Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 149
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден.  Hug Честита пролет. bouquet

Благодаря на всички за пожеланията и настроението с което ме заредихте.  Hug

п.п. Вале, и на мен тези думи ми се набиха в очите. Нищо чудно, нали двете с теб сме от един фен клуб и от една порода  Grinning

Славенка и аз не виждам цветя в подписа ти.

# 676
  • София
ladychar86, прочетох с интерес написаното от теб.
Скрит текст:
Това, което ти си написала е един много добър литературен анализ на творческо произведение.
Според мен, точно това и доказва че Едже и Мелек са добри сценаристки, които създават изкуство. За пръв път чета толкова старателно написано мнение и анализ върху сериал. Не е зле да го изпратим на българските сценаристи, те определено имат много да се учат  Laughing.
Трябва да ти кажа, че за доста неща съм много съгласна с теб. Но въпреки напълно точните ти критики към сценаристките, аз ги харесвам. Но това няма значение,всъщност.
Критиките, които отправяш са си напълно на място.Много от решенията им за развитие на определено действие и мен ме подразниха. Например,също като теб и аз исках Фатмагюл да стреля. Също като теб и аз съм подразнена,че не точно така се развиха нещата. Но тъй като ако приема,че това е грешка на сценаристите ще си разваля цялата емоция, реших по-скоро да ги оправдая. Фатмагюл не стреля, защото Фахретин избърза и стреля пръв/ може да ви се стори глупаво, но така предпочитам да си обясня нещата,иначе наистина ми е гадно/.
Като цяло, обаче, самият факт че сценаристите толкова дълбоко са бръкнали в съзнанието ни ме кара да ги уважавам.
Ще видим, тепърва ще се докажат,надявам се!Всичко зависи, какво ще сътворят до края!

# 677
Добро утро момичета.Честита първа пролет и от мен!Желая ви много здраве,щастие и усмивки!Толкова хубави картички,стихчета и песни сте поместили,че  и в темата настана пролет.
Славенка и аз не ти виждам цветята в подписа Grinning.
Да ви се похваля и аз снощи сънувах  най-после,ама то след толкова обсъждане как няма да вляза във филма newsm44Слагам го в скрит текст:
Скрит текст:
Сънувам,че съм в Измир пред съда и там пак много хора,но аз се спирам и от няколко бели мерцедеса слизат дами.Идва една до мен с мн.готин релефен чорапогащник и минижуп,представя се Круела  и заедно с дамите зад нея се качваме в съда.Опитват се да ни спрат полицаи,но Круела казва-"Имаме покана издействана от нашето пресаташе Мариана  за всички нас.Идваме от България ,представителки на БГ Мама сме и ще присъстваме на делото на Мф Н,при което ни пускат.Залата се оказва по-голяма от тази във филма,защото си седнахме всички спокойно и сме с лице към мястото на обвиняемия.По едно време го вкарват с белезници Мф и  три дами скачат,но охраната ги успокои.Следва излагане на факти и доказателства(не помня всичко),но започва призоваване на свидетелите.Влизат един по един Асу,Керим и накрая Фатмагюл.След даване на показанията те сядат при нас на 1 ред и Ф хваща К за ръка ,а Мф гледа мрачно и не откъсва очи от тях,но ние се радваме отзад и няколко пъти ни карат да запазим тишина.Казват присъдата-доживотна без право на обжалване.При това всички ликуваме и единодушно приемаме да се черпим някъде.Къде мислите-виждам,че сме седнали в ресторанта на хотела,където отсядат нашите хора.Толкова весело е при нас,най-после се срещаме всички ,а при нас сядат Рахми,Муки,Мерием,Кадир,Фахретин , Йомер,Мелтем и Ендер....В същото време виждам като на филм-Ф и К на плажа,там където тя се опита да се самоубие,а той я спря.Говорят си нещо,плачат,но чувам ясно как  тя каза" Керим,най-после осъзнах ,че ти си неволен участник във всичко това.Просто си бил на неправилното място в неправилното време,както и аз...Но ти остана с мен въпреки всичко и не избяга,остана с мен въпреки всеки и всичко и избра да се борим заедно и да победим,защото знам,че всеки рано или късно ще си получи наказанието .След всичко преживяно аз те обикнах с цялото си сърце и не мога да живея без теб.Много те обичам Керим и ти прощавам!И се прегръщат през сълзи,като Керим започва внимателно да целува бузките и и да попива с устни сълзите и и лека полека слиза до устните,тя затваря очи и се целуват,първо нежно,както в 62 еп.Той се отдръпва,за миг,но тя го спира и започва тя да го целува,все по-страстно...тук малко ми заприлича на целувка на  Бихтер и Мустафа Булут Embarassedмного страст имаше...И някой ме бута по рамото ,моя Керим ме бута да ставам да правя закуска,че и детето да будя за у-ще....
Пак повтарям всичко е само сън и дано не съм засегнала някого.Извинявам се ако е така!Но имах голямо желание да ви споделя моя сън,толкова време чаках и аз да сънувам Керим и най-после се случи Laughing и то как....Най-мн.се радвам обаче,че дори и насън аз ви видях всички бг мами .
Еххх,толкова страхотен сън,че чак не зная как ще ходя днес да работа(хубавото е че магазина е точно пред къщата,че иначе....)! Този път нищо няма да ми помогне и до четвъртък ще го карам на фотосинтеза-филма,форума,работа,...филма,форума,работа,готвене ... и т.н.

# 678
# 679
Боровинка, честит първи сън! Много ми хареса и ти пожелавам да продължаваш в същия дух, при теб сериите вървят много по-смислено - и Мустафа с присъда, и целувка!!!
Хриси, отдавна се чудя каква е майката на Енгин и как успя да го отгледа такъв прекрасен мъж. Чудя се също дали се гордее с него, или може би се притеснява, напр. че още не се е оженил или че не му остава време за родителите, или др. подобни.
Едва днес ми хрумна, че тия млади момичета, дето са влюбени в Енгин и чакат пред къщата на Кадир бей за да го видят, ще сложат доста високи летви пред мъжете и кой знае дали ще се омъжат!? Ние тук май сме повечето семейни, но за младите може да е проблем такова обожание. От друга страна, нямам впечатление за бг момичета, че имат високи изисквания към мъжете, може би само финансови. В такъв случай да видят и да оценят мъж като Енгин, ще е от полза за тях. Вчера четох, че една от фенките била с брат си и като прегръщала Енгин, той се смущавал. Много сладко, хем известен, хем стеснителен!

# 680
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: ValentinaP
Вмъкни Цитат
Боровинка, честит първи сън! Много ми хареса и ти пожелавам да продължаваш в същия дух, при теб сериите вървят много по-смислено - и Мустафа с присъда, и целувка!!!
LaughingВале,месри.Ама то можеше и продължение да има,но като ме събудиха Crossing Arms...

# 681
  • София
mal4eva1984 , ако си дала на мъжа ти закуска след това...  Crossing Arms

# 682
  • София
borovinka123 :"Той се отдръпва,за миг,но тя го спира и започва тя да го целува,все по-страстно...тук малко ми заприлича на целувка на  Бихтер и Мустафа Булут Embarassedмного страст имаше."

Ето това мноооого ми хареса.Това ще да е най-страстната целувка Heart Eyes Crazy!!!!
Добре си ти, че си го сънувала, а ние дали ще довижеем да я видим!

# 683
Цитат
Вале,месри.Ама то можеше и продължение да има,но като ме събудиха ...
Боровинка, продължението в следващия епизод...пардон, сън. Simple Smile

# 684
mal4eva1984 , ако си дала на мъжа ти закуска след това...  Crossing Arms
  bouquet
При мен е закон Божи-първо кафето,после закуската(ако разбира се мъжът ми не е на работа,че тогава излиза в 7.30) и после са другите неща-форума,филма, мислене какво да готвя вечерта и т.н.
Спокойно-аз мъжа ми не съм го забравила, а филма и форума са ми с цел развлечение ! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 10:39 от mal4eva1984

# 685
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ, ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ В ПРЕКРАСНО ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ!

# 686
Момичета, за всички вас още един пролетен поздрав.

# 687
Честита пролет и от мен ! Нека сме здрави и все така да си прекарваме страхотно в тази приятна компания !  Hug

Боровинка, много сладък сън...и чорапогащите на Крюела са ти се забили в съзнанието  Joy
В четвъртък може да си видиш целувката на екрана  newsm53

От последното писмо разбрах нещо много важно за мен - Енгин явно умишлено се свива, за да изглежда не толкова висок. Дано да е така, защото на мен това ми прави не дотам добро впечатление и се зачудих, защото в Облака си е изправен. Отделно е това,че камерата слага  килограми,но на мен Есра не ми изглежда "дебела", просто е закръглена, а на живо сигурно изглежда съвсем по друг начин.

# 688
  • Пловдив

Момчето май пак е спечелил нещо. Може да е само номинация за 2011. Те сега с наближанане на края на сезона на сериалите, започват да си раздават награди.. campanula, dani_ka или alians130, която може - да погледне:
Скрит текст:
BİRİNCİ ENGİN FAKAT BAZI OYUNCULARDA DEGİŞİKLİK OLMUŞ SANIRIM AYAKLI GAZETE OYLARI YOK SAYMIŞ GİBİ NEYSE ''ENGİN'' 1.OLDUYSA SORUN YOK DEMEKTİR... BUNU HAK ETTİ TEBRİK EDİYORUM ALKIIIŞŞŞ Simple Smile))))
'ELOSH...

# 689
От Engin Akyurek Bulgarian Fans :

"Приключи гласуването в анкетата на AYAKLIGAZETE.COM, в която се глсуваше от 2 м. насам. В категорията Най-добър актьор за 2011 г. в категория Драма е Енгин Акюрек с 34% от общо 1 150 000 гласа.
Да му е честито на Енгин! Simple Smile "

Браво на него !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт