Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Временно
Damon,истината ражда ненавист - затова ли толкова ненавиждаш Керим,защото осъзна истината - а именно,че Керим и Фатмагюл се обичат и Мустафа е просто затворена страница ...

# 241
добро утро, kurkuma  Grinning Виж колко съм хепи, че те виждам. Днес си много емоционална, ама твоите думи май всички можем да ги повторим. Хубав ден, целувки
PS не ми се сърди, но напоследък си мисля за твоя мъж, защото нали Керим не работи, липсва ми заварчика Керим, та се чудех не може ли твоя да го замести с някоя снимчица  newsm78

# 242
Валка  Hug  bouquetза клипчето от пост 204
Габи  Hug  bouquet за клипчето от пост 234

Колкото и пъти да е слагано нещо, когато е хубаво - то не омръзва - поне на мен! Peace Използвана е много хубава музика, а за снимките на сладура - нямам думи..... Embarassed

# 243
Вале, търсих, търсих снимки на секси заварчик, обаче не откривам - те са целите опаковани и приличат по-скоро на Робокоп. Затова ще си сложа нашия любим заварчик.  Wink

Скрит текст:

# 244
  • В Града на липите

Чудя се на тез хубавци, какво им е толкова смешно.  newsm78 Явно не са чули слуха от 67-ми епизод за себе си.

# 245
kurkuma,   newsm10 newsm51благодаря
Хриси, страхотна снимка!

# 246
  • Пловдив
Куркумичке Hug, джанъм, защо ли си мисля, че послъгваш за твоят мъж  Wink Май те е страх да ни го покажеш , а  Joy Joy   love001

Хриси, аз не виждам снимката в поста ти  newsm78 Апропо, предишното ти аватарче по ме кефеше  Rolling Eyes Даже си те представям точно такава, нищо че знам , че си по- хубава  Wink Hug

Опс, отвори се снимката, видях ги  Peace

# 247
  • София
Е  "Добър вечер ' доживях ме учат на култура та и да ме припознават в други пишешти  hahaha hahaha hahaha
Златина  Hug извинявай че ти наруших темата  ooooh! ooooh! ooooh! повече нЕма да пиша очевадни истини , само се покланям  smile3505 smile3505 smile3505 из дълбоко   bouquet  bouquet  bouquet като всички останали  Peace
А и на Хриси подписа няма да гледам , където се чете  "твой съм Моргана"   newsm78 Joy  Joy  Joy очевидно лично правен  Laughing ма не от нея  Sick

# 248
  • В Града на липите
Злати, обещала съм пак да намигам, след като получа покана за сваБда, всички знаят на кого. Дотогава ще се цупя.
Все се каня да те питам: Сърцето ти не трепна ли поне малко, при сцените на Мустафа Б. в психиатричната клиника? Или когато взе дъщеря си в ръце за пръв път, и я молеше да го спаси?
Чудех се, напълно крайна ли си за него. Дори и в тези моменти.

Shatzi, не знам защо се заяждаш с подписа ми, но ще ти отговоря. Подари ми го едно от момичетата тук, като шега, за което още веднъж й благодаря. Не съм поглеждала наименованието му, защото дори не ми е хрумвало.
В този ред на мисли, скоро прочетох един мой пост, директно копиран във фейсбук, но дори не ми хрумна да се подразня. Само ми стана леко неудобно, защото превода ми не беше съвсем точен. После се коригирах, но късно.
Както и да е. Намерението ми не беше да се заяждам. Хубава вечер.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 19:35 от hrissi_sz

# 249
Здравейте момичета. От известно време ви чета, но все не се осмелявах да пиша. На сериала съм на n-ти прочит (то това е ясно  Embarassed). В предишни теми се каза, че този сериал е кауза за промяна на общественото мнение и нагласи в Турция относно насилието върху жените и мястото на жената въобще. Ето защо си мисля, че сценаристките няма просто да убият Мустафа или на някой от насилниците (във всичките им форми), а по скоро ще ги накарат не само да понесат наказанието си, а и да осъзнаят, че това което са извършили и извършват е грешно. Може би не всички, но поне някои от тях. т.е. ще си го гледаме Мустафа до края, но не ми се мисли какво са му измислили Едже и Мелек

# 250
  • на морето
Добър вечер на целокупното съфорумство !

Позволявам си да копна един преведен абзац от книгата на Елиф Шафрак " Любов" .Превода е на съфорумка от турската тема . Мисля , че е доста актуален в нашия случай и няма да го коментирам , той  сам ще си каже всичко ....
"..Преди да потърсиш Любовта се вгледай в себе си и се попитай =какъв любовник съм аз/любовта е всъщност отражение на характера.Ако си кавгаджия,то и Любовта ще я изживееш като разгневен войн.Любовта на чистите хора е чиста.В този живот човек най=често наранява най=люмите на сърцето си хора.Най=дълбоките рани се отварят в семейството и дори да хванат кора отвътре кървят .Всяка крачка и всяко наше действие е отражение на нашата същност.Това е всъщност голямата кръстословица ,която трябва да се разгадае ...."

# 251
Damon,истината ражда ненавист - затова ли толкова ненавиждаш Керим,защото осъзна истината - а именно,че Керим и Фатмагюл се обичат и Мустафа е просто затворена страница ...
Мила  eva_merry ,

Наистина не ми е интересен Керим ,ЧЕ И  да го ненавижам

Ето една трезва оценка на Керим / от непристрастен фен/,която спестявах за да не дразня феновете му

Слабохарактерен  комплексар и добряк  ,манипулиран без усилие от всички. Нестабилен в решенията си / лъжец./ Просяк на любов,натрапник  и несигурен в себе си мъж.Липса на  самоконтрол и с  безсмислени  демонстрации на телешка агресия/плашейки  с нея постоянно  Фатма/  Нереализиран професионално .Неспособен съперник нито интелектуално нито физически на Мустафа  нуждаещ се от татко  да помага …... Получава САМО  привързаност  и СЪЖАЛЕНИЕ  от Фатма .

# 252
Злате, засегна се мъжът ми, да знаеш. Оплаках му се, че не ми вярваш и той се закани утре да се снима специално за теб. Досега не му беше хрумвало. Виж, снимки на творенията си има бол.
Като тази, например.

Скрит текст:

Още ли не ми вярваш?  Laughing

"Неспособен съперник нито интелектуално нито физически на Мустафа ..."  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao

# 253
Здравейте момичета! Отдавна чета вашите постове и гледам сериите заедно с вас,но досега не съм писала нищо. Сега просто не можах да се въздържа. Вярно е,че всеки има право на мнение, но DAMOM е просто покъртителна в своята " слепота".

]Някои МОНОПОЛНО РЕШАВАТ  ,че да се подкрепя  насилника Керим е позитивно  ,а ако Фатма си върне  откраднатия / от 4-насилника/  живот с  Мустафа –НЕГАТИВНО

/Мустафа и обясни, защо е сгрешил и колко съжалява –не заслужава ли прошка и втори шанс?/

Керим  е престъпник  провалил живота  и  ,а Мустафа е  сгрешил и разкаял се  годеник

По принцип всеки заслужава втори шанс, за прошка- не винаги. Всичките действия на Керим показват , че той се разкайва ужасно за случилото се, докато за Мустафа ......... Кое негово действие показва,че той се разкайва? И кой е по-грешния от двамата? Този който остана до Фатмагюл, понесе какво ли не, или Мустафа, който използва ситуацията и се обогати от нея?
Щом толкова обича Фатмагюл защо се ожени за Хаджер? Всичките действия на Мустафа показват, че той по душа е страхлив, подъл, алчен, незачитащ чувствата на другите /визирам Хаджер/. Това,че халюцинира Фатмагюл според мен произтича от друго, не от любов.Той знаеше още отначало,че не постъпва правилно- нито като се продаде, нито с убийството на Вурал и другите му постъпки. Той просто търси опрощение. Баща му си отиде разочарован от него, майка му - също. Той не успя да  получи прошка от тях и с болния си мозък, в безисходицата си си втълпи, че ако Фатма му прости всичко ще се оправи. Затова отчаяно се опита да я накара да му каже че още го обича. Забележи,че иска да му го кажат, не е важно дали го чувства тя. Мрази Керим защото той успя въпреки ужасното нещо което направи, да съхрани човека в себе си, да покаже на всички ,че не ламти за пари, остана до Фатма, и направи и невъзможното тя да го оцени и заобича. Гледайки Керим, Мустафа вижда собствената си низост и душевна мръсотия.
Извинете, за дългия пост.

# 254
  • Пловдив
Е  "Добър вечер ' доживях ме учат на култура та и да ме припознават в други пишешти  hahaha hahaha hahaha
Златина  Hug извинявай че ти наруших темата  ooooh! ooooh! ooooh! повече нЕма да пиша очевадни истини , само се покланям  smile3505 smile3505 smile3505 из дълбоко   bouquet  bouquet  bouquet като всички останали  Peace
А и на Хриси подписа няма да гледам , където се чете  "твой съм Моргана"   newsm78 Joy  Joy  Joy очевидно лично правен  Laughing ма не от нея  Sick

То коментара е излишен ама - евала за култура, грамотност, тактичност Като изтрезнееш четеш ли си постовете  Wink  Joy JoyЧе ако го пишеш в трезво състояние  ooooh!, добре, че не те познавам лично  Wink

Общи условия

Активация на акаунт