толкова ли съм лоша

• 24 135
  • 452
  •   1
Отговори
# 270

Ти си като някакъв кърлеж - хората те игнорират, но ти упорстваш и се впиваш.

# 271
Ами ето защо не съм записала да уча-математиката ми куца.Разкри ме  Wink

# 272
Ами ето защо не съм записала да уча-математиката ми куца.Разкри ме  Wink

Делото на живота ми е друго.

# 273
  • София

Ти дали можеш да предположиш колко ме вълнува твоето мнение?

# 274
Eстествено,не се съмнявам,че имаш най-висшите цели,които можем да си представим ние от простолюдието  Peace

# 275

Ти дали можеш да предположиш колко ме вълнува твоето мнение?

Щом ми ТИ ми задаваш въпрос, а не аз на теб...
Кърлеж.

# 276
  • София
Лелеееее, тая тема станала нещо от сорта на "Каква е вината на Ф....."/е, не помня/ ooooh!
То бивши, доходи, подозрения, нервни избилици на потребители и т.н.
Мила betsaibe , както ти казах още в началото на темата- тук отговори няма да намериш, отговорите са във вашия дом Peace
Разбирам те, да. Напълно те разбирам.....
Но с разговор само ще се оправят нещата, с премълчаване няма да стане. Луд скандал е имало веднъж, може и още 100 да има- това да не те плаши Wink В спорът се ражда истината!

# 277

Не бих родила и после детето ми да ходи наляво надясно като сегашното му дете  Peace А защо пък да няма и друг  вариант:

Нали знаеш...голм залък лапни, голяма дума не казвай. Wink

Ти досега игнорира всички нормални и полезни съвети в тази тема,които ти дадоха момичетата.
И опря до простолюдието, да ти кажа никой не може да си избяга от корените и да надскочи мястото от което идва. Така че пак ще се повторя, ако това е твоят мъж, направи така че да можеш да разговаряш с него, ако не е това за което си мечтала, си потърси друг.

Тази абсолютна твоя категоричност я отдавам на младост и липса на опит, опитай се да си предстваиш живота си по друг начин, тогава може да намериш отговори на въпросите си.

# 278
От сутринта не съм влизала в тази тема и колко стр. сте натрупали.
Весела К и авторката едно и също лице ли са?

Както и да е - интересува ме кой на колко години е?
авторката и бащата на детето, детето, бившата му жена и сегашния й приятел:)  Някой разбра ли

# 279
Авторката е на 24, приятеля и е на 36, бившата е с няколко години по-голяма от авторката, приятелят на бившата е с около 30 години по-голям от нея, а детето скоро ще прави 11.

# 280
Този 30 г. по-голям приятел кога се появи, май съм го проспала Simple Smile

# 281
Ами аз до колкото разбрах това е приятелят на бившата и е по-голям от нея с около 30 години.

# 282
Ами аз до колкото разбрах това е приятелят на бившата и е по-голям от нея с около 30 години.
Авторката е на 24, приятеля и е на 36, бившата е с няколко години по-голяма от авторката, приятелят на бившата е с около 30 години по-голям от нея, а детето скоро ще прави 11.

Ако бившата е на около 30, значи дядото е на 60, и вероятността да е пенсионер е много малка... Освен ако не е пилот (например), което би обяснило наличието на много пари, които да пръска по любимата си.
Не знам, не е добре развита драматургично линията с дядото-пенсионер. Трябва да се поработи в тази насока, иначе се губи плътността на разказа.

# 283
е, може да е пенсиониран рентиер  newsm78, и пак да е на 60. то, какво му пречи да е такъв и на 50, или на 70. за девойката разбрахме, че над 35 - директно в кофата, с некролога в джоба.

Този 30 г. по-голям приятел кога се появи, май съм го проспала Simple Smile
а, що, бе, появи си се баш навреме  - към 15-16 страница .

ред. на 13 страница се оказа  Laughing

Цитат
Цитат на: therese в Пон., 19 Март 2012, 16:12
е , на авторката е 36 годишен , а другият , ако е на 55-60 й се виждат като 100 ..

Цитат

Аз съм на 24 вече отскоро,а той на 36.бившата е с 2-3 години по голяма от мен а нейния доколото знам е с над 30 години разлика  Peace извинете,но по мои прости сметки идва към 60,е вие как му викате на такъв човек???

# 284
И какво значение има кой  на колко години е ??
На авторката на темата явно и е било тежко и е искала да сподели с някой, а вие квото я нападнахте, като че ли на вас не ви се е случвало да ревете на рамото на някоя приятелка и изобщо да не слушате какви съвети ви дава  Mr. Green Дайте малко по човешки ... на всяка може да се случи да се окаже в подобно положение.

Общи условия

Активация на акаунт