Октомврийските слънца очакват с нетърпение пролетта!

• 27 620
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

гледам колай4ео с беб4етата моито пак го няма хем пратих  снимка но нищо

Вики, я едни очилца сложи и пак виж. Щом аз виждам Жаки в колажа- значи е там.

Момичета, днес не мога много да пиша, че 2-те деца ме подлудиха  Crazy Иво е доста мрънкалив- мажа венците с пансорал- облекчава за малко и пак се почва.. Дано скоро се покажат зъбки и да се успокои. Иначе елдата я прие по-добре от тиквата.

# 496
  • Варна
Момичета днес в това смотано, дъждовно и ужасно време се намери нещо, което да ми сгрее душата. Над квартала минаха стотици щъркели и летяха толкова ниско. Беше невероятно! Бяха наистина много, ама много и в продължение на близо час идваха нови и нови ята. Сигурно наближаваха хилядарка, а можа и да са ги надминали. И държа дребното на прозореца, че да види щъркел и да махаме мартениците, а той иска да яде пердето.  Laughing
И като стана дума за ядене, че нали всичко пъха в устата, явно много го мъчат венците, докато не съм забравила - виждам, че обсъждате Калгел. ММ също го купил и ми го домъкна вкъщи, но видях, че съдържа лидокаин.... Не е ли обезпокояващо тия гелове да имат такъв състав?
nnnnn оффф, лоша работа значи...  ooooh! Аз ориза го отписах вече, ама ти ако искаш наистина направете почивка 3-4 дни и пак го предложи. Пък дано няма такава реакция тогава. Аз все повече се настройвам да захранвам с картоф. Само не знам кога ще се престраша.  Confused
Хариелка макар и не захранила и аз се сблъсках със стиснатите устнички. Докато беше болен и сума и витамин Ц и разни там хомеопатии предлагах с лъжичка и познай - сега вигантола не мога да си дам...  Трябва ми нова лъжичка. hahaha
Zvezdichkova и на мен ми беше от полза. Мерси много.  Hug
Лусин честита ви почивка! И аз искам.  Mr. Green И то точно във Велинград.  Heart Eyes
A_H_I_L_E_A браво за мерките. Ама той сега ще вземе много строен да стане. Относно козметиката все се каня да ти похваля нашия лосион - А-Дерма Екзомега. Макар че прочетох, че не обожавате лосионите. Може да си потърсиш мостричка. Иначе серията е за атопична кожа и овлажнява много добре.  Струва около 30лв., но е 400мл.  Wink
Днес смятам като заспи дребното, ако ще и след 10 минути да е да лягам и аз...  Crazy Хич не ми достига съня последните дни, а Даниел всякаш се буди все по-често и по-често през нощта..  ooooh! Понякога реве в съня си и си мисля, че го мъчат зъбки, но да видим какво ще излезе.

# 497
В кой магазин мога да ида да видя летните колички на Джордани, които похвалихте?
И да ви питам има ли опастност от оризовата каша Яна да се запече, днес направо ме побърка, много неспокойна цял ден, пръцкаше, църкаше, чак сега се изака и се притесних да не е от кашата  newsm78

Hariela Яна отваря уста като види лъжица, защото така й давам Вигантола с малко мляко и лъжица. След първите лъжици каша, обаче стисна устни и не пуска лъжицата в устата, обаче както писах по-горе, като успях да натикам лъжицата вътре, тя ме погледна, аз се усмихнах и й казах браво и тя почна да лапа лъжица след лъжица  Grinning

# 498
Привет,момичета! HugАли е много,ама много кисела и нервна,нощеска не можахме и да спим,явно много я мъчат зъбките,ама няма още зъб...Венеца е много подут и побелял,но нищо повече...Само я мъчат тия зъби,милата SadИ с гел мажа и Хамомил давам,ама май няма особено голям ефект Confused
И на разходка не сме ходили,че духа ужасен вятър,ще ни отнесе! ooooh!И утре го дават да е такова времето,а аз исках да изляза,че имам малко работа,ама ще видим как ще го измислим!

Пепистар,честита месечинка на Пламен! Hug

Силви,аз давам Хамомила-по 1-2 гранулки няколко пъти през деня,но гледам да не е повече от 3 пъти на ден!

Звездичкова,мда,забелязвам,че е така.Като вляза в някой магазин и всички момичешки дрешки са в розово и лилаво,с едни блестящи надписи,с разни камъчета,шарени,чак на нищо не приличат...То е хубаво да е шаренко,ама не прекралено! WinkАз затова гледам да поръчвам от интернет,че има по-голямо разнообразие и по-хубави дрешки.

Иветка,съжалявам,че Пламито е била толкова болничка ConfusedНадявам се вече да е по-добре! Hug

Варол,хотели много,къде искате да ходите вие?Ние Боян го водихме на море,когато беше на 11 месеца,бяхме в Свети Влас,в едно много хубаво и спокойно семейно хотелче,а и като цяло там е много спокойно,с 2 ръце го препоръчвам Свети Влас,а хотелите са безброй много!
Сега мислим да ходим в началото на юни за няколко дни,та се оглеждам за хотели,но не сме решили точно къде да ходим!

Хариелка,браво на Изи за мерките и теглилките,все така добре да наддава! WinkА Алина си отваря сама устата като види лъжичката,да!

Криси,честита половин годинка на Ели! Hug

Викинци,виж по-внимателно.Жаклин я има в колажа! Peace

Ставам,че Алина се разпищя отново.

# 499
  • Пловдив
Гледам за зъбки сте заговорили  Grinning
И нас май ни мъчат, през нощта Благовест си поплаква,но както казва Петкова,на сън проплаква и след малко се успокоява,но понякога и до цица прибягваме  Mr. Green
Ще ми интересно и на мен да споделите какви гелчета ползвате за облекчаване  Rolling Eyes
Пепи, този Пансорал хомеопатичен ли е?  newsm78
Съни,дано на Алинка скоро и избие зъбче и да се успокои Praynig
Звездичке, как е кекса? Зори хареса ли го  Party
Криси,честита половин годинка на Еличка   bouquet И успех утре на кръщенето  Hug Ще чакаме снимки   Hug
Зелда,какво съвпадение  Mr. Green И аз бях прилежна ученичка, но лятото на село бях неконтролируема  Mr. Green Баба ми в чудо се виждаше с мен Mr. Green
Голям зор за тоз колаж... Пък все хора дето не се вясват в темичките държат да присъстват  Mr. Green Нали си имаме албумчета да си гледаме бебочетата.. Колажът е само за оформлении според мен  Rolling Eyes
Варол, ние мислим да ходим към Гърция  Peace Там също има готини хотвлчета,не много скъпи,чистичко е морето иизобщо на мен много ми харесва  Peace

# 500
Съни благодаря за отговора,ние не сме се спряли още на курорт, но представата ми за хубава почивка е спокойно място, без силна музика през нощта, за да можем да си починем и не на последно място, хубав плаж без камъни и с чиста вода. надявам се да са останали такива места на нашето моренце newsm78  
за геловете за зъбки, ние ползваме пансорал,док каза че той бил единствения който не съдържа лидокаин

# 501
Варол,в такъв случай Свети Влас е идеалното място за вас.Плажа е чист,водата е чиста,вечер и тихо и спокойно,пристанището е много красиво.Абе,курорта е супер просто!

# 502
  • Пловдив
Варол,аз си редактирах поса,ама викам,че може да не видиш  Laughing
Ние мислим да ходим в Гърция  Peace Там има много хубави хотелчета,не много скъпи,тихо и спокойно е,морето е чисто... Изобщо на мен много ми харесва  Peace Не е и много далеч  Grinning
В Св.Влас наскоро не съм ходила,но преди беше много хубаво,наистна  Peace

# 503
Ние ходихме на Слънчев бряг докато бях бременна и се разходихме и до св. Влас, много ме дразнеше мен този курорт, защото в Слънчев бряг едни облаци един студ, в св. Влас все слънчице им печеше като по поръчка  hahaha
Не сме плажували там, направихме само пешеходна разходка и много ни хареса, обаче ние се забихме без да искаме на средата на комплекс Диневи  Mr. Green
Само баира мен ме измори много, нагоре голямо мрънкане му ударих, дори ядосах ММ, което рядко се случва  Mr. Green

# 504
Влизам само да кажа на Ахилея= ей сега гледах снимки във ФБ и никкак ама никак  не ми изглеждаш лоша и негрижовна майка.с такава обич го гледаш това дете..че чак не мога да направя съпоставката с реалния ти образ и нещата,които пишеш. 100% си най=добрата мама на Хрско,и той ще ти го каже един ден!   bouquet

# 505
Влизам само да кажа на Ахилея= ей сега гледах снимки във ФБ и никкак ама никак  не ми изглеждаш лоша и негрижовна майка.с такава обич го гледаш това дете..че чак не мога да направя съпоставката с реалния ти образ и нещата,които пишеш. 100% си най=добрата мама на Хрско,и той ще ти го каже един ден!   bouquet
И аз това си помислих.  hahaha

# 506
Здревайте!!!
Днес сте били доста активни в това смотано време.Ние пък цял ден хайтосвахме.Сутринта бяхме на РД на една 2-годишма мадама Wink После ходихме до Варна по задачки и на пазар и се прибрахме към 17 часа.
Вече и аз гласувах за анкетата с друг - взехме на Чико, дано да е хубав.
Петкова, тея щъркели и аз ги видях Laughing наистина бяха страшно много и веднага махнахме мартениците. А пък днес ходих до м-н Слънце, откъдето си взех количката да  видя за някакво чадърче.Е, имаше хубави чадърчета на Чиполина за 20 кинта, но за нашите колички не стават #Cussing out
Зелда с две ръце съм за твоите предложения, което и да сложим няма да сбъркаме Wink
ХариелаСимеон си отваря устата - като гладно мисирче е .А вечер е много смешен като си види шишето с млякото, протяга си ръчичките към него и зяпва с една голяма уста Heart Eyes А мерките ви са перфектни.
Лусин, честита ви награда.Да си прекарате добре тримцата.

За петната скоро си взех Спот и съм много доволна.Това чудо премахва  всякакви петна Peace
Проходилка взехме на чиполино, а активната ни гимнастика се преобразува в такава за бутане.Педи каза, че е рано за  паяка, ама аз го слагам за по малко всеки ден.
Пюретата си ги правя ден за ден или купувам готови.

Аз отивам д си пия хапчето и лягам hahaha.Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 507
Добро утро от мен Hug

Да се разпише от обсъжданите теми, че напоследък имах доста работа и не смогнах, но сме само в промоции и няма как.

Благодаря на всички за стиснатите палци Hug Във вторник сме на нефролог.

Марси, вкъщи ли сте вече?

Лусин, пробвали сме с кърма, една приятелка ми даде...същия ефект. Честита награда, дано да си починете хубаво и Леда да й понесе добре пътуването.

CVM, дано Дарито е по-добре и ти покрай нея.

П.Узунова,
надявам се резултатите от кръв и урина да са ок.

Ахилеа,
дано не е болничък Хриско Hug Дано да не е наследил анемията от теб. Миа е същата много трудно й се взима кръв. Виж как спря да качва по много, въпреки че не можете да го изхраните Mr. Green

Силви 85, аз на нашата неонатоложка много й вярвам, а и наистина не знам къде другаде да ходим на частно. Лошото е, че тя сега излезе отпуска, но според мен, ако наистина имаше признаци на рахит, както казва личната лекарка, няма как неонатоложката да не ги види...ние предния ден бяхме при нея newsm78 А за гастроентеролога заради ненаддаването, ама тя просто малко яде и много енергия хапни, как да наддаде.

Хариела,
браво за страхотните мерки Hug Дано и ние следващия месец да се похвалим с едни 3 см ръст, на грамовете вече не разчитам, но поне ръст Simple Smile Иначе Миа също доста стиска устата или си вкарва ръцете в нея ooooh!

Anbibian, по принцип е съвсем възможно да се запече от оризовата каша. Поне Миа ми ги прави такива и затова всеки ден давам и пюре от сливи или от круши на Гербер, защото те са чист плод и вода само.

Днес пак е мрачно и май няма да става за разходка, но аз поне мисля да се разходя, пък тати ще гледа Миа, че искам и дрехи да си купя...нали ходя на работа та малко по-официални неща да взема.
Приятен ден на всички  bouquet

# 508
Ох, момичета, от три дни се захранваме с оризова каша и тази сутрин се събуди с безцветен ситен обрив по дупето и гърба. От друга страна пък, съдържанието на памперса беше най- добро от месеци. А сега, какво да правя- как може на кожата да избие, а в памперса не, ако е от ориза?Мисля два дни почивка и после картофче да дам.. А аз си мислех, че в захранването ми е спасението..

# 509
  • Куциндрел
Хелоу.
Днес Йоан два пъти се обърна от гръб по корем, явно започва да усвоява и това умение. От няколко дена е кисел и само мрънчи, реве и се тръшка. Скок в растежа ли е или зъби... предстои да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт