Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
От къде го купуваш? Бих взела мостра.

# 556
От къде го купуваш? Бих взела мостра.
Ако запитването е към мен, кремът си го купувам от посочената онлайн аптека. Преди това си бях взела капсулките PureLogicol и ми бяха добавили мострички на крема и серумът Peace Така всъщност добих представа за хидратанта и си го закупих.

# 557
Здравийте момичета.Имам една молба.Дали може някой да ми препоръча крем за лице за много суха и чуствителна.Все си мисля че трябва да има такива български кремове,а не само чужди кремове които почват от 70 лв и на горе.

# 558
  • до една звездичка
http://www.creme21.com/media/wysiwyg/B_hne_classic.png

Не е български, но не е и над 70 лв, Grinning
А върши чудесна работа за суха кожа!

# 559
мерси ще го пробвам

# 560
  • Сливен
Здравей, аз съм също със суха и чувствителна кожа и последно използвах новия крем на Регал - Скин лукс и на Лореал Revitalift Laser - много съм доволна и от двата.
След нанасяне кожата става мекичка и не ми се лющи на места.
Намерих и решението за себе си за фондьо тен за моята суха кожа - Bourjois Healthy Mix Serum
Само за около очите още не съм си решила проблема - на ЛОРЕАЛ REVITALIFT ми щипе на очите. Взех си последно от TianDe един околоочен, ползвах го 3-4 пъти, но после получих някакво ужасно възпаление на очите - не знам дали е от него. Може и някаква друга да е причината. Като се оправя ще опитам пак да го използвам, за да преценя дали наистина е от него.
Дано съм ти била полезна.

Хубав ден от мене. newsm10

# 561
Здравей  tanisa.Аз също използвам фондьо тен на  Bourjois Healthy Mix Serum и съм много доволна че го открих.Мерси за информацията за кремчетата,ще взема монстрички за да го тествам.За около очите мога да ти препоръчам на GALENIK страхотен е.Аз съм с чуствителни очи и той не ми дразни.Цената е към 42 лв.Аз в момента съм с EUCERIN крем за лице но нещо не ми допада на 100 процента и ще го сменя.Ще пробвам тези  които ми препоръча.

# 562
# 563
Някоя от вас ползвала ли е Lierac Cohérence L.IR? Чудя се дали е подходящ за възрастта ми - на 34 съм. има ли ефект от него?

В момента съм с дневен и нощен крем на Клиник Youth Surge, които се справят с фини линии определено. Дневният ми успокоява кожата и регулира тена.     

# 564
  • София
Здравейте,
въртеше ми се в главата, че имаше отделна тема за българската козметика на Криста Джи, но не я откривам...Интересува ме техният крем с екстракт от охлюв- някой ползвал ли го е и доволен ли е? Интересно ми е дали повлиява добре петна от пъпки?

# 565
  • Бургас
Момичета, търся едно кремче  Simple Smile
Преди 2-3 години си го бях купила от една козметичка, но не се сещам как се казва марката ...
Лек крем, за лятото, с фактор, има лек цвят(както в момента са ББ-кремчетата), в бежава тубичка и на цена беше между 30 и 50 лв
Дано някой знае за какво говоря Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Да не става въпрос за някой от тонираните кремове на Collin или пък Selvert ?

# 567
  • София
Момичета, търся едно кремче  Simple Smile
Преди 2-3 години си го бях купила от една козметичка, но не се сещам как се казва марката ...
Лек крем, за лятото, с фактор, има лек цвят(както в момента са ББ-кремчетата), в бежава тубичка и на цена беше между 30 и 50 лв
Дано някой знае за какво говоря Simple Smile

Страхотен пост! Simple Smile
Крема купен от козметичка, в бежава туба, с фактор, леко оцветен............. Joy Joy Joy Joy Хайде де, кажи ни кой е крема?!

# 568
  • Бургас
Да не става въпрос за някой от тонираните кремове на Collin или пък Selvert ?
не
ако не го открия, тези хубави ли са?

# 569
  • София
От няколко дни ползвам плацентния крем с алантоин и алое вера Hormovita и никак не е лош!

Общи условия

Активация на акаунт