Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Минавам набързо да почерпя морковена торта по случай рождения ден на малката. Става на цели 6. Декорацията е модел на подаръка и Mr. Green

Хубав ден на всички, а по - късно, дано ми остане време да поразгледам тук   bouquet

# 481
Това са моите цветчета по рецепта на Lina Kaz,с тази разлика че аз не постя и сложих 2 яйца.Много красиви станаха , много  са вкусни и не сложни за направа т.к в блога е изключително добре обяснено как стават.

# 482
Ванилия да ти е жива и здрава щерката, много да те радва и слуша, и да стане като майка си. Аз ще си взема едно парченце.  Hug

Аз ви черпя с еклерчета и отивам да си оправям багажа и да бягаме към гарата, за да отидем със сестрата на състезание.

# 483
# 484
Бисквитена торта с малини [/img] ......мноого вкусна  Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 22:01 от пепелина

# 485
Сигурно е вкусна, но не я виждаме. Simple Smile

# 486
още един опит  Embarassed

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 16:16 от пепелина

# 487
  • София
Бисквитена торта с малини ......мноого вкусна  Simple Smile
Копирай адреса от самата снимка, а не от адресната лента.И като объркаш нещо кликни на бутон редактирай на сбърканото мнение и го оправи.

# 488
  • ГОре на черешата...
Мъничка Таня, вземам си еклерчета и стискам палци да победите Peace!

Тайна, много хубав козунак Hug!
Верабел, и аз така, само пека, но понякога така ми се прияждат пържени...ще си направя! Салатката със спанак ми е любима, но нашия нещо закъснява тази година Rolling Eyes...
Хм, с мойто скромно меню да взема да се телепортирам на гости на Маце и Магаами, толкова е вкусно при тях! Пък на мързеливите сърмички на Джози как да устои човек Crazy...
Даниела, Мюсли, Пепелина, и при вас изкушения Peace!
Ванилла, честит рожден ден подстриганата ти красавица и тук  bouquet! Страхотна торта!

От мен - шопска салатка:                                               Печена скумрия:                                          

За десерт - Руло "Сълзата на слона"

# 489
  • Австрия
vanillla, прекрасна торта!!! Честит ти празник! newsm59 Да ти е жива и здрава щерката, сладурана! Моите другия месец и те стават на 6 год. Много са сладки сега.

mari_eta, много съблазняваш с тази рибка  Crazy , тази сълза е много интересна.   bouquet

matze, и у нас днес имаше шишчета, ама забравих да ги снимам.  Embarassed Отпосле се сетих, но вече беше късно  Wink

Утре при нас е Великден. Показвам козунака, който изпекох за сефте не във формата, а в тавата.

# 490
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 23:28 от Isabell

# 491
Ау, страшни козунаци сте направили  Heart Eyes

От мен едни американски подобия на понички, които станаха много вкусни  Crazy
Funnel Cake (USA)

# 492
  • Варна
Добър вечер на всички кулинарни вълшебници newsm51
Честито на именниците и със здраве да си носят имената newsm51
Пропуснала съм много но ще ви разгледам с наслада
Козунаците на всички са супер превъзходни
Ванила чудна тортичка си направила за дъщеричката,да ти е жива и здрава и много да ви радва
Мари ета тази слонска сълза е трепач
На всички всичко е много разнообразно,апетитно и красиво
За днес салатка,наденичка с картофи и гъби,мусака и ягоди в допълнение със сладолед.
Желая на всички утрешния празник да е едно цветно,пъстро ухание с много хубаво настроение

# 493
Здравейте кулинарни фурии Simple Smile
За пореден път се нуждая от вашата помощ
Имам нужда от идея за предястие
Върти ми се нещо от рода на картоф нарязан на ветрило, запечен с шунка и кашкавал
и полят със сос от майонеза, к. мляко и копър.Подходящо ли е, дали се сервира студено, и трябва ли да сваря малко картофа преди запичане?
Може и някоя друга идея да ми дадете
Трябва да приготвя за 40 човека
Да не е много сложно и да е вкусно и добре изглеждащо

# 494
Здравейте кулинарни вълшебници !  Hug

Много , много вкусно е при всички ... Simple Smile   chef  bouquet

от мен - Крем супа от тиквички

и Руски градски кулич , по рецепта на labrex   bouquet много мекички и вкусни кексчета .  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт