толкова ли съм лоша

• 24 037
  • 452
  •   1
Отговори
# 45
  • София
С работа, как.
Знам, че човека работи доста, пътува...
Знам, че betsaibe го обича много и той нея. Ама ето, има слабост човека, което не е грешно.
Просто нещата трябва да влязат в релси и колкото по-бързо, толкова по-добре.
Не вярвам, че ако е малко по-настоятелна няма да успее Wink

# 46
  • София
А раздялата не е вариант,все пак не бих го зарязала заради детето
и защо раздялата да не е вариант? След като в този начин на живот нещо те притеснява,защо ще си го причиняваш завинаги? Да не би да са се свършили мъжете, да не си престаряла на 23 год? Нещо не ми се връзва майка с големи възможности, а вие купувате глезотийки на изплащане. Пък после ти трепериш за елементарните разноски, а и комплекс, че си лоша ти вменяват.
Ако беше моя дъщеря веднага щях да те посъветвам да бягаш от такъв мъж.

# 47
Малеее, какви сте двулични! В темата на  2pac го играех малцинство на невиждащата розово бъдеще във връзките на мъже с деца и жени без, а тук всяка разперила ръце във виртуална прегръдка към авторката.

По същество- не, не си лоша, просто си реалист.

# 48
Благодаря ви за съветите  Hug на тези които ме съветват да го оставя - и аз съм го мислила,но може би това е 1-та ми голяма любов и някак си не мога да се откажа от нея.А и си мисля-"след всичко с което трябваше да се примиря и да приема,как по дяволите да се откажа точно сега?" Обичам го и се виждам и занапред с него,затова казах,че раздялата не е вариант,а и не мислите ли че е малко жестоко -да го оставя само защото има дъщеря и аз винаги ще играя втора цигулка  Rolling Eyes А относно майката с възможности,а ние да купуваме на изплащане-забелязвам,че има странна последователност на събитията-след всеки подарък малката я пускат да идва вкъщи и после примерно 2 месеца малката не идва/или е болна или има да учи/ и хоп следващия подарък и малката пак я пускат за един уикенд  Rolling Eyes мисля,че и моя приятел усеща че така се получават нещата и затова прави така.Mайката се обажда по тел и казва "малката иска....." и нашия на другия ден е в магазина или ако не на другия ден то е до седмица-две и така се случват нещата в нашето семейство.Ей от това ме боли най-много - това какво ще мога да си позволя аз се решава от жена която даже и не познавам,защото тя като звънне той само не и козирува по телефона,че не дай си Боже я ядосаме няма да види детето  #2gunfire

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 01:43 от betsaibe

# 49
Добре, той като толкова иска да види детето и рядко го вижда, защо го оставя на теб? Не знам, може  и да не съм права, но ако го вижда веднъж на месец и въпреки това не прекарва време със него , не ми се струва,че действително иска да е с детето, а  че просто си избива гузната съвест.
А ти човеко, защо нямаш нищо против да си втори номер след детето му? То и ваши общи деца да бяха, пак трябва да си на първо място за таткото, защото един ден децата си поемат пътя и какво се случва?
 Обичай първо себе си, после всички останали и нещата, лека по -лека, ще видиш как  се нареждат.

# 50
Ами решила съм,че мога да играя 2 цигулка,защото в крайна сметка когато сме си двамата той е само мой,мога да се прежаля да го деля 1 път в месеца.Все пак той не може да забрави,че има дете.И аз съм мислила така,че това е гузна съвест,защото много пъти съм му напомняла да се обади примерно на малката/тъй като ние двете постоянно говорим по скайп/ усещам,че той и липсва,а той забравя да се обади.Както казах и преди - той е свикнал вниманието му да се изразява с подаръци.Ето друх пример -малката е записана на народни танци и потоянно имат участия,е детето ни е канило 100 пъти и той не ходи.Колко пъти му казах,че щом ни е поканила ще се надява поне той да иде ама тц.Неговия принос се изразява в това да дава парички като тръгне на турне

# 51
Дали няма и към вашите деца да се държи така? И как ще се чувстваш.  И явно си е такъв, решава проблемите с подаръци, не само с дегего, но и с теб.

# 52
Боже, толкова си младичка...Дъщеря ми е на твоите години.. Hug   Моля те, не си погубвай живота и младостта.. Според мен, колкото и да си говорите, щом не става, как очакваш да се промени този човек?  Хубаво са ти казали, има толкова свободни мъже.. Не е казано, че за първата си любов трябва да се омъжиш... Не искам да те нараня, но според мен грижите и проблемите ти те първа предстоят! Да знаеш, за детенце ,както боли , за нищо друго така не боли.. сега можеш да си гълташ жабите и да си  мислиш, че можеш и 2 ра цигулка да го играеш, но утре ,  когато дойде твоето детенце - ще е съвсем друго нещо !  Подаръците са хубаво нещо, но ако другото не ти е наред , мерси за подаръците, не ги искам... Много добре си помисли ! Аз от сърце ти желая да намериш най-доброто решение за себе си !  И НЕ„ НЕ си лоша, а понякога трябва, и в това няма нищо лошо !  Hug

# 53
  • София
Май ще е най-добре той самият да прочете отговорите на твоята тема и след това да поговорите открито и да вземете решение - или .... или ..... Винаги трябва да има избор, който устройва и двамата.

# 54
Не, не си лоша и съм категорична пред себе си!!!
Разбирам, че не е проблем, че бащата купува на детето, а проблем идва от това, че не можете да си позволите много харчове. Все пак и аз бих се подразнила, ако мъжът ми харчи пари безразборно, а после си броим стотинките за един хляб!!!

# 55
Струва ми се, че този мъж не случайно е разведен.... Thinking
Каузата на пишещите в темата е изгубена, то е съвсем ясно. Стискам ти палци, девойче, да имаш здрав гръб и здрави нерви занапред! Peace

# 56
майката на дъщеричката чудесно е дресирала бившия си мъж Wink

браво, евала, ама защо ти трябва да изнесеш тежестта на гърба си, само това не ми е  ясно? заради едната голяма първа любов Wink

твоя си работа, разбира се. дано намерите решение/аз бих си плюла на петите на минутата.

# 57
  • София
Не си лоша. Няма значение кой в едно семейство си позволява глезотии, които удрят семейния бюджет - дали мъжът, жената, детето от предишния брак или общото. Проблемът е, че се харчи повече, отколкото можете да си позволите.......
Хубаво е, че на бащата му пука, лошото е, че се опитва да компенсира по погрешния начин.
Тази разсипия после ще му излезе през носа на мъжа ти.
Първо, любовта на дете не можеш да купиш с пари.То просто се научава, че може да получи всичко, което му се прииска.Сега телефон, после кола, после яхта.....дупе да му е яко на таткото.
Не знам как, но не е лошо той да се светне, че с пари и подаръци не може да компенсира отсъствието от живота на детето си.

Подкрепям тези мнения категорично, особено подчертаното - нищо свястно няма да излезе от дете, което изисква и веднага му се доставя поръчката....Без значение с мен ли живее или не....Сигурна съм, че ако живееха заедно, таткото нямаше да се напъва толкова с подаръците и не е редно жената до него да изтърпява всичко без да гъкне, защото тя не протестира за някакви разходи, а за цялото отношение и за подаръци, които, ще ме извинявате, но не са по джоба на много хора......

# 58
Много благодаря на всички за съветите   bouquet ако трява да съм честна - повечето от нещата,които сте написали и аз съм ги мислила.Сега напоследък от известно време говори за брак и си мисля,ако наистина ми предложи,какво ще правя.Мислила съм да го напусна,но някак си не мога,обичам го,а и знам,че и той ме обича.Може би сте прави -някой ден ще ми дойде в повече,е когато няма да мога да търпя-има лесно,няма да сме първите които са се разделили

# 59
  • София
Много благодаря на всички за съветите   bouquet ако трява да съм честна - повечето от нещата,които сте написали и аз съм ги мислила.Сега напоследък от известно време говори за брак и си мисля,ако наистина ми предложи,какво ще правя.Мислила съм да го напусна,но някак си не мога,обичам го,а и знам,че и той ме обича.Може би сте прави -някой ден ще ми дойде в повече,е когато няма да мога да търпя-има лесно,няма да сме първите които са се разделили

Трудно ще ти бъде ако решите да се ожените и да имате още деца....Помисли си....
Бихте били спокойни, ако имате стабилна материална база...Човекът винаги ще гледа да компенсира първото си детенце...И ако не сте богати наистина, както пише Шанталчето, ще се изпокарате....Поне така изглеждат нещата, както ги описваш.
Има много случаи като вашия - изключително важно е уважението помежду ви....

Общи условия

Активация на акаунт