Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Приятно ме изненада този крем http://www.jeandarcel.bg/451-24%D1%87-%D0%BB%D0%B5%D0%BA-%D0%BD% … %D0%B5%D0%BC.html В аптеката ми подариха мостри и на други техни продукти, но все още не съм ги използвала.

# 601
изключително доволна съм от крема на Ла Рош HYDRAPHASE Legere  , имам мазна кожа и това е единствения хидратиращ крем от който съм доволна, ползвам го сутрин .

# 602
Момичета, извинявам се, че първо питам и после ще чета назад, но все не ми остава време за всичко  Embarassed
Свършва ми дневния крем и мисля да го сменя с друг, иска ми се да е медицинска козметика. На почти 32 год съм, с нормална кожа, имам фини линии по челото и съвсем забележими около устата (от много смях  Laughing)
В момента ползвам този: http://www.clarins.co.uk/Multi-Active-Day-Early-Wrinkle-Correcti … ,pd.html?start=12
не знам защо почнах да гледам Филорга, взех няколко тестера от една аптека, може би към този клоня : http://www.filorga.com/en/details_produit.php?id_articles=66
Приемам всякакви съвети и препоръки за крем, който смятате че е подходящ за мен (хидратация + борба с тези фини линии), ценови клас 80-130, макс. 15о лв
Благодаря предварително   bouquet

# 603
  • София
*Мариана* , нормалната кожа винаги клони към суха или смесена. Твойта точно кава е? Simple Smile

# 604
*Мариана* , нормалната кожа винаги клони към суха или смесена. Твойта точно кава е? Simple Smile
Щом трябва да клони, излиза, че клони към суха  Laughing

# 605
  • София
Щом трябва да клони, излиза, че клони към суха  Laughing

На Филорга са много добри продуктите. Simple Smile

# 606
Момичета помагайте! На 39 г. съм, допреди 2-3 години изглеждах с едно 10 години по млада и то само благодарение на природата. Ползвала съм само някое кремче от рода на нивеа, но нещата се промениха. Кожата ми е суха към смесена в Т зоната. Очите ми са най зле - бръчки, тъмни кръгове, паднал клепач. Имам разширени пори около носа и черни точки по носа. Кожата ми е мн чувствителна. Имам чувството че колкото по скъпа е козметиката и особено против бръчки , кожата ми реагира по зле. Ползвала съм на Авен - ролка-обрив, Лумене с вит Ц-обрив.  Орифлейм, Ейвън също. Сега съм с Биодерма сенсибио, но  10 мин след намазване кожата пак е суха и набръчкана. Ако имате някакви идеи моля за коментар.

# 607
Момичета помагайте! На 39 г. съм, допреди 2-3 години изглеждах с едно 10 години по млада и то само благодарение на природата. Ползвала съм само някое кремче от рода на нивеа, но нещата се промениха. Кожата ми е суха към смесена в Т зоната. Очите ми са най зле - бръчки, тъмни кръгове, паднал клепач. Имам разширени пори около носа и черни точки по носа. Кожата ми е мн чувствителна. Имам чувството че колкото по скъпа е козметиката и особено против бръчки , кожата ми реагира по зле. Ползвала съм на Авен - ролка-обрив, Лумене с вит Ц-обрив.  Орифлейм, Ейвън също. Сега съм с Биодерма сенсибио, но  10 мин след намазване кожата пак е суха и набръчкана. Ако имате някакви идеи моля за коментар.
Моето предложение: Vichy Liftactiv кремове - дневен, нощен и околоочен серум Lifactiv...

# 608
  • Пловдив
Peace Пробвай този крем. Сигурна съм, че ще останеш много доволна.

# 609
Аз изпитах някъв абсолютен ужас през последните няколко месеца с моята кожа...
Беше станала като пергамент, много изпръхнала на допир... И аз вместо да се консултирам, реших че ще мажа кремове за суха кожа...Що масла и зехтини втривах и ставаше по-зле.. Хем суха, хем мазна..
Което трябваше да ме подсети, че нещо аз бъркам. Както и да е, оказа се че кожата ми е много дехидратирана, а не суха. Почнах да пия мерц специал драже, пия повече вода а повърхностно използвам маска за лице lush banana oatfix, но смятам да си поръчам на yves rocher една с грозде; мия с l
occitane gommage ultra doux с масло от ший, пръскам се с термалната вода на avene но най-голямо спасение се оказа кремчето на bioderma hydrabio (legere за да не омазнява а само да хидратира) и е много добре. не мога без него като цяло :/

# 610
Знае ли някой къде и дали в София се продават кремове на Shiseido?

# 611
  • София
Знае ли някой къде и дали в София се продават кремове на Shiseido?

Купувала съм Шисейдо от Beauty Zone/ Douglas. Сигурна съм, че ги имаше и в Сефора. Simple Smile

Peace Пробвай този крем. Сигурна съм, че ще останеш много доволна.

И на мен много ми хареса Red out Simple Smile

# 612
Шисейдо в София има в Бюти зон и в Прити шоп на ул.Гладстон,близо до бул.Витоша/посока Христо Ботев/.Дано съм била полезна....

# 613
Ейприл и Илли - мерси!
Аз имам една мостра (малка тубичка) хидратиращ крем за лице със слънцезащитен фактор, много ми харесва и ще  е подходящ за лятото, дано го имат някъде. Simple Smile

# 614
  • на последния етаж
И тук да попитам за вашите препоръки за хидратираща маска. В момента ползвам тази на Clarins, преди това - Biotherm. Харесват ми, но ми се иска нещо ново. Чудя се за Elemis, Nuxe, Burt's bees или нещо друго?!

Общи условия

Активация на акаунт