Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • от точка К до точка С и обратно
Di, Луча, благодаря ви! Blush
Лабрекс, силно съм заинтригувана от грузинската рецепта! Моля! Grinning Praynig

От мен  пиле с вино и гъби

и последната тиква, изпечена с мед и орехи

# 256
  От мен набързо Кафени сладки от Целувките на Анна.

Разкошни по много параметри,но.....имат нужда от поне 2 пъти повече захар.Заподозрях аз от самото начало ,че посоченото количество на захарта е несъобразно малко ,ама си викам дай все пак да направя рецептата ,както си е по Анна.... Друг път ще си слушам интуицията!  Mr. Green

Ще си ги впиша в "любимите",въпреки всичко,защото с този букет от аромати сладките са истинска ароматерапия! И колко са мекичкииииииииии....... Heart Eyes А захарта лесно се добавя,нали!  Wink

И поръсени с пудра захар,след като се разбра,че не са достатъчно сладки .....  Laughing

Благодаря на всички за комплиментите по повод еклеровата торта!  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рецептата е много лесна.Еклерите на Иви,пълнени с крема на Лео,между тях е крем от варена сгущенка + заквасена сметана и желатин.В основата е сиропирана пандишпанова платка.И толкоз!  Party

В момента за съжаление не разполагам с време да опиша всичко в подробности.Но съм сигурна,че за повечето от вас и това кратко описание ще е достатъчно.  Peace Hug

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 22:32 от Селма

# 257
  А захарта лесно се добавя,нали!  Wink

Селма, благодаря за указанията за тортата, съвсем достатъчни са и със сигурност ще е много вкусна. Аз също ползвам еклерите на Иви, ще направя кремчетата от твоя вариант.  bouquet
Подсети ме и за кафените зрънца, отпреди две години са ми, правих ги по тая рецепта, според мен захарта си беше добре, но нещо вкуса на кафе ми беше малко, така и не ги записах в Любими. Но са ефектни. Peace

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 22:37 от labrex

# 258
   Лабрексче,не ти се вижда рецептата.Но ето списъка на продукти от "моята".
   Начинът на оформяне заимствах ор руските форуми,при Анна беше по-различен.  Peace

# 259
  Лабрексче,не ти се вижда рецептата.Но ето списъка на продукти от "моята".
   Начинът на оформяне заимствах ор руските форуми,при Анна беше по-различен.  Peace

Селма, извинявай, как да се вижда, като не съм сложила линк като хората. ooooh! Редактирах, но има разлики в рецептите. Peace

# 260
  • Австрия
Селма, пеп-4о, еликсир, Vanilla, *sve*, Di, благодаря ви мили дами за комплиментите по повод моите творения!   bouquet   Hug  bouquet

labrex, Селма, чудесни са ви станали Кафените сладки!   chef

Гуинет, прекрасни предложения   chef  и както винаги много сполучливи снимки.  smile3501

magi71 и пиленцето със зеленчуци е добpе, ама бабините бухти най-ми хаpесаха.   bouquet

От мен eдни бисквитки - пиpатски коpаб, да се pадват децата.

# 261
Здравейте Simple Smile

Bliznacite2004, този сладолед с авокадо е новата ми цел в кулинарния списък Simple Smile

Аз пак правих сметаново-горчиченото пиле на Ди, влюбих се в тази рецепта! Simple Smile

И за десерт - поредната доза моальо (лава кейк) Това е с бадеми и без брашно.

# 262
Привет на всички   bouquet
Поздравления за всички нови изкушения smile3501

От мен: Всъщност, не знам как да го обознача, но се получи много вкусно. Подходящо и за закуска, и за лека вечеря.
Импровизация  на тема "Здравословно", с овесени ядки, овесени трици, семена, почти без брашно:

Хубав, пролетен ден Grinning

# 263
  • София
бобена супа и картофи с пушено месо, кашкавал и бешемел.

# 264
Момичета, гледам от половин час и нямам думи!толкова разнообразни, вкуси и красиви неща сте показали.Обикновено коментирам всичко, защото и аз се радвам, когато ме споменат с добро, но сигурно ще пиша до обед-за всичките странички, които сте изпълнили с вкусотиите и оригиналните си предложения.

mistery -благодаря, че си се доверила на  рецептата ми и като гледам разреза-добре са ти се получили. По принцип на мен , точно по рецептата ,самите мъфини не са ми сладки, но с кремчетата вътре и отгоре ,наистина са за горчиво кафе.
Лабрекс и Селма- пак изкушавате с новите си открития
Показвам ви мъфинчетата, които правих за именния ден на племеницата ми.

Кексчетата са с богат шоколадов аромат, без шоколад, но с качествено какао и много сочни и влажни.

Devil's food muffins или на български - кексчета Дяволска храна

# 265
Момичета, прекрасни кулинарки, моля помагайте. Дайте идеи за български и вкусни манджи - и да не са сложни за приготвяне  Mr. Green , че имаме две италианки на гости за няколко дена и се видях в чудо с тях, искат бг кухня да опитат   bouquet

# 266
И днес да се отчета!
Но първо ще си боцна от всички ви по малко, да си заситя желанието да посетя всяка една от вас, когато твори поредната си вкусотия. Поздравления!

черен хляб, печен за мен, с овесени трици и ядки:

пиле с ориз:                                                             пърленки със сирене и чубрица:

# 267
Bliznacite2004, благодаря!  Hug Сладоледът и кексчето изглеждат превъзходно!
Лабрекс, благодаря! Много ме изкушават твоите сладки ...
Мegansg, благодаря и на теб  Blush И ти си приготвила чудесно меню!
*Sve*, благодаря ти, много мило! Тортата ти е страхотна!
Гуинет, чудесни предложения! Браво!
Di, благодаря за думите! Твоите предложения са много примамливи.  
Браво на verabel, lu4a, lux, иланг-иланг, Гисчо, magi71, mistery, labrex, jozyy, maqaami, Селма, nudel33, Katerina R., BiankaD, maqaami!  Simple Smile

От мен спанак с ориз и млечна заливка.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 23:15 от Isabell

# 268
Момичета, прекрасни кулинарки, моля помагайте. Дайте идеи за български и вкусни манджи - и да не са сложни за приготвяне  Mr. Green , че имаме две италианки на гости за няколко дена и се видях в чудо с тях, искат бг кухня да опитат   bouquet

Прегледай ги, има доста предложения, дано нещо си харесаш. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499738

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458878.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572521.0;all

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274822.0;all

# 269
Пробвай с мусака,чушки с доматен сос /не слагай много чесън/ ,баница,това е от опита който имам,те по принцип не признават друга кухня освен тяхната ,та се чудя какво е това желание у тях да пробват.А в салатите на слагай оцет,друго не се сещам за сега ако се сетя ще ти пиша,попитай ги харесват ли подправки защото някой обичат по семплото и не толкова ароматно ядене

Общи условия

Активация на акаунт