Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • В Града на липите
Боровинке  Hug
Ето и в твоя чест един трейлър-мрейлър, продължение на онзи дето го писах за Дива:

Скрит текст:

Керим и Фатмагюл са на плажа. Запали са огън, пекат ябълки. Звездите светят толкова силно, че Фатмагюл си е сложила тъмни очила.
Керим се навежда бавно, на фона на Алев Алев, /примерно/ и сваля очилата.
К: Изпадам в паника, когато не мога да видя очите ти, Фатмагюл!
Ф: А аз ще изпадна в паника ако не ме целунеш, Керим!
Тя заравя пръсти в косата му и го придърпва за страсната целувка, дето ни я обеща Круела. Почва се едно търкаляне из пясъка, почти да цопнат в морето и се чуват тичащи стъпки по плажа.
Мирзат: Опс, извинявам се. Помислих, че пак са те отвлекли, Фатмагюл. Няма проблем, вие си се целувайте, аз ще отида да правя компания на Мукадес ханъм. Стори ми се, че я видях зад оня храст на 30градуса вляво.

п.п. Обещала съм си Мустафа да не го включвам. Обаче от Мукадес ханъм не мога да се откажа.

Аз очаквам една доста интересна серия предвид всички слухове и подсказки с които ни заляха.
Явно ще се случат доста неща, и епизода ще е динамичен. Това от трейлъра ми се струва, че ще е съвсем в началото и после всичко ще е ок.
Най-важното от всички подсказки за мен е стоплянето на отношенията между К. и Ф., снемането на обвиненията от Керим за убийството на Вурал и това, че Мустафа ще се изправи лице в лице с Фатмагюл и Асу.
Едно съм и признала на Берен, има сцени в които направо може да те убие с поглед.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 20:46 от hrissi_sz

# 571
 hahaha hahaha hahahaСтрахотно,той Мирзат главно от Муки трябва  да я пази ФГ,добре си е разбрал дл.характеристика Joy

# 572
Хриси,това твоето си е талант бе,къзъм Hug Hug Hug

# 573
  • Разград
KERİM ILGAZ (RÜYA)

Скрит текст:

"Аз съм българче обичам
На Андреа да приличам
Силикон във циците да имам
В огледалото на Мола да се снимам
Да позирам, да позирам
Чалгарките да имитирам
Розовко червилце ще си сложа
Ах, твойта кожа.
Аз нямам собствена коса
Но екстеншъни ще прикача
С фондьотен ще се намажа
Да си мислят, че идвам от плажа
Ако случайно няма ефект, на солариум ще ида
И ще се опека като керемида
Вече имам бронзов тен
Време е да покажа новия си сутиен
Навън е върла зима
Но аз по бански ще се снимам
Нека после ме обиждат
Аз си зная, че завиждат
Все пак нямам дубликат
Та аз съм уникат."

ПП Не е мое творчество

# 574
Боровинке  Hug
Ето и в твоя чест един трейлър-мрейлър, продължение на онзи дето го писах за Дива:

Скрит текст:

Керим и Фатмагюл са на плажа. Запали са огън, пекат ябълки. Звездите светят толкова силно, че Фатмагюл си е сложила тъмни очила.
Тя заравя пръсти в косата му и го придърпва за страсната целувка, дето ни я обеща Круела. Почва се едно търкаляне из пясъка, почти да цопнат в морето и се чуват тичащи стъпки по плажа.
Мирзат: Опс, извинявам се. Помислих, че пак са те отвлекли, Фатмагюл. Няма проблем, вие си се целувайте, аз ще отида да правя компания на Мукадес ханъм. Стори ми се, че я видях зад оня храст на 30градуса вляво.

п.п. Обещала съм си Мустафа да не го включвам. Обаче от Мукадес ханъм не мога да се откажа.

hahaha   Joy Joy Joy Joy Joy

# 575

Керим и Фатмагюл са на плажа. Запали са огън, пекат ябълки. Звездите светят толкова силно, че Фатмагюл си е сложила тъмни очила.Керим се навежда бавно, на фона на Алев Алев, /примерно/ и сваля очилата.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug

# 576
Хриси, прекрасна си! Твоите трейлъри са върха! Доставят ми страхотно удовоствие!

# 577
Хриси, искам само твоите трейлъри вече, пък ако можеш, и една серия подреди, та да живнат и Керим с ФГ, и ние.  newsm10

# 578
  • В Града на липите
Хриси, искам само твоите трейлъри вече, пък ако можеш, и една серия подреди, та да живнат и Керим с ФГ, и ние.  newsm10

Сериите съм ги оставила на Едже/демек Славена/. Не мога да се меря аз с нея. Пък и има по-голям опит.  Grinning
Тя днес перфектно подреди финалната, още ми е едно хубаво като си спомня за нея.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 22:30 от hrissi_sz

# 579

Сериите съм ги оставила на Ендже/демек Славена/. Не мога да се меря аз с нея. Пък и има по-голям опит.  Grinning
Тя днес много хубаво подреди финалната, още ми е едно хубаво като си спомня за нея.

Хриси,ти Мелек ли си Laughing Нямам нищо на въпреки да спретнете едно дуетче със Славена и да изпратим двете бели птици на почивка,че се поизложиха в последно време Joy Joy Joy Joy JoyКакво ще кажеш,а newsm78

# 580
Боровинке  Hug

Скрит текст:

Аз очаквам една доста интересна серия предвид всички слухове и подсказки с които ни заляха.
Явно ще се случат доста неща, и епизода ще е динамичен. Това от трейлъра ми се струва, че ще е съвсем в началото и после всичко ще е ок.
Най-важното от всички подсказки за мен е стоплянето на отношенията между К. и Ф., снемането на обвиненията от Керим за убийството на Вурал и това, че Мустафа ще се изправи лице в лице с Фатмагюл и Асу.
Едно съм и признала на Берен, има сцени в които направо може да те убие с поглед.

newsm10 smile3501 newsm51

# 581
Nefertity Peace
Ти изброи ли колко пъти Фатма се зарича как мрази  Мустафа и   как мрази  Керим ?
Всяко  нейно заричане ……… е предпоследно и МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ на следващия ден

activia  Peace

Има голяма  разлика между харесване и влюбване.Една жена може да намери идеалния мъж и да  не се  влюби  в него и в следващия момент да се влюби в най-големия  егоист и женкар …..

Мустафа  и Фатма
Фатма е  била и влюбена и приятелка и е харесвала Мустафа ,но бе разочарована в най -неподходящия  момент .Мустафа и обясни при отвличането ЗАЩО се е отказал  / Фатма си е мислила ,че той се е отказал  от нея ,защото е изнасилена ,а той го е направил ,защото  я е ревнувал ,че е отишла на среща/   и ДОКАЗВА ,че нито се е отказал от нея, нито ще спре да търси прошка……

Керим и Фатма
 В Керим  Фатма  никога не се  влюбвала.Той се доказва ,че заслужава ДОВЕРИЕ,свикнаха заедно ,привързаха се и тя от самота ,благодарност  и  съжаление  приема да е негова- НО  НЯКОГА…… ,но подсъзнателно не бърза и отлага ????????/защото  я  няма тръпката/

Бубе Peace
Романтиката си е САМО  за Керим  и неслучайно е толкова несигурен ,защото  като всеки знае дали е обичан ,независимо какво му казват…….

Slawena Peace

Права си  Peace

Фатма  наистина е желязана,/не  е показала и наченки на  сексуално желание към Керим/
Само да не се включат някои и да изтъкнат ,че 2 години са малко за да изпита сексуално  желание след изнасилване ,защото ще е виц
Ако Фатма бе с мъж ,който желае щеше да е родила вече 2 деца

# 582
Сладурки,нещо ме притеснява ooooh! В резюмето се казва,че ще задържат Керим Crossing Arms Дали няма да чакаме чак другата серия да го пуснат.Че ще има романтик-романтик е ясно,ама дано е в тая серия,че ми писна да чакам.Бактън от тая гарга-чак и в ареста ще му ходи на крака Фатма да го кара да се осъзнае ooooh! Чунки много е заслужил ooooh! Нейсе-дано си признае за убийството Praynig

# 583
Хриси, искам само твоите трейлъри вече, пък ако можеш, и една серия подреди, та да живнат и Керим с ФГ, и ние.  newsm10

Сериите съм ги оставила на Ендже/демек Славена/. Не мога да се меря аз с нея. Пък и има по-голям опит.  Grinning
Тя днес много хубаво подреди финалната, още ми е едно хубаво като си спомня за нея.

Хриси,ти Мелек ли си Laughing Нямам нищо на въпреки да спретнете едно дуетче със Славена и да изпратим двете бели птици на почивка,че се поизложиха в последно време Joy Joy Joy Joy JoyКакво ще кажеш,а newsm78

Бях сигурна ,че  някой от екипа на сценаристките се подвизава тайно в нашия форум и чете.Даже ви го бях казала в предишната тема... А то , вие сте били hahaha Joy Joy Joy
Разкрити сте! smile3521

# 584
 Hug Hug Hug
Момичета,страхотни сте.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт