Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Аз ползвам или на Dove или на Nivea Simple Smile Доволна съм и са подходящи за моя тип кожа  Wink

# 466
Аз ползвам или на Dove или на Nivea Simple Smile Доволна съм и са подходящи за моя тип кожа  Wink

Ти със суха кожа ли си ? защото аз пък точно от тези две марки се ужасявам Simple Smile не че са лоши, просто са им доста мазнички кремовете и за моята мазна кожа, това е недопустимо, та се чудех дали на някой му влияят добре... Simple Smile

# 467
  • Бургас
На Нивея има много леки кремове,може би не си улучила твоя,аз отскоро ползвам един крем на Биотен с дюля,много е хубав,евтин,лек,силно хидратиращ и немазен крем,много ми допада

# 468
  • Бургас
Любимия ми за през зимата, когато и моята мазна кожа иска по-сериозно подхранване.

CAUDALÍE са чудесна марка, но с цените им са малко прекалени.

# 469
  • sofia
За каква възраст са им кремовете, за суха кожа какво добро предлагат 25-30 г.

# 470
Имам фон дьо тен на CAUDALÍE, просто е страхотен, но не съм ги виждала в Бг, а аз го купувах от Гърция. Някой да е срещал или от сайтове поръчвате?

# 471
  • Бургас
От сайтове, не съм ги срещала в България и аз. Този специално една приятелка ми го донесе от Англия, като се прибра за малко. Не мога да препоръчам крем за суха кожа, защото аз съм на другата крайност. Ето какво предлагат принципно: http://us.caudalie.com/products-best-sellers/solutions/moisturizers.html

# 472
# 473
Прочетах  всички коментари за медицинската козметика, която се продава  по аптеките и неможах да се сдържа от коментар. Няколко пъти купувах различни марки от там Виши, Авен Дарфин и там разни други, забравих ги, защото просто спрях да купувам от тези медицински козметики. Купувам различни защото все не съм дволна, не може всеки път да не улучвам крема. От Виши ми люти и ми сълзят очите, от Авен за суха кожа ме опъва и ми изсъхва кожата още повече, а Дарфин, така и не разбрах защо е скъп.
В общи линии постепенно започнах да се заглеждам и да се замислям  за Аптеките в които всички отиваме и с ДОВЕРИЕ   купуваме тъй - наречената медицинска козметика. Субра, Медея и още куп други луксозни аптеки, какво са всъщност те - козметични магазини, в който  на един малък щанд се продават не голям набор от някакви често рекламиране лекарства, затова пък толкова много козметика има там.....Това ме накара да се замисля за Бренда - Аптека.
Оказва се че това си е чисто и просто маркетингова стратегия на козметичните марки които се продават в козметични магазини , наречени АПТЕКА, вземайки на кредит нашето доверие към Аптеката в която без да се замисляме купуваме. Ами ако тези марки са в отделен магазин, който не е Аптека, дали щяхме да ги купуваме с такава лекота и доверие. Това го казвам като повод да се замислите когато  купувате "медицинска козметика" от Аптека.

# 474
И за пореден път понятието "медицинска козметика" - пълно фалшименто! Няма такова понятие, няма такава козметика. Има просто евтина, средна и скъпа козметика.

# 475
  • София
Това го казвам като повод да се замислите когато  купувате "медицинска козметика" от Аптека.
Това за медицинската козметика много пъти сме го обсъждали. Simple Smile Попринцип брандове като Авен се водят дерматологична козметика,не толкова ароматизирана и с минимално количество съставки,които могат да подразнят кожата.А Виши е доста далеч от тях.

Аз исках да попитам някой ползвал ли е кремчето на DR Renaud с морков?

# 476
Имам фон дьо тен на CAUDALÍE, просто е страхотен, но не съм ги виждала в Бг, а аз го купувах от Гърция. Някой да е срещал или от сайтове поръчвате?

Здравейте момичета! Наистина ли сте доволни от тази козметика? Аз да ви кажа честни, не съм я виждала ( живея в Атина), но може пък да пробвам, нищо не ми коства. А фон дьо ден от кага си тъся нещо добро...

# 477
http://kozmetikabg.eu/kisloroden-hidratirasht-krem-lice-aqua-vital-p-2433.html -този ползвам сега, http://apteka.framar.bg/30029863/%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B8- … -50-%D0%BC%D0%BB- от тази емулсия също съм много доволна, а една приятелка като алтернатива дава и това - http://apteka.framar.bg/30028311/%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%B1%D0%BE% … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 478
  • Пловдив
Здравейте! Козметичката ми препоръча един крем за лице с екстракт от охлюви Revive snail.Някой ползвал ли го е, имате ли някакви отзиви?

# 479
  • Стара Загора
Здравейте! Козметичката ми препоръча един крем за лице с екстракт от охлюви Revive snail.Някой ползвал ли го е, имате ли някакви отзиви?
Мисля, че малко по-назад в темата писах за този крем.Нищо особенно, не си струва парите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт