АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ивче_777 знам, че е трудно да не се притесняваш, но мисли положително и всичко ще е наред.
И аз наскоро гледах предаването на Гала, за което Шехина сподели и там наистина Марков казва, че кистите са едни от аномалиите, които се израждат с бременността. Давам и линк от предаването, да го видиш и дано да се успокоиш поне малко. http://play.novatv.bg/play/235549/ 
Стискаме палци на следващия преглед нищо да няма.  Praynig

За токовете на обувките, сега нося само такива от по 10 см. и си ми е много удобно, но за лятото съм решила да си купя равни сандалки или както ми препоръчвате вие, с малко токче или по скоро платформа, понеже ниските токове 3-4 см. не ми стоят красиво.

За лака аз си мисля да си ходя лакирана и евентуално, ако не забравя да го изтрия набързо преди да потеглим за болницата  Laughing или към багажа за родилното да си сложа и лакочистител.

За табличките за пола на мен първата ми показа вярно, че ще е момче, но втората нещо....... обратното. А ми стана интересно, че на 21 години е почти сигурно, че ще имаш момиче  Laughing А коремчето ми май точно се развива като за момче.

Лек ден на всички коремчета, весело изкарване по разходките, че имаме нужда.

# 676
  • Враца
Аз годежния пръстен и халката ги носех на един пръст, понеже другият безимен ми беше зает с друг пръстен, но пък и така ми харесваше повече, но сега малко са ми се надули пръстите (като качвам кг, ги качвам буквално навсякъде) и махнах всички пръстени с изключение на халката и годежния, но ги разпределих на двете ръце.  Party
Бюти, ние си поръчвахме халките и стигнахме до извода, че не е много хубаво (за мъжа) да са с еднаква дебелина и двете, някак на мен ми стои добре, а на него много смешно (особено ако мъж ти  е висок, едър човек), затова и златаря ни посъветва да са моята 6 мм, а неговата 8мм и така и ги направихме и сега съм много доволна. Успех на вас. Hug

# 677
Може ли на мен един син щъркел, моля!  Laughing
Вчера го видяхме и на снимка си го изкарахме, бащичко, натопорчен.  hahaha

# 678
Честито на всички със новоизлюпени цветни щъркелчета  Mr. Green . Аз тия дни може и в бабини деветини да почна да вярвам от нетърпение  Joy , като например формата на корема... мислите ли, че има някаква истина в това, че с момченца са по-високи и по-остри коремчета, а с момиченца по-ниско и по-разляти?

Аз съм с широк корем и всички казваха момиче, ама е момче, така че...  Wink

Нали знаете за Делфийския оракул какво казал, като попитали какво ще е детето -
"МОМЧЕ НЕ МОМИЧЕ"

# 679
Те коремите ни, момичета, тепърва ще търпят промени, така че не гледайте сега какви са  Simple Smile

Котка и Калинка, честито ти момченце  Hug

Софи, радвам се, че по орагнизационните въпроси напредвате. По-натам ще ни снимаш и роклята, и халките  Hug

# 680
Привет мацки  Hug
Последната седмица, заради каката, се наложи да си огранича достъпа до компютъра, защото тя е пристрастена към гледането на детски филмчета  Crazy Само ви попрочитах, колко теми минахте  Mr. Green
Много се радвам, че ще ни отговаря консултант на ЛЛЛ  Party Колкото повече си мисля за първите моменти с бебето, толкова повече си мисля колко неща имам да си припомням. И както бях спокойна, че от каката ще имам дрехи, сега се оказа, че не е точно така, защото има разлика в дрехите за пролетно и лятно бебе. Мисля, че на Анито летните й дрехи ги купувах за 3 месечно бебе и може да са малко големи на бебка.Все още нито съм правила списъци, нито съм гледала за дрешки по магазините.Това е разликата с 2-ро дете, че мисълта ти не е заета само с бебето.Скоро е р.д. на каката, до края на другия месец се надявам да приключим с детската стая и след това, вече на спокойствие, да си глася дрехите и другите принадлежности.
По въпроса за формата на корема- за 3-ти път съм бременна с момиче и за 3-ти път ми казват, че корема ми е като за момче  Mr. Green Но пък Анито си беснее като за момче  Heart Eyes
eli4ka666 къде в Русе живееш?Може да се видим някой път  Hug
Много слънчев и усмихнат ден ви желая  Hug

# 681
ани4ka Сега живеем до водното зад Борисова, почти на центъра. Ще се радвам да се видим, а и сега както трябва да си правим разходки, ще се радвам ако има с кой да се разхождам Simple Smile

# 682
Здравейте,мамчета,аз сега ставам,явно вчерашните емоции ми се отразиха,спала съм непробудно 11 часа Embarassed.Днес съм по-добре,гледам да се успокоявам и да мисля положително,благодаря ви за подкрепата,специално на HaT за линка,сега ще го гледам.
За календарите-на мен ми позна китайския,и за двете деца.А и за формата на корема също вярвам-и двата пъти ми е разлят някак на страни,сега обаче го нося по-ниско.
Месечинке,със сигурност лекаря ще те изненада с хубави новини,всичко ще е наред,вярвай го и пиши,като се върнеш.Аз  почвам да вярвам,че с мислите си предизвикваме съдбата-тоя път само лоши работи си мисля,незнам защо така,а с първата бременност за 9 месеца нищо лошо не ми мина през главата,бях спокойна и много повече се наслаждавах на бременността си,и родих живо и здраво дете.Затова отсега нататък-само положителни мисли!
Лек и слънчев ден от мен!

# 683
  • София - град
На всички тестове ми показва че трябва да имам момиче. Аз ги правих още в първия месец  Laughing Laughing

# 684
  • София
И на мен по китайския ми показва момче и по формата на корема - другите казват същото...ще видим накрая какво ще е  Simple Smile

# 685
Тези дни само ви чета. Бях на ФМ и плацентата се е вдигнала  за 2 седмици което мене лично много ме успокои защото несмеех да вдигам тежко ,гледах да си полежа повече . Докторката каза ,че ще е момче и моят лекар ми беше казал в 14 седмица същото   newsm44
      Майка ми 2 пъти ми сипа сол и се падна момче.И другите покрай мен само казват ,че корема ми е остър и ниско долу за момче и познаха .
     Възползвам се от топлото време и започнах да излизам по кафетата с приятелки и гледам да мисля само положителни неща защото само за глупости мисля вкъщи(нали спрях да работя заради опитите си инвитро) .
  Аз съм 8 кг отгоре и имам много апетит .Още повръщам сутрин и дано скоро да отмине и това.

# 686
  • София
Аз пък в чудо се видях с моя вече огрооомен корем #Crazy ,не мога да си намеря дрехи,които да не ме стягат вече  ooooh! ,проблема е че е ужасно остър и стърчи много напред ,ама май е нормално когато носиш момче ,но все пак си е дискомфортно...Така че малко завиждам на мамите с момичета ,дано др път да ми е дама ,че коремчето да се дигне и да е по разлято  Praynig
Иначе 2 нощ не мога да спя изобщо и през деня също и съм скапана вече-какво беше това чудо -незнам,ама се разбих така ,то не бяха и киселини- абе страшна работа  #2gunfire
И след 2 месеца чакане за ЖК при мойта си частната доторка,сега се оказа че не се е върнала от отпуската и при непозната препраща-ще полудея от яд  #Cussing out

# 687
Ани, Еличка включете ме и мен в разходките и срещичките. Живея до паметника на Альоша. Включих се в 13.00 ч и малко късно разбрах за лекцията в болницата на ЛЛЛ, но пък вчера си купих априлския брой на Моето дете и към него има книжка за кърменето и захранването та съм много доволна. Като за начинаеща доста яснота постигнах по въпросите. От сутринта до сего четох останаха ми само рецепти за захранването, което ми е доста далеч и ги оставих за после.
За китайския - при мен е точен за сега освен ако щъркела не се преобуе  Naughty
Със соленето също.
Корема ми е напред и е сравнително ниско - так че мисля и по този критерии си отговаря на младеж.
Ивче_777 всичко ще бъде наред.  Hug Според мен и второ мнение не е излишно. Hug Стискам палци.
Честито на всички разбрали цвена на гащите.  Joy Да се родят здрави пък каквото такова.
Отивам да се разходя за днес, а на Вас спокоен и приятен следобед. Peace

# 688
Ивка_777 питах и пак ще попитам, кой лекар ти прави ФМ(ако искаш пиши на лични). Това е едно от нещата. които по принцип докторите не трябва да споменават на майките. Преходни са и ще видиш, че след 25 седм всичко ще е ок, само притеснението ти ще е голямо дотогава.
Момиета и по двата календара за пол са ми познали и за двете деца. Готино временце е навън и се възползвахме днес с малчо. Лек ден на всички!

# 689
mimiss,д-р Георгиев ми прави ФМ,в Майчин дом.Човека изрично подчерта,че изобщо не е повод за притеснение това,каза ми,че почти 100% ще изчезнат до 25 седмица.За него това не е проблем,щото се срещало при всяка трета бременна в тоя срок на бременността.Докторът ми е супер,всичко обяснява обстоятелствено и затова го харесвам,явно проблема е в мен,че прекалено се филмирам за всичко,отначалото така ми тръгна тая бременност,ама вече ще гледам да мисля положително.
Сега гледах На кафе с д-р Марков,голям симпатяга той LaughingИ той каза,че това са преходни кисти,които се разнасят и просто трябва да се проследяват.Много по-спокойна съм сега,мерси,че ме мислите ,момичета,форумът е голяма работа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт