Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
BiankaD straxotna torta
marieta,prekrasni ne6a si satvorila

# 16
  • ГОре на черешата...
ТАндонова, Све, Мъничка Таня, МГ18, благодаря ви Hug!
Све, разкошни мъфинки Peace!
Дора, артишок не съм яла, твоят изглежда много апетитно  bouquet.
Таня, украсата е от моделираща маса/фондан/.

# 17
mari_eta, останах ми очите в курабийките и кексчетата, невероятни са, много красиви! Браво!  bouquet

# 18
  • Варна
Честита ви нова темичка и Пепика мерси newsm51
Селма чудни са кифличките ти-записах си ги и ще ги пробвам с хлебчето
Бианка ЧРД   newsm51с пожелание за много здраве,щастие и късмет.Направила си прекрасна  зашеметяваща торта
Мари ета супер са сладките и кексчетата с много цветна красота
По късно ще допиша
От мен свинско със спанак и ориз с кисело млекце за мен,кюфтенца с картофена салатка,мляко с ориз и едни козуначени кифлички със сладко по рецептата на Вени за козунак

# 19
  • Sofia
Една румънска манджа: пиле със спагети в кора - това е супер диетичния и вариант с пълнозърнести спагети и ръжено тесто:

# 20
Записвам се да ви следя с една торта Шрек да не ви изпусна  Hug

още снимки

# 21
  • Пазарджик/Лондон
Tari Tasartir , много интересно изглежда  bouquet.Когато намериш минутка - сподели подробности - не мога да пропусна рецепта със спагети Joy.

# 22
Пепика, благодаря за новата темичка   bouquet
Бианка, честит рожден ден!  Много здраве и късмет!    bouquet  А тортата е невероятна!
мъничка Таня, много хубави сладки
иланг-иланг чудесен сандвич, а яйчицето....   Heart Eyes
Мариета, как правиш супата от дробчета?  Изглежда интересно, но ще изчакам да свършат постите, че да я пробваме и ние
радост неземна, и от твоята супичка искам
мари-ета, страхотни са и сладките и мъфинчетата
*све* веднага отивам да търся рецептата за овесените кюфтенца, а по сладката ти измислица само мога да се позагледам и да помечтая  Heart Eyes
Дор@, на какво има вкус артишока, никога не сме пробвали.  Много идейна рецепта!
мегансг, как обичам спанак, а твоя е направо супер.  И от кюфтенцата искам да си взема, че и от десертчетата също
Tari Tasartir много интересна рецепта, трябва да се пробва някой път
lux, мога ли цялата торта да ти открадна  Blush
Да ви почерпя и с нашите постни нещица.
Киноа с гъби и доматено пюре;  Картофени кюфтета на Pety с гарнитура (май прекалих със зеленчуците, следващия път ще ползвам повече картофи)

Постни палачинки от пълнозърнесто брашно и бадемово мляко

# 23
  • München, Deutschland
Пепика, благодаря за новата темичка, оформлението ти, както обикновено, е страхотно  smile3525

Еххх, чудесни неща показвате, но аз не се включвам често, защото няма и толкова много за показване, не се налага често да готвя  Simple Smile

Дор@, страхотно се е получил артишокът, аз досега не съм правила!
mari_eta, страхотни кексчета, както обикновено с всички твои неща!
Радост Неземна, супичката застроена ли е?
иланг-иланг, дояде ми се яйчице, нали може да си го дръпна през монитора Simple Smile
BiankaD, честит рожден ден! Много щастие, късмет, успехи и мнооого любов около теб ти желая! И все така невероятен блог Wink newsm59 nbirthday  cook

Докато съм писала и какви неща се появили:
lux, и аз съм с торта "Шрек", моята далеч не е така красива, затова си вземам парченце и от твоята Wink
Tari Tasartir, ще го пробвам това, благодаря за идеята Simple Smile
megansq, - ако може да си придърпам една кифличка....

Ето от последните седмица и нещо, не всичко снимам, че някои са съвсем стандартни:
свинско роле с бекон и кашкавал, ципура на фурна в/у подложка от тиквички, пълнозърнесто хлебче (не е от машина, нямам) + панирани сиренца за бира в далечината  Mr. Green, съвсем набързо - свинско със селъри и зелен лук, кюфтенца от картофи и сурови тиквички и завършек от пробен козунак с кисело мляко по рецепта оттук някъде Wink

и въпросната торта "Шрек", в миналата тема, labrex каза да я правим и аз я направих  Mr. Green

Мишки, кюфтенцата с гарнитура ми привлякоха погледа  Blush

# 24
  • varna
Бианка,тортата ти изглежда зашеметяващо.Представям си колко е вкусна.....  bouquet

# 25
# 26
супер вкусотийкиииии yuuummiieeee  chef

# 27
# 28
Честита ни нова темичка  Hug

От мен сладък салам

# 29
  • На небето
mari_eta ще може ли рецептата за негърчетата. Ужасно вкусно изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт