Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Момичета , някоя от вас  ползвала ли е маркта Binella?
Спрях се на следния крем от тази марка или по точно пилинг( ензимен пилиг се води), но на мен тази марка нищо не ми говори.
По принцип имам следния проблем на 26 години съм и нямам бръчки, но се спрях на пилинг, защото преди 3 години си бях правила бадемов пилинг ,който е много лек, защото имах леки, но за мен лично дрзнещи белези от акне и пори, както и зърнеста структура на кожата. Следи 10 процедури кожата ми засия, въобще беше супер!
 Сега обаче отново кожата загрубя така да се каже и се появиха порите и черните точки въпреки че ексофолирам добре ползвам какво ли не ,но този ефект не мода да го постигна миналата година си купих eтicelante на нукс имаше подобен ефект като след пилинга, но за мое нещастие спряха крема .
Та,  сега съм в лутане на подобен крем за моята възраст, тъй като нямам бръчки, но да има някакви алфахидрокси кисилини или поне да има ефект на пилиг.
Извинявам се малко дълго стана ....
Имали някоя от вас впечатления от марката  и въобще ще бъда благодарна на предложения за кремове с пилинг ефект за под 30 годишни.
Забравих да спомена, че  бих се върнала отново към бадемовия пилинг само че цената му доста се е покачила и за всичките процедури ще ми трябват 1000 лв а ми се иска да мина по тънко...
Весели празници на всички и благодаря предварително за вашите съвети santa2
Опитвала ли си с ензимни пилинг кремове, като алтернатива на тези с абразивни частици. Много фирми предлагат такива - Фитомер, Yonka, Collin, Елемис. Има също и ензимни пудри - Babor, ако не се лъжа, има такава. Когато се прилагат като маска, имат много добър ексфолиращ ефект. Малко по-скъпички са, но си струва инвестицията Peace

# 376
  • In transit
Момичета , някоя от вас  ползвала ли е маркта Binella?
Спрях се на следния крем от тази марка или по точно пилинг( ензимен пилиг се води), но на мен тази марка нищо не ми говори.
По принцип имам следния проблем на 26 години съм и нямам бръчки, но се спрях на пилинг, защото преди 3 години си бях правила бадемов пилинг ,който е много лек, защото имах леки, но за мен лично дрзнещи белези от акне и пори, както и зърнеста структура на кожата. Следи 10 процедури кожата ми засия, въобще беше супер!
 Сега обаче отново кожата загрубя така да се каже и се появиха порите и черните точки въпреки че ексофолирам добре ползвам какво ли не ,но този ефект не мода да го постигна миналата година си купих eтicelante на нукс имаше подобен ефект като след пилинга, но за мое нещастие спряха крема .
Та,  сега съм в лутане на подобен крем за моята възраст, тъй като нямам бръчки, но да има някакви алфахидрокси кисилини или поне да има ефект на пилиг.
Извинявам се малко дълго стана ....
Имали някоя от вас впечатления от марката  и въобще ще бъда благодарна на предложения за кремове с пилинг ефект за под 30 годишни.
Забравих да спомена, че  бих се върнала отново към бадемовия пилинг само че цената му доста се е покачила и за всичките процедури ще ми трябват 1000 лв а ми се иска да мина по тънко...
Весели празници на всички и благодаря предварително за вашите съвети santa2
а защо не си направиш химичен пилинг при дерматолог? От 4 процедури кожата става супер свежа, идеален е за акне и мазна кожа.  Peace

# 377
kiora този на бинела е точно такъв ензимен пилинг, но досега не съм ползвала никога ензимен само бадемов и точно това ме интересуваше дали ензимният пилинг има добър резултат  както и дали е сравнително щадящ ,ти имаш ли някакви впечатление дава ли резултат?
Като цяло химичен пилинг с гликолова киселина или друг вид по силна киселина не са подходящи за мен защото кожата ми  е супер чувствително и дори и дерматолозите не ме съветват да го правя пък и акне вече отавна нямам само разширени пори и тук таме черни точки .
Ще проверя какви продукти има на марките които сте ми препоръчали, дано да намеря нещо за мен
Мерси!

# 378
  • БГ
да препоръчате някой против бръчки за кожа над 35г? newsm78

# 379
  • Бургас
Какъв крем ще ми препоръчате от медицинската козметика - на 24г съм, лятото леко ми се омазнява лицето. Иначе съм с нормална кожа.

# 380
bukutoo ако имаш предвид хидратиращ ти препоръчвам vichy aqualia termal, има го в 2 варианта за суха кожа и нормална към мазна, който се води legere.
Аз лично ползвам втория, защото съм с мазна или по точно смесен тип кожа, но съм много доволна!
 Кремът се топи върху кожата, текстурата е много нежна и попива бързо а и аромата за мен лично е божествен, но ти все пак си вземи тестер защото всяка кожа е различна, други добри продукти са на лирак и биодерма,на ларош съм ползвала отново хидратиращия за нормална към мазна и също съм доволна сестра ми също го хареса но този на виши ми  е фаворит

# 381
  • В къЩи.
Купих си крем с екстрат от охлюв http://www.krista-g.com/index.php?action=product&ID=1094
 ще го видя колко е добър,че в последните два три месеца кожата ми посърна и ми трябваше нещо наистина ударно възтановяващо иначе скоро ще се впиша в графата "застаряващи лелки"

Ще споделиш ли как ти се отразява крема? С каква кожа си? Кремчето мазно лие,добре ли попива,добра основа за грим ли е? КАквото се сетиш .
Благодаря ти.  bouquet

# 382
някой ползвал ли  услугите на онлайн магазин beautyshop.bg ? Thinking
Искам да си поръчам ензимен пилинг на phytomer от там, но незнам дали са сигурни както  и дали марките не са менте newsm78
Ако някой има впечатления, моля да сподели както и от къде другаде мога да си купя подобна на тази марка продукти.
Мерси  bouquet

# 383
някой ползвал ли  услугите на онлайн магазин beautyshop.bg ? Thinking
Искам да си поръчам ензимен пилинг на phytomer от там, но незнам дали са сигурни както  и дали марките не са менте newsm78
Ако някой има впечатления, моля да сподели както и от къде другаде мога да си купя подобна на тази марка продукти.
Мерси  bouquet

Скоро си поръчах околоочен на Juvena от там, дойдоха още същия ден, всичко беше наред. Иначе и аз искам да си поръчам ензимен пилинг от тях, на Фитомер или на Елемис. Май по-скоро клоня към вторите.   bouquet

# 384
gia мерси за бързия отговор и аз се колебая между тези двата плюс ензимната пудра на babor и не знам на кой от всишки продукти  ще се спра  Thinking

# 385
  • Canada
Светла и топла Коледа, момичета!
Някой има ли впечатления от марката Yonka? Много се замислям за този крем: http://www.spaboutique.ca/product/1388/Yonka-Elastin-Night-Elast … ne-Nuit-50ml.html newsm78

kiora ще споделиш ли повече за ензимните пилинг кремове? Заместват стандартните и имат пилинг ефект, така ли? Ползвала съм подобен продукт на Olay, но не знам дали за едно и също става въпрос. Ако може и линк към кремовете на Елемис и Йонка с подобен ефект Blush Praynig

# 386
  • Стара Загора
Благодаря ти за подробния и бърз отговор.Аз съм ползвала техни слънце защитни и съм доволна.От коя аптека ги взе, аз съм от Пловдив и се надявам и тук да ги намеря.Моята кожа е смесена и се двоумя кой от двата да взема.Сега имам един с екстракт от охлюви и http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/category/1062.html, но и двата ми идват малко леки за зимата.Притеснява ме , че някой път дори и да ми попият и да не ми се омазнява Т- зоната, ми излизат пъпчици от запушени пори.
Аз лично си взех комплекта от тези аптеки във Варна http://www.subra.bg/apteki.php ,но сигурно ги има и в др магазини и аптеки. На самият продукт пише, че е некомедогенен...Но...поискай си тестерче , за да го пробваш.
Този крем на Галеник е разкошен.Тъкмо си мисля пак да го взема.Деклеор-а от списанието ми свършва и ще ми трябва нов крем.

# 387
  • София
От няколко месеца използвам крема на Виктория с екстракт от охлюви и съм много доволна.
http://victoriabeauty.eu/index.php?option=com_content&view=a … d=197&lang=bg
Преди това с години използвах кремовете на Виши, но този на Виктория ми действа чудесно на кожата и е в пъти по евтин.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 22:21 от sese

# 388
  • София
Аз искам да си взема нощен на Нюкс от серията Prodigieuse,някой ползвал ли го е?

# 389
  • В къЩи.
От няколко месеца използвам крема на Виктория с екстракт от охлюви и съм много доволна.
http://victoriabeauty.eu/index.php?option=com_content&view=a … d=197&lang=bg
Преди това с години използвах кремовете на Виши, но този на Виктория ми действа чудесно на кожата и е в пъти по евтин.

С каква кожа си? От тук ли поръчваш http://camcobg.com/product.php?ProductID=569 ,колко е доставката?

Общи условия

Активация на акаунт