Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Belgium
Selvert имат много хубави кремове, които са за изключително специфични проблеми на кожата.

Аз ги ползвах,когато имах мазна кожа с пресушен горен слой от агресивна козметика за мазна кожа.

Лошото е че могат да бъдат купени само от козметични салони, няма ги в свободна продажба.

# 541
Да споделя и собственият си опит. Пречиствам кръвта си с добавки и ползвам кремове за чувствителна и алергична кожа http://vivasan-bg.com/bg/kozmetika-locherber/260-krem-za-problemna-koja.html

Преди няколко дни се сетих да си преснимам снимка от стар албум, от времето когато се притеснявах да погледна в обектива, ако въобще позволех на някой да ме снима. Към днешна дата след толкова години си позволявам професионални снимки със самочувствие. И с възраста се харесвам все повече Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Лу, едната козметичка при която ходя работи с тази козметика, от нея съм взимала selvert balance hydrogel и нормалния крем, който използвах за нощен..., тогава кожата ми беше , както и сега комбинирана, доста добре се чувствах, дори мога да кажа , че се беше уравновесила към нормална. Сега цените доста са се повишили, има професионални опаковки от 200мл, но не ми е удобно да я попитам... Simple Smile , докато другата козметичка работи с Collin и сама ми предлага професионалните опаковки, може и да взема от тях в крайна сметка. В момента използвам един крем за Т-зоната , който да матира и друг хидратиращ, защото иначе-мъка! Искам да чувствам кожата си добре само с един крем Simple Smile , надявам се да успея да намеря подходящ продукт за целта.

# 543
  • София
Днес си взех тестер на even brighter на Eucerin, дневен и нощен. По описание ми хареса дневния, защото има и фактор 30. Нямам някакви особени петна, по-скоро търся освежаване на тена, защото съм доста бяла и най-дребните точици си личат Tired
Иначе редувам доста кремове, защото кожата ми напоследък всеки месец е различна- ту смесена, ту суха, на моменти пък Т-зоната е мазна. Ползвам Uriage hyseac AI, Decleor anti pollution, Clinique anti blemish, La-roche posay cicaplaste balm, Avene...

# 544
Подариха ми този околоочен крем http://www.jeandarcel.bg/296-%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0% … 0%D0%B5%D0%BC.htm На 30  години съм, не е ли твърде рано да използвам подобна козметика?

# 545
В момента съм с този:ЛИЗАЛФА МАТИРАЩ КРЕМ 40 мл. SVR
Най-силно матиращия който съм ползвала.

# 546
  • София
Момичета, ползвали и сте плацентен крем за лице? Доволни ли сте?
Предложиха ми един български плацентен крем и се учдя дали да го купя.  newsm78 Rolling Eyes

# 547
Днес си взех тестер на even brighter на Eucerin, дневен и нощен. По описание ми хареса дневния, защото има и фактор 30. Нямам някакви особени петна, по-скоро търся освежаване на тена, защото съм доста бяла и най-дребните точици си личат Tired
Иначе редувам доста кремове, защото кожата ми напоследък всеки месец е различна- ту смесена, ту суха, на моменти пък Т-зоната е мазна. Ползвам Uriage hyseac AI, Decleor anti pollution, Clinique anti blemish, La-roche posay cicaplaste balm, Avene...
Може ли отзиви за Eucerin ® EVEN BRIGHTER - дневен крем Wink В смисъл - как се държи денем, с каква текстура е - по-лек или по-мазен, омазнява ли допълнително? Много му се чудя, но няма откъде да взема тестер, а съм със смесена кожа и се притеснявам дали няма да "лъсна" от него newsm78
Предварително благодаря  bouquet

# 548
Може ли отзиви за Eucerin ® EVEN BRIGHTER - дневен крем Wink В смисъл - как се държи денем, с каква текстура е - по-лек или по-мазен, омазнява ли допълнително? Много му се чудя, но няма откъде да взема тестер, а съм със смесена кожа и се притеснявам дали няма да "лъсна" от него newsm78
Характериситка на дневният - Не е мазен. Попива бързо. С лек аромат. Подходящ за нормална и суха кожа.

На нощният : Не е мазен. Попива бързо. С лек аромат. За всеки тип кожа.

За повече инфо: http://www.eucerin.bg/Even_Brighter/products.html Simple Smile
Дано да съм била полезна Simple Smile

# 549
XipoTripo, благодаря  bouquet
Прочетох тази информация и друга, която намерих в нета.
Това за "нормална и суха кожа" ме спира засега Thinking
А имам повече от достатъчно кремове за лице, които чакат да бъдат измазани като лосиони за тяло Laughing

# 550
Момичета, имам едно запитване, но не намирам подходяща тема. Ако модераторите сметнат за необходимо ще го премахнат, за което се извинявам предварително. Моя много близка приятелка има доста проблемна кожа на лицето и смята да си направи химически пилинг. Какви ли не кремове използва, но кожата и е доста акнетична, има и пигментни петна. Някой от вас подлагал ли се е на подобно нещо и има ли наистина видим ефект, колко процедури дават задоволителни резултати? Момичето наистина страда заради не добре изглеждащата си кожа. Не намерихме много инфо, това е едно от малкото мнения написани от дерматолог http://dermatolog-ivanova.com/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B3 ще се радваме да прочетем поне няколко лични мнения. Благодаря!

# 551
  • София

Здравей, не съм ги пробвала още. Някой в темата за новите придобивки коментира, че дневният крем е много хубав и след седмица ползване кожата излгелждала по-добре. За жалост, не помня кой го коментира, за да ти дам линк.

# 552
Здравей, не съм ги пробвала още. Някой в темата за новите придобивки коментира, че дневният крем е много хубав и след седмица ползване кожата излгелждала по-добре. За жалост, не помня кой го коментира, за да ти дам линк.
Илли, много благодаря  bouquet
Изпуснала съм го в темата за "похожденията", а сега с търсачката не намерих нищо конкретно, ще се търси тестер, задължително Peace

# 553
  • Велико Търново
feria99,имаше такава тема "Химичен пилинг",потърси я,аз бях писала в нея-с две думи доволна съм от резултата Peace Ако имаш въпроси,пиши ми на ЛС  bouquet

# 554
Аз съм със суха кожа и в момента съм със Супер Хидратанта на PureLogicol и определено това е най-доброто, което съм ползвала до момента.
Веднага след нанасяне, усещам кожата си кадифена и супер хидратирана, като това усещане се запазва през целия ден. Освен това, самият тен на лицето е някак по-избистрен и сияен. Препоръчвам Peace Струва си всеки лев!
п.с. Забравих да покажа крема Simple Smile
http://www.marvi.bg/purelogicol-super-antioxidant-moisturiser-su … 5-50-ml-4737.html

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 23:13 от sugar_baby

Общи условия

Активация на акаунт