... и на другите за подкрепата в предишната тема.
Благодаря изобщо на всички, които пишете!!!
Та сега до къде бях стигнала. А да!
Знаех си, че слухът за смъртта на Оня е твърде преувеличена.
И аз мисля, че се полага, по принцип на всеки човек, в края на житейския му път, да се даде възможност да поиска прошка. Дано Оня, който не е човек, не го направи, защото не знам как ще издържи сърцето ми, да гледам ФГ и Керим в този момент. Нека Господ да му прощава и да го съди!!! Само преди няколко епизода, когато ФГ прости на майка му, в същия момент Керим едва не си отиде!!! Пак казвам, много е висока цената!!!
Ама стига съм се обаждала, като черна станция.
И сега нещо реално искам да споделя. Вчера провокирана от снимките и клипа, който Cruela беше сложила, размишлявах по въпроса за новия приятел на Берен, за отношенията им с Енгин  на снимачната площадка и ... Сутринта написах мейл на моята най-добра приятелка, която е актриса и снима и в момента. На голямо разстояние сме една от друга, но да живее Интернет.
Ето нейния  отговор. Надявам се да разберете какво съм я питала.

Скрит текст:
На въпроса ти - Снимането на любовни сцени е.....Работа като всяка друга:) Целувките са най-лесното, защото просто за момент превключваш. Всеки си има свой метод, Това са няколко мига  и  си представяш, че наистина целуваш този, когото обичаш. Обикновено не е трудно.
Като правило в занаята, почти всички обичат да са в добри отношения с колегите си на снимачната площадка, защото е по-леко, по-лесно и работата по-спори. Да не говорим, че всички знаят, че са събрани само за този проект, т.е. за определено време, така че няма какво  да се дели и за какво да се карат.
Снимането е в много ограничено време, не само при сериал, а и въобще. Струва много пари и никой няма полза от караници и разправии. Гледай и си върши работата и това е.
Когато са голи сцени е малко по-деликатно, но....не забравяй, че това е РАБОТА. Всички части на тялото, които не се виждат са облечени. Много често се използват тяло-двойник  - ако има цици само, или дупе - намират някого, който е с твоите размери и снимат него, без да му показват лицето. Да не говорим колко "фалшименто" може да се направи само от умно монтиране на сцените.
И нещо друго - когато се снимат любовни сцени - те се "блокират" предварително, когато всички са облечени. Пробва се осветлението, до къде точно да се мръднеш и да застанеш и ... След това при заснемането присъстват само режисьора и оператора.
Сега, случва се, понеже актьорите играят - влюбени и се обичат, някои от тия екранни чувства да се прехвърлят и в живота. Любовните връзки между партньорите не траят , в повечето случаи, дълго след като филма е заснет. Ех, в някои от случаите преминават и в женитби - Холивуд има такива случаи, но статистически погледнато, случаите, в които няма никаква емоционална връзка между тях,  когато се снима филма и след това, са стотици пъти повече.
Не знам дали ти отговорих на въпроса......Моля те, пиши ми ако нещо не съм била ясна.
Аз не съм участвала в такъв начин на правене на филм, като процес  на снимане и ми е много интересно.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 22:19 от di...va

# 85
  • Разград

# 86
  • София

Добър вечер,момичета!Изчетох ви.........днес беше хубав ден!!!А с вас е една прекрасна вечер.........

Скрит текст:

# 87
И аз съм за мъдрия финал.Светозара моите поздравления за твоите коментари.Ако човек направи грешка има и прошка ,но зависи от грешката.В случая Керим -непоквареното селянче от Илдър отчаяно искащ приятелството на трима развалени от охолство и лигавщини пикльовци се" набута"с това приятелство.И си плати още плаща цената да си приятел на Яшаранчетата.Керим доказа,че не е като тях-по много начини,докато онези не знам кога сме ги чули да кажат"Боже,какво направих"(освен Вурал).А Муки никой да не я закача-в анчалото,а и до сега много ме дразнеше,особено в моменти когатоФ страда  да й налее сол в раната ...идрало ми е да я изтръгна от екрана,но сега-направо без нея няма филм бе хора. Wink
направо да и отделят една серия Simple Smile на Муки. и без това по цял ден нищо не прави baby_neutral

# 88
В началото Муки не се търпеше, но после стана много забавна. Лично аз на определени моменти много съм се смяла.

# 89
един въпрос с повишена трудност:/ама моля да не ми се смеете/

мислите ли, че в този клип пеят Енгин и Берен? Предполагам, че могат и да пеят, щом са се явявали на конкурс и са спечелили 1 и 2 място.

http://www.youtube.com/watch?v=icArtEPAalE&feature=related
Тук не пеят те,но ето ти клипче където може да чуеш техните музикални заложби.

Общи условия

Активация на акаунт