толкова ли съм лоша

• 24 110
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ако бившата на мъжа на авторката е с 2-3 години по-голяма от самата авторка, това прави към 26-27 годишна. Детето й е на 11 г. Раничко е забременяла, направо доста рано по моите критерии.

# 286
 Joy Последните страници са доста забавни.

ОБаче на авторката, ако темата е истинска - надали й е забавно.
Освен това с годините на детето - за което тя каза, че се е объркала или пък нарочно е скрила реалните, другаде къде има разминаване?

# 287
  • София
Вили, нормално ли ти се струва бившата на мъжа й да забременее на 15?

# 288
Вили, нормално ли ти се струва бившата на мъжа й да забременее на 15?

Тони - казах ти - напълно приемам възможността да е излъгала нарочно за годините, като вид анонимност.  Peace

От друг астрана тя не знае точната рождена дата на бившата - казва няколко години по-голяма - ама това е много разтегливо - щото има мацки на 35 дето могат да ти скрият шапката и да ги мислиш спокойно за доста под 30  Wink

# 289
  • София
От друг астрана тя не знае точната рождена дата на бившата - казва няколко години по-голяма - ама това е много разтегливо
Виж цитат от предната страница - бившата била с 2-3 години по-голяма от нея.
Всъщност няма значение.

# 290

От друг астрана тя не знае точната рождена дата на бившата - казва няколко години по-голяма - ама това е много разтегливо - щото има мацки на 35 дето могат да ти скрият шапката и да ги мислиш спокойно за доста под 30  Wink
Е, не знае Rolling Eyes. Сигурно е питала приятелят си. Не казвам че знае точна дата и зодия (както аз бих направила например Laughing), но поне годината на раждане би трябвало да знае.

# 291
Нали след 50 всички били пенсионери за нея, явно има доста разтегливи понятия за възраст.

# 292
От друг астрана тя не знае точната рождена дата на бившата - казва няколко години по-голяма - ама това е много разтегливо
Виж цитат от предната страница - бившата била с 2-3 години по-голяма от нея.
Всъщност няма значение.

Именно - не знае точно!

Шанталче - Бога ми, не знам нито имената и 3те, за дати за раждане - да не говорим - на мои бивши, за половинката - хептен! За какво й е да знае годината на раждане на бившата?

# 293
Aз пък четох какво се е писало и съм съгласна доста с Аргън. Нищо не е една мп4ка и един нов телефон, дефакто, болка за умирачка не мисля, че са.... Това, че мъжът не може да ги осигури и се налага да ги купува на изплащане, е проблем негов, не на детето... Хайде сега, не ми казвайте, че вашите деца ходят със стари телефони....
Аз пък не виждам кой знае какъв проблем. Той си харчи за детето, ти харчиш за режийните, нормално е, при положение че нямаш дете, да имаш доста повече свободни ресурси , с които да поемаш..... А тока е 25 лв. все пак..... чак пък толкова, купили телефон и не останали 25 лв, незнам, съмнява ме нещо.... Аз лично не бих си ограничила детето до там, че да го оставя без лаптоп, пък ако щете ме разкъсайте сега.... Като му дойде времето де, сега още е малък и няма, не му е нужен.
*лаптопа и телефона са необходимост, в 21 век сме, хора, колкото и тока, осъзнайте се.... Все едно да дойде баба ми и да каже, че прахосмукачката ми е глезотия, тя цял живот била с метлата. Времената се менят!

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 11:01 от Анонимен

# 294
Четох, четох и се обърках доста в тия спорове кой на колко е години. За мен по-важните подробности са: в колко голям град се развива действието? Това ще хвърли светлина върху други факти.
Иначе за най-важен смятам фактът, че авторката отдавна е сирак. Може би е отгледана в дом? Това би обяснило доста неща: защо се е вкопчила в този човек и трепери да не го изгуби, защо не се стреми да учи или да подрежда по по-подходящ начин живота си. Струва ми се, че не търси съвети какво да прави, а по-скоро утеха, че нещата ще се подредят по-добре за нея. Може би очакваше да й се каже, че това дете скоро ще порасне, ще разбира повече и ще престане да иска непосилни за тях подаръци или да й се каже, че като роди дете, мъжът до нея ще стане по-отговорен и ще си прави по-разумно сметката, но.....не намери много поддържници в това отношение. Не я съдете толкова строго, тя иска да има семейство, да бъде с някого, страхът от самота замъглява всички разумни съвети и доводи. Забелязала съм го при всички сираци, особено жени.

# 295
Опс, сега прочетох и други неща, нещо историята намирисва наистина... От 3 години сте заедно и не знаеш колко е издръжката на детето му..... хм....

# 296
  • София
Опс, сега прочетох и други неща, нещо историята намирисва наистина... От 3 години сте заедно и не знаеш колко е издръжката на детето му..... хм....
Не знае, защото детето не получава издръжка.

# 297
Има лаптопи и лаптопи.
Едно е да купиш нещо среден клас, според възможностите и да имаш пари за тока, с който ще му заредиш батерията.
Съвсем друго е да купиш нещо висок клас, който хич не можеш да си позволиш, само защото е за "детето" и да чакаш на приятелката си, която няма дете, да плати тока, че да си притоплиш манджата...
Да си плаща издръжката месечно, според възможностите и когато има - тогава.
И как е точно важно детето задължително да има тъч скрийн или подобни?
Важно е да има телефон, но екстрите би трябвало да са според възможностите.

# 298
Майката явно има възможност всичко да му купи, така че не става дума, че му е необходим обикновен телефон. А таткото спокойно може да абдикира от всичко.

# 299
Аз затова казах - според възможностите.
Таткото може да си плаща издръжката, според възможностите и да купува всичко онова, което му е според възможностите. Ама да лежи на гърба на чужд човек, само защото "детето иска" или "за детето може/трябва", при това за подобни придобивки, е твърде несериозно и неуважително за човека до него.
Майката като може - ако иска и хотел да му купи.

Общи условия

Активация на акаунт