Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Първи опит Simple Smile С благодарност към рецептата на Гуинет и с извинение, че всеки път като захвана нещо неино питам поне по три пъти Simple Smile

Честит имен ден на всички носещи името Блага, Благовест, Благовеста, Благой.  bouquet

# 196
И моят първи опит с формите от Лидъл. Не ми се отлепи лесно зайчето, понеже не го дочаках да изстине напълно. Но иначе съм доволна от резултата. До Великден има още време да потренирам.   

# 197
  • ГОре на черешата...
Слагам отчета и изчезвам, че мивката прелива от мръсни съдове ooooh!...

Супа от лопуш/лапад /трябваше да е от млада коприва, ама пустия му грип обърка плановете - сега пък мъжО се тръшна, уфффф Tired.../:                                                Картофени кюфтета:

Пълнозърнест хляб със сушени домати:                         Козунак с локум и стафиди:

За децата под формата на кифлички:                    И отвътре:

# 198
Ехааа,отново големи вкусотии сте показали всички! Crazy Ще си копна някоя и друга рецептичка smile3508  megans,labrex,Bianka D,благодаря ви,момичета!  bouquet  На мен напоследък нещо не ми остава мн.време,но когато намеря такова,влизам в любимата ми тема Heart Eyes изпуснала съм доста неща,после ще доразгледам.Пожелавам ви много хубави моменти днес,на Благовещение,и Честит празник на Именниците! Hug И за да не спамя повече:канелони с извара и спанак,и печено пиленце,а зелената салатка с яйца остана не снимана Grinning                                                

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 12:41 от val80

# 199
Честит празник на всички именници!   bouquet

Благодаря ви за милите думи!  Simple Smile

Домашен ръжен хляб

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 23:05 от Isabell

# 200
  • Австрия
Isabell, чудесно хлебче!   chef

Аз също предлагам днес хляб с чесън и розмарин.

Козунак

# 201
Благодаря ти, Nudel33 !  Hug

И твоето хлебче изглежда много добре, а козунакът е много съблазнителен - има страхотна коричка, отчупвам си парченце и няма да е само едно май...   Blush

# 202
Тайна, приеми моите най-искрени съболезнования!

Започнахте с козунаците и всички до един изглеждат прекрасно newsm10

Днес сме на банички в гювечета

И тук да си покажа втората си Спаначена торта за пролетното тържество в детската градина

Приятна вечер и честито на празнуващите  bouquet

# 203
lu4a,във башата градина разрешават ли да носите домашно приготвени торти?
При нас е абсолютно забранено.... Sad

Много приятно си украсила твоята!  Heart Eyes

nudel33,Мари-ета,Ала-бала,разкошни козунаци!   bouquet   bouquet  bouquet
nudel33,тортата е прекрасна!И хлябът вярвам е пухче!  Simple Smile

·•Di•·,разбирам дететнцето ти!Как ще останеш равнодушен към такива картофки!  Crazy Hug

# 204
Момичета, поздравления на всички, невероятни сте!  Нямам какво ново да ви покажа, само се облизвам пред монитора и чакам да свършат постите, за да пробвам идеите ви   bouquet
mari_eta  иска ми се да пробвам твоя пълнозърнест хляб с домати, но нямам розмарин.  С какво мога да го заместя?  Градински чай (Sage) дали е добра идея?

# 205
Селма, тортата беше само за госпожите и лелите. За децата и при нас не разрешават Peace

# 206
  • ВАРНА
 От снощи:питки

витаминозна салата от кореноплодни с медено-горчичен дресинг

Искендер кебабъ с телешко

и мелба с домашен сметаново-шоколадов сладолед

# 207
иланг- иланг, ние вкъщи обожаваме Искендер. Как го направи ти?

# 208
  • ГОре на черешата...
Аууу, Иланг, тази мелба Crazy...

Мишки, аз бих заменила с босилек, че дори и чубрица, изобщо нещо по ваш вкус. За салвия незнам, честно казано не съм използвала като подправка, но щом ви харесва, защо не...

# 209
mari_eta  благодаря ти!  Оказа се, че и босилек нямам  Crazy  Сложих салвия и босилек.  А по принцип салвията я купихме за Деня на благодарността, ползвахме я за печената пуйка, оттогава я ползвам за печено пилешко, много добре се комбинира.  По-късно ще споделя как върви и с хлябчето.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт