Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 222
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Съдът установява датата на смърта на Вурал и Мустафа е задържан като заподозрян. Карим е също  задържан тъй като е заподозрян в случая,\Асу и Мустафа се изправят лице в лице

Керим също е задържан  newsm78 Това сега го прочетох.

И аз се замислих, обаче може да им е такава правосъдната система на комшиите, все пак става въпрос за убийство, и въпреки, че го освободиха от затвора, Керим все още не е оправдан.

# 556
  • На изток от рая...
Благодарности за трейлъра и преводите!!!
И защо Керим пак е задържан newsm78 newsm78 newsm78. Още при първото дело Асу дава показания 2 пъти - пред прокурор и пред съда. Сега пък призна, че Мусти е убиецът. Странна работа.

Аз пък се надявам плажът да е след края на делото, нали беше споменато, че ще чуем присъдата..., т.е. Мусти в затвора, а Керим на плажа с Фатма.

# 557
  • Разград

# 558
alians130, благодаря  newsm51
Чудесно е, че превеждаш за невежите, като мен.

# 559
alians130,сърдечни благодарности за светлината в тунела Hug Hug Hug
Фатмагюл го предизвиква сам да погледне и прецени живота си.
Момичета,това най-много искам да видя-мисля,че Фати ще застане срещу него,за да го накара да признае за убийството на Вурал.Особено ако задържат Керим.....нали се сещате какво ще последва Hug

# 560
  • София
alians130, благодаря  newsm51
Чудесно е, че превеждаш за невежите, като мен.
И аз благодаря сърдечно  Hugbouquet

# 561
http://static.bg-mamma.com/img/3/post/cheesy.gif Може ли един прозаичен въпрос от мен и помощ от вас?  Как да кача снимки към текст?  Благодаря предварително.

Прочети тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 562
  • Разград
Engin Akyürek || I'm sexy and i know it

# 563
http://static.bg-mamma.com/img/3/post/cheesy.gif Може ли един прозаичен въпрос от мен и помощ от вас?  Как да кача снимки към текст?  Благодаря предварително.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 Успех и приятни занимания! Hug

# 564

alians130, благодаря много за превода !!! Hug  bouquet  bouquet

# 565
Ех, момичета! Отново сте на върха .... newsm10

Благодаря  newsm51 newsm51 newsm51

- на enelin - за вицовете за Мукаддес
- на Slawena - за страхотния епилог "След 10 години.." Сърцето ти е много голямо , Славенче..
- на Марта_49. -  за текста на песента " Защото ме обичаш" и са чудесния клип
-  на alians130 - за превода на подсказката

- на майка ми и на баща ми, на мъжа ми, на баба и дядо...... hahaha (шегувка)

-  на  hrisi_sz, vaniia_e , Cruela и всички ,които качвате толкова интересни неща ..

Макар,че трейлърът не е усмихнат, аз съм сигурна, че серията ще е страхотна!!! И оттук нататък всички серии ще са страхотни! Ще видите! Идва края на всички лошотии и нещата ще си дойдат на местата. Може би  не толкова бързо,колкото ни се иска,но сигурно!  Heart Eyes

# 566
  • Стара Загора
alians130 и аз ти благодаря за превода!Благодаря за трейлъра и превода му!Аз  този път се бях подготвила,че ще е нещо такова,колкото и да ми се иска романтика.Но определено Хриси ги прави по-добри трейлърите,нейните вече ги чакам с повече нетърпение Laughing!

# 567
Момичета, сърдечно благодаря.  Много сте мили.  Ще падне учене!  Отново благодаря.

# 568
Привет и от мен!Сърдечно благодаря за настроението ,което ми създавате HugХриси ,нианта ,славена,куркума(и всички,които пропускам)докато Ви догоня така се смях не е истина .Трейлърите ,вицовете и всичко-страшни сте.Натрупах и аз черни точки в семейното досие LaughingНа Аланис130истински благодарности за светлинката в мрачния и студен тунел ,където не ми се влиза ,защото там все още е Мустьо.Сега съм на работа и от време на време Ви чета.Хвърлям по едно око на Вас и на смяната ,че с такива като мен отиде зрдавеопазването...Много Ви харесвам .Продължавайте все така,а на Демони-Мемони -нула внимание обръщайте и запазете добрият тон.Понеже имаме камина у дома и с паленето на огън съм НОМЕР1 и до плажа живея -директно отивам в четвъртък да паля огъня -на плажа де. Grinning

# 569
  • Разград
KERİM ILGAZ (YABAN GÜLÜ )

Общи условия

Активация на акаунт