толкова ли съм лоша

• 24 067
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
Опс, сега прочетох и други неща, нещо историята намирисва наистина... От 3 години сте заедно и не знаеш колко е издръжката на детето му..... хм....
Не знае, защото детето не получава издръжка.
Да, да, изчетох вече съвсем всичко....уффф
А за ранното раждане, имам позната - снаха на моя позната, роди на 17, детето сега е 13-14 годишно предполагам, а тя е около 30 и малко, по-млада от мене..., може, да, дори и в София. Не била завършила училище, когато забременяла и се оженват, за което се искали и подписите на родителите й. Съвсем нормален живот живеят....

# 301
Aз пък четох какво се е писало и съм съгласна доста с Аргън. Нищо не е една мп4ка и един нов телефон, дефакто, болка за умирачка не мисля, че са.... Това, че мъжът не може да ги осигури и се налага да ги купува на изплащане, е проблем негов, не на детето... Хайде сега, не ми казвайте, че вашите деца ходят със стари телефони....
Аз пък не виждам кой знае какъв проблем. Той си харчи за детето, ти харчиш за режийните, нормално е, при положение че нямаш дете, да имаш доста повече свободни ресурси , с които да поемаш..... А тока е 25 лв. все пак..... чак пък толкова, купили телефон и не останали 25 лв, незнам, съмнява ме нещо.... Аз лично не бих си ограничила детето до там, че да го оставя без лаптоп, пък ако щете ме разкъсайте сега.... Като му дойде времето де, сега още е малък и няма, не му е нужен.
Аз не знам вие в какъв свят живеете,че плащатае по 25 лв. ток  Shocked нашия определено не е толкова,не и когате се отопляваш на климатик,но както и да е отказвам се да споря и да се оправдавам.И само да допълня,че не съм израснала в дом-родителите ми починаха когато бях на 16 и за две години просто имах настойник,близък роднина,но си живеех сама в моя си дом

# 302
Не отговаряй! Това с дома беше направо гнусно  Stop
Мисля, че си направи изводите - като пускаш теми тук, просто  Wink

# 303
И кое му е гнусното на предположението, че може да е израснала в дом? След като пише, че родителите й починали отдавна, това е най-близкото предположение.  А израсналите в дом наистина страдат и са самотни и се стремят по-скоро да създадат свои семейства, особено жените, като по-уязвими. Това гнусно ли е? За мен е напълно разбираемо подобно желание, по-скоро не разбирам отбранителната позиция, която са заели някои списващи в темата, сякаш те са я пуснали и всичко им е ясно. Rolling Eyes И да, когато пускаш тема и питаш нещо, трябва да очакваш всякакви реакции, всеки приема нещата различно.  От друга страна няма как да сме запознати с битието на автора на темата и всеки може да прави предположения или да даде неадекватен съвет. Да убием такива потребители! #2gunfire

# 304
Абе тя да те е питала нещо - свързано с битието си откъм семейна среда и отражението му днес?
Не се ли усещате? Или ти, понеже нали си психолог, се опитваш да направиш някаква анализа - и ти е нужно да разбереш аджеба къде точно в миналото се крие проблема?  Crazy

# 305
Абе тя да те е питала нещо - свързано с битието си откъм семейна среда и отражението му днес?
Не се ли усещате? Или ти, понеже нали си психолог, се опитваш да направиш някаква анализа - и ти е нужно да разбереш аджеба къде точно в миналото се крие проблема?  Crazy
нищо не разбирам от психология, но проблемът и се крие според мен в незрелостта и в емоционалната и привързаност към мъж с проблеми по отношение на парите.

пък тя какво ще прави, си е нейна работа. пълнолетна е.

# 306
Е, щом искате - наричайте грижата за родното му дете - проблем с парите.  Tired

# 307
Е, щом искате - наричайте грижата за родното му дете - проблем с парите.  Tired
ами за мен е  проблем, щом не може да ги разпредели правилно  Peace. не можеш да имаш две кофи вода, а да ти трябват три, за да се изкъпеш. оставаш полуизкъпан. или полунеизкъпан. както прецениш.

аз предложих - пенсионерът/като имащ повече пари/ да поеме скъпите неща, а бащата като отговор за грижа да си поеме издръжката, която законът определя или се споразумяват с майката/редовно, всеки месец/.

# 308
Слънце - ако прочетеш отново постовете, както аз направих - може пък да станем на едно мнение.  Laughing Реално - давал по 200-300 на няколко месеца. Обаче после каза, че могат 100тина да отделят на месец  Wink След това стана ясно, че нещата се взимат на изплащане. Та в крайна сметка авторката просто не се е разбрала и явно не може - принципно по въпроса за средствата за това детенце. Това е за мен основния казус.

# 309
Слънце - ако прочетеш отново постовете, както аз направих - може пък да станем на едно мнение.  Laughing Реално - давал по 200-300 на няколко месеца. Обаче после каза, че могат 100тина да отделят на месец  Wink След това стана ясно, че нещата се взимат на изплащане. Та в крайна сметка авторката просто не се е разбрала и явно не може - принципно по въпроса за средствата за това детенце. Това е за мен основния казус.
ами ето, виждаш ли - ако беше съдебно решение ли там, каквото и да е, споразумение ли, че дава по 100 лева/примерно, но фиксирана сума месечно/, и на авторката щеше да и е по-леко/знае обема сума/, и бащата спокоен, и майката на детето ще е наясно с какво може да разполага по харчовете и разпределението им за детето си.

# 310
  • София
Вили, нямаше да е проблем, ако този мъж си живееше сам, а не дели общ бюджет с жена до себе си.  Peace Представи си, че утре отиде и купи на щерка си телевизор за 1000 лв, а вкъщи останат на хляб и сол.
Аз също съм за обгрижването на децата, но наистина в този случай мъжът дава безразборно пари и то за неща, които не са от първа необходимост. Нещата са навързани. Той купува подаръци на щерката, а мацката до него после запушва дупките в бюджета.

# 311
Слънце - ако прочетеш отново постовете, както аз направих - може пък да станем на едно мнение.  Laughing Реално - давал по 200-300 на няколко месеца. Обаче после каза, че могат 100тина да отделят на месец  Wink След това стана ясно, че нещата се взимат на изплащане. Та в крайна сметка авторката просто не се е разбрала и явно не може - принципно по въпроса за средствата за това детенце. Това е за мен основния казус.
ами ето, виждаш ли - ако беше съдебно решение ли там, каквото и да е, споразумение ли, че дава по 100 лева/примерно, но фиксирана сума месечно/, и на авторката щеше да и е по-леко/знае обема сума/, и бащата спокоен, и майката на детето ще е наясно с какво може да разполага по харчовете и разпределението им за детето си.

Еми, не  Tired Защото тия пари ще отиват в мама, но това няма да спре момичето да каже - тате, купи ми това и това, сещаш ли се? А мъжът, гузен от чувството за вина, че е баща на 100% - ще търчи и заеми ще иска!

Тони - аз също никога не бих се навила - аз да остана без пари за тока, та да има детето на мъжа ми - лаптоп, написала съм го още в началото!  Peace

# 312
Вили, нямаше да е проблем, ако този мъж си живееше сам, а не дели общ бюджет с жена до себе си.  Peace Представи си, че утре отиде и купи на щерка си телевизор за 1000 лв, а вкъщи останат на хляб и сол.
Аз също съм за обгрижването на децата, но наистина в този случай мъжът дава безразборно пари и то за неща, които не са от първа необходимост. Нещата са навързани. Той купува подаръци на щерката, а мацката до него после запушва дупките в бюджета.
Ето най-после някой ме разбра-моя проблем Не е нито с детто,нито с бившата и кой ли още не намесихме.Проблема ми идва от недостига на парите

# 313
Слънце - ако прочетеш отново постовете, както аз направих - може пък да станем на едно мнение.  Laughing Реално - давал по 200-300 на няколко месеца. Обаче после каза, че могат 100тина да отделят на месец  Wink След това стана ясно, че нещата се взимат на изплащане. Та в крайна сметка авторката просто не се е разбрала и явно не може - принципно по въпроса за средствата за това детенце. Това е за мен основния казус.

Еми, не  Tired Защото тия пари ще отиват в мама, но това няма да спре момичето да каже - тате, купи ми това и това, сещаш ли се? А мъжът, гузен от чувството за вина, че е баща на 100% - ще търчи и заеми ще иска!

Тони - аз също никога не бих се навила - аз да остана без пари за тока, та да има детето на мъжа ми - лаптоп, написала съм го още в началото!  Peace
вили, уморих се  Laughing
не мога да го мисля кой, как си 'чисти' съвестта. това в крайна сметка си е проблем на авторката. ако мъжът си е такъв, да си го приема такъв. ако страда, да направи, ако желае каквото може.

аз бях до тук  Peace

# 314
Слънчева - няма какво да го мислиш - обикновено така става просто. Аз също съм дете на разведени родители. Или ти вярваш, че като плати издръжката от 100лв - същия този мъж - ще откаже нещо на детето?  Whistling

betsaibe - обиди ме! Толкова се постарах да те разбера, а ти сега Тонка награди  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт