Успях да ви прочета малко несериозно, но все пак успях

Уикенда са само дежурни, лекуващия щеше да дойде в понеделник и трябваше мирно да го чакам . Още в неделя малката започна да показва по-добро състояние.. вече комуникираше с усмивки и ни обръщаше внимание. В понеделник се появи лекуващия лекар и като я чу заяви " Утре сте на 2ра снимка, дробовете й не ми звучат като с пневмония" Думите му ме успокоиха малко, но започна чакането до следващата снимка. Смени ни антибиотика като ви, че иемания до сега е много силен и пусна допълнителни изследвания за черния дроб. Дойде вторник, оказа се че силния антибиотик е завишил някакви показатели на черния дроб и сега сме на био гайа и ще пускаме други изследвания след седмица
Но втората снимка пък показа, че пневмония така и не сме имали, а просто скапания рентген в Разград е вече достатъчно стар, за да обърка диагноза
Тогава вече се чудех кой аджеба е за убиване, ЛЛ, рентгенолозите в Разград или лекаря изписал ми първия антибиотик за пневмония 

)
Дано не ме държи дълго.
Да не ви разправям колко често сменям памперс и как става все по-голям зор с това скачащо като риба на сухо бебешорче.
Но понеже си мисля, че при Леда не е нещо сериозно
и аз ще препоръчам Биогая.
, затова ще премълча, че туко виж нередовните и недоволните вземат и ме прочетат и ще стане дълга и широка.
Добре, че бях до него.
А доктори, снимки и диагнози нямам сили да коментирам....
Дано не ни се налага да ги навестяваме. А на малкото "шило" пожелавам да е все по-шавливо за радост на мама и тати.

Марси,много се радвам,че вече сте здравички.да ти кажа тая педиатърка малко и е съд... 
)
как става тоя номер? 

Ходихме и до Пени ама купихме само пюрета от кайсия и ябълка.Мерси за инфото,Съни.
)

Отделно и Ивайло е станал толкова лош,че направо си е цяло предизвикателство да сменя памперс без да съборим всичко наоколо,как не е падал още-незнам!

Надявам се скоро да забравиш този кошмар и да се наслаждаваш на разходките с малкото Папйче
За лекарите,диагнозите и другите мизерии... Не искам да коментирам,че така ми кипва...
Важнто е,че сега Ая е добре 

Подготвила ли си ни нещо и тази година...Каквото и да напишеш утре,да знаеш,че аз няма да ти вярвам! 
Разберете се двечките и следващия колаж нека да го направите вие!Тъкмо да си почна малко аз
Я кажи,гледа ли Дневниците?
Следващия епизод ще бъде мноооого интересен,ама чак на 20.04
Повече никакви такива!!!А за лекарите думи нямам!
Изпитвала съм го и аз това и просто нямам какво да кажа....То не стигат думите за тяхната простотия и безхаберие! 

(Къде ми е бил акъла,не знам),та после се скъса да повръща тоя човек!
И други простотии съм вършила,ама не е за разказване

Важното е, че не й се отпечатва тапата на бузките, въобще няма допир до тях. 

Май много дразнех хайманите.

все още налита предимно на шарените пластмаси и сякаш й "чувам" мисличките: "а?! какво е това, що прави!? абе дай го, дай насам!!" - типичното бебе - зверче!
сестра й на тези месеци беше някак по-разсъдлива... за тези 2 годнки обаче е станала по-свидлива: "пусни бебе, мое е!", а като й обясним, че трябва да споделя: "прашно е"