толкова ли съм лоша

• 24 140
  • 452
  •   1
Отговори
# 240
Да, другите не са били влюбени никога.
Ами така звучи-за мен не е толкова лесно да си кажа" явно не е за мен,оставям го"

Peace С времето - човек се научава как да губи дори. НО само след като си го минал - можеш да знаеш. Аз моят от нехранимайко го превърнах в приличен съпруг, така че - вярвам, че нещата понякога стават. И всяк озло - за добро - е много вярна приказка, да знаете! Всеки път си я повтарям, като се сетя за минали емоции, за които съм съжалявала...

# 241
Щом си го харесва такъв, защо иска да го променя?

Виж, това винаги съм се питала и аз!
ЗАЩО ОБИЧАМ някого, пък искам да променя определи неща в него, на моменти ме дразни, в други - безкрайно го обичам, в трети - искам да го изям с парцалите, в десети - да го милвам нежно...
...

Т.е. все искаш да го промениш заради себе си. Някак несправедливо ми звучи.
Погледни от обратната страна - ако той иска да те промени заради себе си - да те спре от работа, за да въртиш у дома баници и мусаки, да учиш детето на висша математика от пети клас и т.н.

# 242

ЗАЩО ОБИЧАМ някого, пък искам да променя определи неща в него, на моменти ме дразни, в други - безкрайно го обичам, в трети - искам да го изям с парцалите, в десети - да го милвам нежно...
...

Погледни от обратната страна - ако той иска да те промени заради себе си - да те спре от работа, за да въртиш у дома баници и мусаки, да учиш детето на висша математика от пети клас и т.н.

Че какво значение има? Нали сме заедно, тук днес  Laughing

# 243
Вили, аз детето му не го намесвам изобщо, прочети ми доводите. Мъж, който не знае с какви пари ще плати сметките и вдига скандал като му обърнеш внимание на този факт, не е мъж, от който да родиш.
Или може да роди от него, но само след като е сигурна, че има възможност да издържа себе си и детето си сама. Ето, това е вариант  Peace
Не бих родила и после детето ми да ходи наляво надясно като сегашното му дете  Peace А защо пък да няма и друг  вариант:
След време той се променя,раждам,сяда си на дупето,гледа си и двете деца и всички сме доволни  Thinking
Вярвам,че с търпение мога да го променя,в началото той беше различен/към по-лошо/,малко по малко мисля,че ще си седне на ....

# 244

...

Grinning Ба, има значение и още как.

# 245
  • София
Добре де, да искаш да се промени и да си седне на Д-то и тогава да правите дете - е разумно. Да се оплакваш от това какъв нехранимайко е с парите сега и да правите дете - не е разумно.

Къде пък ходи детето му наляво-надясно не разбрах  newsm78  Защо всъщност са се разделили с жена му?

# 246
  • София
Много се измести темата.

Определяте една издръжка месечна за детето да кажем 100лв. и дали и ги давате всеки месец или на 3 месеца и купувате фотоапарат за 300лв. няма значение. Но при всички случаи той трябва да дава на детето.

А за бебе щом сте решили никой не може да ви се бърка.

Леле колко ме изпревариха!

# 247
Добре де, да искаш да се промени и да си седне на Д-то и тогава да правите дете - е разумно. Да се оплакваш от това какъв нехранимайко е с парите сега и да правите дете - не е разумно.

Къде пък ходи детето му наляво-надясно не разбрах  newsm78  Защо всъщност са се разделили с жена му?

Ми неговата версия е ,че тя му е изневерявала.Нали знаеш,че всяка раздяла има две гледни точки и две истини.Като казах,че работим за дете е малко преувеличено,просто не се пазим,когато е писано да стане,ще стане.Какво се очаква да направя и кажа,като той от доста отдавна говори,че иска дете???

# 248
Нова сюжетна линия  Grinning

# 249
Много се измести темата.

Определяте една издръжка месечна за детето да кажем 100лв. и дали и ги давате всеки месец или на 3 месеца и купувате фотоапарат за 300лв. няма значение. Но при всички случаи той трябва да дава на детето.

Никога не съм си помисляла,че не трябва да дава на детето,даже много пъти като дойде,ако той е на работа аз я извеждам на пазар я за някоя дрешка я за нещо друго  Peace Само аз си знам,колко ми е било трудно без родители и затова никога не съм се опитвала да го отделя от малката и тя да чувства отсъствието на баща си

# 250

...

Оо, сега разбирам, че за теб явно има.
Ами не мога да ти помогна, ние сме щастливи и това има значение за мен.
Пък и съм сигурна, че и той е променял в мен малко по малко  Wink

# 251
  • София
Последно включване и се отказвам да преливам от пусто в празно.

Живееш с мъж, на който не смееш да си кажеш мнението по два от най-фундаменталните въпроси, касаещи семейството - финансите и децата. Това те превръща в неравностоен партньор, в ... не знам и аз как да го определя ... в подчинена на неговите желания - харчи за каквото той иска и прави деца когато той иска. Това е положението черно на бяло.
Виждам, че си решила категорично какъв ще е живота ти и никой не може да ти каже нищо. Ако това те успокоява, много семейства живеят така. Това, че мен такова съжителство ме ужасява, не означава, че друга няма да е напълно щастлива така.

# 252

...

Оо, сега разбирам, че за теб явно има.
Ами не мога да ти помогна, ние сме щастливи и това има значение за мен.
Пък и съм сигурна, че и той е променял в мен малко по малко  Wink

Grinning Всичко има значение.
Дори и за тези, които не си признават.
Бих цитирала и поети, но за пързалка не си струва, ще ги пазя за друга тема.

# 253
Благодаря ти все пак,че се опита да ме посъветваш,а не само да ме критикуваш.Все пак аз исках да чуя мнението и съветите на момичетата тук,а пък то е ясно,че ако реша ще ви послушам,ако не ще си начупя главата и така...живота продължава   Simple Smile
argun само недоумявам,щом тази тема за теб е измислена,защо се хабиш да пишеш  newsm78

# 254
Според мен проблема им е в нарушената комуникация. Тя няма право на мнение къде да отиват общите пари  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт