ПревAля вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 34

• 27 365
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Добър ден и благодаря за песента Simple Smile! Развесели ме малко, колкото ми е депресарско днес...

# 692
Ааа..никви депресии Naughty
Някога,но не сега....  bouquet

# 693
Ооо, ще ми мине със сигурност, аз не съм от тия дето се дават, пък и не бих си го позволила. Били са те депресиите... някога, но не сега...  Laughing

# 694
На мен пък ми се спииии ! 

# 695
Смяната на времето пък изобщо не искам да я коментирам...и преди нея си се прозявах през 15 минути, днес е малко по-зле... Добре, че поне сега ще мръква с един час по-късно, това винаги ме е умилостивявало когато минаваме към лятното часово  Whistling

# 696
Лелеее..аз от една година съм така..И в 10 да легна и в 3 сутринта..все тая.По-рано от 13 часа след обед,не мога стана.. newsm78

# 697
По-лошото е, че не те е срам да се хвалиш тука пред усърдните труженички... Mr. Green

# 698
Лелеее..аз от една година съм така..И в 10 да легна и в 3 сутринта..все тая.По-рано от 13 часа след обед,не мога стана.. newsm78

А не работиш ли ?
Как така в  13 ч. ? newsm78

# 699

По-лошото е, че не те е срам да се хвалиш тука пред усърдните труженички... Mr. Green

doh  Embarassed smile3538

А не работиш ли ?

Ми не..Писна ми..

# 700
Благодарим за песента.

Виждате ли мацки, мъж да си, писне му и си сЕди на задника и не бачка, а ние ...... ех някога, но не сега, ролите бяха разменени ... пустата му еманципация  Whistling

# 701
Макче , какво стана с твоето топче ?

# 702
Макче , какво стана с твоето топче ?

Нищо Хепи, седи си. От Диклофенака доста намаля и не ме боли вече толкова. В сряда съм на контролен, тогава ще се реши какво ще се прави. Но предполагам, че за сега ще ми се размине рязането.

# 703
А стомаха добре ли ти е от диклофенака ?

# 704

А не работиш ли ?

Ми не..Писна ми..
И на мен ми писна... обаче се опасявам, че така или иначе никой няма да ме остави да спя до 13ч. и затова си викам - я по-добре да си ходя на работа, да съдействам за общото благо... пък някой ден ако я докарам до пенсия тъкмо ще си ставам в 4 от само себе си... Crazy... и така си кютам...

Общи условия

Активация на акаунт