Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Нова подсказка  Heart Eyes

67.BÖLÜM TÜYOLARI:
Bu bölümde geri dönüşlerle Mustafa'nın nasıl yakalandığını öğreneceğiz.
 Fahrettin bir konuda Meryem ve Kadir'in sözlerine alınıyor.
 Meltem, polisin işine yarayacak bir şeyler farkediyor.

Mukaddes sonunda Ebe Nine'yi konuşturmayı başarıyor. Ne hakkında mı? Balayı… Meryem'in anlattıkları Fatmagül'ü de olumlu etkiliyor.

Erdoğan ve Selim kaçış yolunda ciddi bir hata yapıyorlar.
 Gazeteciler, Kerim'i Fatmagül ile ilgili sıkıştırıyorlar.

Kerim: Eğer birazcık saygınız varsa boşaltırsınız bu kapının önünü.. Birazcık insanların duygularına, yaşadıkları acılara saygınız varsa yaparsınız bunu...
 Fatmagül ve Kerim, Nezihe hanımın söylediğini yaparak o gece hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Fatmagül: Yaşadıklarımı seninle birlikteyken unutmak istiyorum.
 Bu konuşmaların sonu malum öpücüğe gidiyor

Ve sonunda Mustafa'nın mahkemeye çıkarılacağı gün gelip çatıyor.

( Mahkemeyi izleyeceksiniz bölüm orada bitmiyor merak etmeyin! Hatta sonucunu bile öğreneceksiniz.) (bisena)

Чрез ретроспекция ще разберем в този еп. как бе заловен Мустафа.
Фахретин се засяга от думите на Кадир и Мерием по един въпрос.
Мелтем осъзнава нещо, което ще помогне на полицията.
Мукадес най-накрая успява да накара Ебе Нине да говори. За какво ли? За медения месец. Разказаното от Мерием ще повлияе положително и на Фатмагюл.
Ердоан и Селим правят сериозна грешка по време на бягството.
Журналистите притискат Керим във връзка с Фатмагюл.

Керим: Ако имате поне малко уважение, ще се махнете от вратата. Ще сторите това, ако имате малко уважение спрямо чувствата на хората и преживяната от тях болка.
Фатмагюл и Керим, правейки това, което им каза г-жа Незихе, се опитват да говорят за онази нощ.
Фатмагял: Докато съм заедно с теб, искам да забравя преживяното от мен тогава!
На края на този разговор те ще се целунат.
Накрая идва и денят, в който Мустафа ще бъде изправен пред съда.
Ще изгледате делото на Мустафа, не се притеснявайте, серията няма да свърши тогава. Дори ще научите присъдата.

Дано не го приемете като нахлуване в темата ,защото съм от четящите само.
alians130, защо си изтри поста.  Таман се зарадвах, че в четвъртъците ще имаме подкрепление от знаещи езика. От мен имаш благодарности.

# 226
Момичета пак аз с въпрос  Embarassed

Опитвам се да отворя серия -65,66 и 67 от първата страница да ги гледам ,но нищо не се получава..само изписва грешка... newsm78
Може ли пак малко помощ Praynig че ми е напечено какво се случва натам Laughing Mr. Green

65 би трябвало да се отваря без проблеми
66 още не е преведена, може би към края на следващата седмоца
67 - четвъртък - 22/3 -21.00 по Канал Д  - още не е излъчвана

Moже ли да ми дадеш тук линк на 65 и 66 ,аз немога да ги отворя  ooooh!

Благодаря ви много  bouquet

# 227
  • Пловдив
 Здравейте мили дами  Hug Дадох ви малко почивка от мен,ама стига ви толкова  Wink Joy

Марианче,gphilipova,

Shatzi, културните хора казват едно елементарно "добър ден", когато отиват някъде на гости  Wink
Това първо. Второ, ти мислиш че недовиждаме ли , та ни информираш колко и какви преводи има  Joy Joy
Само ще ти кажа една приказка-когато атовете се ритат, магаретата стоят настрана  Peace Това че редовно създаваш интриги в други теми, не означава, че ще се получи тук . Какви недоразумения е имало м/у момичетата касае само тях и както виждаш, те са разрешени. Така , че бъди така добра да ни спестяваш подобни коментари оттук нататък  Peace Хубав ден  Hug

# 228
Някои МОНОПОЛНО РЕШАВАТ  ,че да се подкрепя  насилника Керим е позитивно  ,а ако Фатма си върне  откраднатия / от 4-насилника/  живот с  Мустафа –НЕГАТИВНО

/Мустафа и обясни, защо е сгрешил и колко съжалява –не заслужава ли прошка и втори шанс?/

Керим  е престъпник  провалил живота  и  ,а Мустафа е  сгрешил и разкаял се  годеник

ВИНАТА НА ФАТМАГЮЛ Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И  ОМЪЖИ  ЗА  НАСИЛНИКА  КЕРИМ

# 229
  • В Града на липите
Злати, твоя човек щял да ходи на дело. Мислех, че ще се зарадваш, ти една дума не каза  Grinning
Чиста лъжа било това с умирането. Точно се зарадвахме и той пак оцеля  Joy
Тия рани в корема много успешно ги оперират в Турция. Или куршумите им нещо не хващат  newsm78.

mimaa, ето ти линк за 65-ти. аз го гледах без проблем тук.
http://www.dailymotion.com/video/xpgcn4_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 1-yyyy_shortfilms

http://www.youtube.com/watch?v=sQCLtjs8PnA
това е на 66-ти на турски.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 17:31 от hrissi_sz

# 230
Здравейте мили дами  Hug Дадох ви малко почивка от мен,ама стига ви толкова  Wink Joy

Марианче,gphilipova,

Shatzi, културните хора казват едно елементарно "добър ден", когато отиват някъде на гости  Wink
Това първо. Второ, ти мислиш че недовиждаме ли , та ни информираш колко и какви преводи има  Joy Joy
Само ще ти кажа една приказка-когато атовете се ритат, магаретата стоят настрана  Peace Това че редовно създаваш интриги в други теми, не означава, че ще се получи тук . Какви недоразумения е имало м/у момичетата касае само тях и както виждаш, те са разрешени. Така , че бъди така добра да ни спестяваш подобни коментари оттук нататък  Peace Хубав ден  Hug

Защо се вживяваш за домакиня в повечето теми,като темите не са НИЧИИ по правилник ?
Имаш ли  права на администратор  ,за  да  определяш кой как и какво  да пише  ?

# 231
  • Временно
Привет в този слънчев ден!
Доста съм изпуснала и се връщам да наваксвам!

# 232
DAMON никой нищо не решава монополно. Самата Фатмагюл не еднократно показа, че НЕ иска да бъде с Мустафа, а иска да бъде с Керим.
За всичко което му се случи на Мустафа си е виновен само и единствено той.

И защото за всички е ясно, че ти НЕ гледаш филма, моля те пусни си го отначало и гледай внимателно от самото начало аз лично не видях никаква любов или привързаност от страна на Мустафа, само чувство за собственост, желание да притежава.

Според мен, а и според повечето гледащи внимателно филма, насилниците са 3-ма. Просто Фатмагюл и Керим имаха нещастието да са на неправилното място...

Хайде моля те първо гледай внимателно филма от начало и след това коментирай.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 18:07 от Nefertity

# 233
  • Тук някъде.....
Нова подсказка  Heart Eyes

67.BÖLÜM TÜYOLARI:
Bu bölümde geri dönüşlerle Mustafa'nın nasıl yakalandığını öğreneceğiz.
 Fahrettin bir konuda Meryem ve Kadir'in sözlerine alınıyor.
 Meltem, polisin işine yarayacak bir şeyler farkediyor.

Mukaddes sonunda Ebe Nine'yi konuşturmayı başarıyor. Ne hakkında mı? Balayı… Meryem'in anlattıkları Fatmagül'ü de olumlu etkiliyor.

Erdoğan ve Selim kaçış yolunda ciddi bir hata yapıyorlar.
 Gazeteciler, Kerim'i Fatmagül ile ilgili sıkıştırıyorlar.

Kerim: Eğer birazcık saygınız varsa boşaltırsınız bu kapının önünü.. Birazcık insanların duygularına, yaşadıkları acılara saygınız varsa yaparsınız bunu...
 Fatmagül ve Kerim, Nezihe hanımın söylediğini yaparak o gece hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Fatmagül: Yaşadıklarımı seninle birlikteyken unutmak istiyorum.
 Bu konuşmaların sonu malum öpücüğe gidiyor

Ve sonunda Mustafa'nın mahkemeye çıkarılacağı gün gelip çatıyor.

( Mahkemeyi izleyeceksiniz bölüm orada bitmiyor merak etmeyin! Hatta sonucunu bile öğreneceksiniz.) (bisena)

Чрез ретроспекция ще разберем в този еп. как бе заловен Мустафа.
Фахретин се засяга от думите на Кадир и Мерием по един въпрос.
Мелтем осъзнава нещо, което ще помогне на полицията.
Мукадес най-накрая успява да накара Ебе Нине да говори. За какво ли? За медения месец. Разказаното от Мерием ще повлияе положително и на Фатмагюл.
Ердоан и Селим правят сериозна грешка по време на бягството.
Журналистите притискат Керим във връзка с Фатмагюл.

Керим: Ако имате поне малко уважение, ще се махнете от вратата. Ще сторите това, ако имате малко уважение спрямо чувствата на хората и преживяната от тях болка.
Фатмагюл и Керим, правейки това, което им каза г-жа Незихе, се опитват да говорят за онази нощ.
Фатмагял: Докато съм заедно с теб, искам да забравя преживяното от мен тогава!
На края на този разговор те ще се целунат.
Накрая идва и денят, в който Мустафа ще бъде изправен пред съда.
Ще изгледате делото на Мустафа, не се притеснявайте, серията няма да свърши тогава. Дори ще научите присъдата.

Дано не го приемете като нахлуване в темата ,защото съм от четящите само.

Бъдете коректни и слагайте източника на превода, когато не сте го превели вие лично. В случая, това е взето по всяка вероятност от Фейсбук. Ако източникът ти е друг, моля да го уточниш.

Ще се самоцитирам. Когато се слагат преводи, независимо откъде са взети, е коректно да се слагат източниците им. Друго не съм имала предвид, нито съм искала да обидя когото и да било. Когато преводът е личен, това също следва да се уточни. Alians130, за пръв пишеш в темата и не те познавам, нито лично, нито виртуално. Нито пък съм целяла разправия с триене на постове и т.н. За мен въпросът е приключен.   bouquet

# 234
  • между морето и небето
 Разтапящ с усмивка Керим  newsm03
Скрит текст:
Не претендирам, че съм открила топлата вода

# 235
Цитат
Разтапящ с усмивка Керим 
Gabie, един от любимите ми клипове  Simple Smile а колкото до водата, не си я открила ти, но и се радваш, нали  Grinning
Скрит текст:
и аз, и аз

# 236
  • Пловдив

Защо се вживяваш за домакиня в повечето теми,като темите не са НИЧИИ по правилник ?
Имаш ли  права на администратор  ,за  да  определяш кой как и какво  да пише  ?

Ти пък от какъв зор ми искаш сметка  newsm78 Да не си адвокатка на въпросната дама, или пък-ха, да не би да сте още по-близки, примерно една и съща  Wink Joy Joy Като се замисля, хич не е невъзможно  Peace

Хриси , от съпричастност с вас не се радвам  Wink Майтап бе, наистина не мисля, че трябва да оживее. Не виждам никакъв смисъл повече от присъствието му, освен ако не е за пълнеж на серии. Но както и да е, така са решили сценаристките, така са го написали  Peace Аз ще си има едни хубави очи да гледам  newsm53, вие - по какво да си  #2gunfire #2gunfire Всички да сме доволни  Joy

# 237
Nefertity

DAMON никой нищо не решава монополно. Самата Фатмагюл не еднократно показа, че НЕ иска да бъде с Мустафа, а иска да бъде с Керим.

Фатма   неенократно  каза ,че НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИ НА КЕРИМ  и никога няма да го приеме  ,така ,че всеки мъж  ИМА ПРАВО /да се бори за любовта си/ори Мустафа/
Фатма ПОКАЗА ,че подсъзнателно избра Мустафа ,а не Керим
А това ,че Фатма е само съгласна ,а не влюбена в Керим всички го виждат ,но не им харесва

За всичко което му се случи на Мустафа си е виновен само и единствено той.

За грешката пред Фатма М е виновен и има право да търси прошка от нея,
за престъпленията  на М и на К  си има съд и Фатма преждевременно  дава присъди и ще се осъзнае .че греши

И защото за всички е ясно, че ти НЕ гледаш филма, моля те пусни си го отначало и гледай внимателно от самото начало аз лично не видях никаква любов или привързаност от страна на Мустафа, само чувство за собственост, желание да притежава.

Пред лицето на смъртта Мустафа мисли  само за Фатма ,а  ти не му вярваш.Той се ОТКАЗА от всички и всичко заради  нея и  отмъщения за проваления им общ живот ,а ти  решаваш ,че бил егоист

Според мен, а и според повечето гледащи внимателно филма, насилниците са 3-ма. Както Фатмагюл и Керим имаха нещастието да са на неправилното място...

Според мен   ХВАЩАЩИЯ  жертвата е НАЙ-ВИНОВЕН от насилниците.
/както при ловците  ,един вижда и ранява дивеча – кой после е ял  не е важно/

Но  дори да не осъзнаваш тази истина
Защо реши ,че Керим не е изнасилил Фатма ,като сценаристките УМИШЛЕНО  СКРИХА ИСТИНАТА?
Фатма ,Керим и ВУРАЛ  повтаряха ,че не помнят …….
 Вурал упрекнат от Керим  ,че му проваля отношенията с Фатма по телефона  -може би благородно излъга ,като каза на Фатма :
„Не помня  какво се случи .Керим  нищо не ти направи”
Две самоизключващи се твърдения ,но всеки чува каквото му харесва

# 238
  • На изток от рая...
alians130, благодаря ти за превода, моля те, помагай пак, когато можеш.

За мен затворът е по-добрия избор за Мустафа. Нека стои там и премисля до края на живота си къде сгреши, кой е виновен и защо. Как пък за миг не се сети, че ще става баща - пълен нещастник. Искрено се надявам обаче, че няма да има повече излишен екшън около него. И на мен ми липсват епизодите, в които наблягаха предимно на отношенията между двамата сладури. Погледите, докосванията, усмивките... дано ни зарадват пак с това.

# 239
alians130, много ти благодаря и аз за превода! newsm51

Злати, казвала ли съм ти скоро колко много ме кефиш, джанъм?  Hug Heart Eyes
Валенце, и ти!  Hug Heart Eyes

Момичета, простете ми за емоционалното излияние, обаче нямате представа как променихте живота ми. Наистина! Вече не се тюхкам, че не мога да намеря сродна душа тук, защото открих вас! И вие станахте част от семейството ми. Може да ви се стори странно, но ме правите щастлива и ми пълните сърцето. Радвам се даже на провокаторите, защото без тях как бих се смяла на реакциите на дружките ми. Просто... Благодаря ви!  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт