толкова ли съм лоша

• 24 152
  • 452
  •   1
Отговори
# 210
Айдееееееее  Joy
Вие наред ли сте? Тя казва, че го обича!!! Това нищо ли не значи за вас?

Напротив много значи.....но тя , 20 годишно момиче (ако наистина е сама, и няма с кого да споделя, може да се манипулира много добре с обичта, самата тя какза че това и е първа любов)....... а той нея обича ли я, доколкото виждам и прави злостни забележки да не му се бърка в живота с детето... Peace

# 211
Айдееееееее  Joy
Вие наред ли сте? Тя казва, че го обича!!! Това нищо ли не значи за вас?

Напротив много значи.....но тя , 20 годишно момиче (ако наистина е сама, и няма с кого да споделя, може да се манипулира много добре с обичта, самата тя какза че това и е първа любов)....... а той нея обича ли я, доколкото виждам и прави злостни забележки да не му се бърка в живота с детето... Peace

Виж, това, че той вероятно се чувства не достатъчно добър баща, щом не е до детето си денонощно - и затова дава повече пари, отколкото може да си позволи, това - че майката има възможности и той би се почувствал по-малко мъж - ако не даде поне толкова - и обичта му към авторката - са много различни неща!
И към детето изпитва обич, и към авторката - може, но е различно!

# 212
Да, различни са докато не започнат да се карат за това кои пари къде са похарчени.
Битовизмите могат да убият всяка обич и връзка, ако 2мата човека не работят върху проблема заедно.

# 213
В неговата обич никога не съм се съмнявала.Това,че съм още млада не значи,че съм глупава.Рано останах без родители и ми се наложи бързо да порасна,така че не съм толкова наивна  Peace
А за учението- и на мен ми се е искало,но няма как да стане-те сега не ни стигат парите,с какво да плащам семестри и т.н.

# 214
Да, различни са докато не започнат да се карат за това кои пари къде са похарчени.
Битовизмите могат да убият всяка обич и връзка, ако 2мата човека не работят върху проблема заедно.

Е, нали точно затова пусната темата!  Crazy
Авторката не искаше разбор на живота си - защо не учи, къде е майка й, на колко е родила бившата и как така старец подарява апартаменти, ама тук - много знаете винаги и бъркате където ви падне, без грам - да обърнете внимание на темата реално!
Предполагам как се чувства авторката, безизходица направо... Tired

betsaibe - ами ако и ти при голяма покупка на детето - си купуваш по нещо? Това няма ли да те успокои малко и да накара твоя да се сети, че верно парите не стигат и трябва да се прави сметката по-иначе... Thinking

# 215
  • София
А за учението- и на мен ми се е искало,но няма как да стане-те сега не ни стигат парите,с какво да плащам семестри и т.н.

Обаче правите бебе?
Мислиш, че е по-евтино от 2 семестъра в университета ли?  ooooh!

# 216

Обаче правите бебе?
Мислиш, че е по-евтино от 2 семестъра в университета ли?  ooooh!

По-евтино е  Peace
Не се хващай за главата. Всички сме гледали бебе и знаем, големите разходи са в началото, ното затова има еднократна помощ, пак е нещо. Друго е 5-6 години да внасяш по минимум 500на семестър, на куп, отделно пари за учибници, отделно не може и да се работи, освен ако не е задочно - ама и там става една...в малките градове като чуят студентка -е то излетяла!...

# 217
защо не се споразумеете така - дядото/този на бившата, с многото пари/ да купува там лаптопите , айфоните и другите, а твоят приятел да си плаща издръжка всяка месец, според доходите си.

# 218
Мда... бебе правят Whistling. Била пораснала, дрънци. Само момиче без ум би родило бебе в така описана ситуация Tired

# 219
Знам,че изобщо не е евтино  Peace но я бъдете честни пред себе си всички,които сте станали майки-нима искате да ми кажете,че сте родили когато сте били финансово стабилни  Thinking Всички знаем в каква държава живеем,няма такова нещо като "финансово стабилни" ако чакам да имам достатъчно пари никога няма да имам дете,тава са моите разсъждения,поправете ме ако греша

# 220
Всички сме гледали бебе и знаем, големите разходи са в началото,
Ти пък нищо не каза Rolling Eyes. Според мен колкото расте, по-скъпо става Peace

# 221
Всички сме гледали бебе и знаем, големите разходи са в началото,
Ти пък нищо не каза Rolling Eyes. Според мен колкото расте, по-скъпо става Peace

БЕБЕ! За бебе говорим! То като расте - и дохода може да порасне  Wink

# 222
Мда... бебе правят Whistling. Била пораснала, дрънци. Само момиче без ум би родило бебе в така описана ситуация Tired
Аз продължавам да не разбирам защо? Все пак колкото и безотговорно да харчи нито аз,нито малката сме били лишавани от нещо.Все сме намирали начин да се оправим,защо пък ако стане баща на още едно дете да не можем пак да се оправяме  Thinking

# 223
Аз продължавам да не разбирам защо? Все пак колкото и безотговорно да харчи нито аз,нито малката сме били лишавани от нещо.Все сме намирали начин да се оправим,защо пък ако стане баща на още едно дете да не можем пак да се оправяме  Thinking

Абе, вие ще се оправите, ама...идеята, че той държи разходите на другото детенце като само негова отговорност, пък после бърка в общото за тях - говори, че трябва да си поизчистите нещата. Пък бебето - ще се появи, спокойно  Peace

# 224
В неговата обич никога не съм се съмнявала.Това,че съм още млада не значи,че съм глупава.Рано останах без родители и ми се наложи бързо да порасна,така че не съм толкова наивна  Peace

Не си глупава, просто си прекалено всеотдайна може би. Помисли за себе си, запиши се да учиш, за да си осмислиш времето, мъже има дал Господ, като се поомешаш с такива на своята възраст,като започнеш да излизаш, ще се почувстваш по различен начин и може и друг акъл да ти дойде. Гледането на деца и въртенето на пета около мъж няма да ти избягат.

Ами ще си събираш и ще плащаш семестри. Не си пропилявай бъдещето, съвсем сериозен ми е съвета. Надявам се да ме разбираш правилно.

Да, Вилико, страшни съвети даваш...да се съзтезават кой ще купи по-голяма покупка. А това че разходите за бебето били много в началото, пък натам намалявали е леко безумно изказване, недей да се излагаш.
За мен нещата са ясни, но няма да ги напиша тук, ако момичето може да чете между редовете, е в нейн плюс.

Общи условия

Активация на акаунт