Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Бенджолина, моят е от тук:
http://www.feelunique.com/p/Caudalie-Vinosource-Moisturising-Sorbet-40ml

За около седмица идват продуктите по пощата, доставката е безплатна. Има тема за сайта в "на пазар", раздел "пазаруване от чуждестранни сайтове".

По-достъпен е този, също много хубав, но с леко по-маслено усещане:

Тук има мнения за серията като цяло:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591063.0

# 136
  • при моите деца .....
Някой може ли да сподели отзиви за тези два крема
  и   
как са? Подходящи ли са за смесена кожа?

# 137
Боби, аз съм ползвала този на нивеа с Q10 и някак си ми се стори доста мазен, понеже и аз съм със смесена кожа и след нанасянето 3-4 часа по-късно, кожата ми лъщеше много неприятно. Търси доста време крем за лице, който да матира даже и да овлажнява и намерих един на миракулум за проблемна кожа май се водеше матиращ и съм много доволна. Матира и веднага може да се сложи грима след него.

# 138
  • София
Нощен:

Дневен:

# 139
  • при моите деца .....
Боби, аз съм ползвала този на нивеа с Q10 и някак си ми се стори доста мазен, понеже и аз съм със смесена кожа и след нанасянето 3-4 часа по-късно, кожата ми лъщеше много неприятно. Търси доста време крем за лице, който да матира даже и да овлажнява и намерих един на миракулум за проблемна кожа май се водеше матиращ и съм много доволна. Матира и веднага може да се сложи грима след него.
Аз търся крем с анти ейдж ефект...... реших, че с тази версия на Нивея за смесена кожа са се преборили и с двата проблема.....
Кой е крема на Миракулум?

# 140
Взех си един крем на Юсерин, ама много странно ми мирише... Деси, твоят има ли странен мирис?

# 141
  • Belgium

И аз съм с този крем и съм много доволна  Laughing

Околоочни редувам Авен за чувствителна кожа и охлаждаш гел рол он на Сефора  Peace

# 142
  • София
Взех си един крем на Юсерин, ама много странно ми мирише... Деси, твоят има ли странен мирис?

Да.  Tired Определено мирише странно.

# 143
Моята кожа е суха, предразположена към акне.В момента изпозлвам БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ AKN MAT КРЕМ SPF30,30лв. добър е, но не и за суха кожа, не хидратира кожата ми достатъчно, самата му консистенция е като на мляко за слънце. Confused  След използването на какво ли не,за акнето ми помогна  единствентвено Flucidin, това е антибиотик, цената му е около 7лв.  Simple Smile

# 144
Здравейте, момичета !
Искам да споделя моя опит с кремовете за лице и да си поискамм съвет  Wink.
На 35 години съм. Основните проблеми по кожата ми са едни големи тъмни кръгове под очите и две силно врязани назолабиални гънки.  До скоро не полагах съзнателни грижи за лицето си. Миналата година си бях взела един ваучер за процедура в някакъв салон и козметичката ме попита какъв крем използвам. Казах И, че съм доволна от Л'Ореал. Дотогава си взимах някой от техните кремове и се мажех, но без да знам какво целя. Реакцията беше " Ама как така, то това е масова козметика, трябва нещо по---". И си купих от нея 3Д Седуктаж на Биолайн. Не мога да кажа, че съм супер очарована, залъгвах се известно време, че е чудесен, но в крайна сметка осъзнах - лицето ми стои мазно с този крем и ужасно много лъщи.
Поразгледах из разни сайтове но страшно много се обърках - изборът от кремове е тоооолкова голям, няма гаранция, че като е скъп, ще е перфектен...
Моля за съвет. Това, което целя е хидратация и освежаване на кожата, прикриване на умората. Марките, на които продължавам да разглеждам продуктите са : РОК - хидра+дестресант; Keenwell; Ericson Laboratoire - хидратиращ; Ланком - ХидраЗен.
Ще съм благодарна на съвети ! Simple Smile   Hug

# 145
Като стана дума за миризма, на мен не ми пречи, стига да не е от нощната серия. Сега съм се мацнала с едно тестерче на Skincode и преди да си легна ще го измия, защото ми мирише. Вярно, не е на нещо гадно, ама пък ми е натрапчиво. И дневен имах, пак същата работа.

# 146
Аз в момента ползвам този за суха кожа - много добре подхранва и хидратира и не оставя мазен слой.

# 147
  • при моите деца .....

Някакви отзиви за този крем?
Миналата година използвах от серията Лавандула, но беше Анти акне и бях доволна.

# 148
Крема на миракулум, ако не се лъжа се казваше SOS за проблемна кожа. не съм го виждала на много места, но последно си го взех от халите.

# 149
Сдобих се с 3 тестера на Идеалия на Виши за нормална към комбинирана кожа и много ми харесва Heart Eyes. Добре хидратира, много нежна текстура, не лепне и попива бързо в жадната ми, на места, кожа Laughing Ако харесвате Аквалия Термал на Виши (в лайт версията, страхотен крем според мен) като консистенция и този смятам ще ви допадне. Не мога да говоря за изравняване на тена още, 1 тестер ми стига за 3-4 намазвания, но ми допада и бих си го купила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт