Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, да похваля BB крема на Vichy Idealia. Днес си взех 2-та нюанса ( мостри ) , преди малко се нацапах, адски готин продукт е, допада ми, ще си го взема. Ефекта на по-тъмният върху мен беше комичен, но по-бледият си ми пасна идеално, нали е Idealia  Mr. Green

# 586
  • Belgium
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е кремове на Babor, Juvena и Filorga. Разколебана съм между трите марки и не знам на коя да се спра. Нуждая се от крем за стресирана и увредена кожа, ако съчетава и анти-ейдж ефект ще е чудесно.

В момента ползвам Juvena Prevent and Optimize за чувствителна кожа. Много съм доволна - богат и хидратиращ крем е, без да прави кир ефект. Попива бързо и дава усещане за подхранена и по-плътна кожа. Съвсем лек мирис на луксозен крем. През лятото още не съм го ползвала, така че не знам дали ще идва тежък.

Кажи ако нещо друго те интересува.

# 587
Здравейте,
Искам да питам има ли някой наистина доволен от противобръчков крем за възраст 30+ от не толкова висок ценови клас? Примерно под 100 лв.

# 588
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е кремове на Babor, Juvena и Filorga. Разколебана съм между трите марки и не знам на коя да се спра. Нуждая се от крем за стресирана и увредена кожа, ако съчетава и анти-ейдж ефект ще е чудесно.

В момента ползвам, като дневен Juvena REJUVENATE & CORRECT за нормална към мазна кожа :
http://beautyshop.bg/product/509/juvena-rejuvenate-correct-delin … -mazna-kozha.html
и нощния анти ейдж на Babor за акнеична кожа:
http://beautyshop.bg/product/8095/babor-pochistvasht-krem-za-pro … -eydzh-efekt.html
И от двата съм много доволна Peace Ювената е за есенно-зимния период и пролетта. Лятотото ми е мазен кремът. Babor подхранва и има лек мат ефект.
От трите марки мисля, че Juvena е най-добрият избор - видим заглаждащ ефект и не просто обещание за борба с признаците на стареене Flutter

# 589
  • Бургас
Лу, kiora, благодаря ви за отговорите. Ще се насоча към ензимната почистваща пудра на Babor и някое кремче от Juvena.
И един спам въпрос: от сайта, посочен от kiora ли поръчвате Juvena?

# 590
  • Belgium
Аз лично поръчах Juvena от Енцо и нямам забележки  Peace

# 591
  • При децата ми
Здравейте,
Искам да питам има ли някой наистина доволен от противобръчков крем за възраст 30+ от не толкова висок ценови клас? Примерно под 100 лв.

С две ръце бих ти препоръчала този крем на "GIGI"! Жалко, че не мога да намеря повече информация за тази марка.

# 592
Здравейте,

С две ръце бих ти препоръчала този крем на "GIGI"! Жалко, че не мога да намеря повече информация за тази марка.
Много ти благодаря за окуражителния отговор!   bouquet
Ей сега ще подпукам чичко Гугъл!

п/с Ами питах, той всичко си каза Mr. Green само не ми каза кой точно имаш предвид, че разнообразието е доста голямо.  http://beautyexpert.bg/manufacturer/GIGI

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 15:31 от Пит

# 593
  • При децата ми
Пит, малко ме затрудняваш с въпроса си Simple Smile, но този който аз ползвах е дневен крем против бръчки за всякакъв тип кожа. Това поне беше отговора на козметичката, когато попитах за крема. И още нещо, аз го купувам от тази козметичка за 35 лв.- 50 мл., а тук гледам, че кремовете са доста над тази сума. Rolling Eyes

# 594
Пит, малко ме затрудняваш с въпроса си Simple Smile, но този който аз ползвах е дневен крем против бръчки за всякакъв тип кожа. Това поне беше отговора на козметичката, когато попитах за крема. И още нещо, аз го купувам от тази козметичка за 35 лв.- 50 мл., а тук гледам, че кремовете са доста над тази сума. Rolling Eyes
Благодаря! Ще разгледам в сайта. Може разфасовките да са по-големи. А може и твойта козметичка да ползва отстъпки за количества, които пазарува. Пък може и да са ги натоварили цените тук, нищо чудно  Simple Smile Във всички случаи ти благодаря за информацията.   bouquet

# 595
Момичета, да похваля BB крема на Vichy Idealia. Днес си взех 2-та нюанса ( мостри ) , преди малко се нацапах, адски готин продукт е, допада ми, ще си го взема. Ефекта на по-тъмният върху мен беше комичен, но по-бледият си ми пасна идеално, нали е Idealia  Mr. Green
Здравей,искам да попитам според теб за каква кожа е подходящ крема,има ли мат ефект или по скоро е озаряващ,каква е покривноста му.Дано успея и аз да си намеря мостри с бяла,комбинирана кожа съм и се чудя дали ще е подходящ.

# 596
Момичета, да похваля BB крема на Vichy Idealia. Днес си взех 2-та нюанса ( мостри ) , преди малко се нацапах, адски готин продукт е, допада ми, ще си го взема. Ефекта на по-тъмният върху мен беше комичен, но по-бледият си ми пасна идеално, нали е Idealia  Mr. Green
Здравей,искам да попитам според теб за каква кожа е подходящ крема,има ли мат ефект или по скоро е озаряващ,каква е покривноста му.Дано успея и аз да си намеря мостри с бяла,комбинирана кожа съм и се чудя дали ще е подходящ.

Има мостра в новото Joy Peace Кремът не е матиращ, има лек озаряващ ефект и ниска покривност. За мазна кожа, мисля, не е много подходящ. Аз фиксирах с пудра и пак лъснах.

Лу, kiora, благодаря ви за отговорите. Ще се насоча към ензимната почистваща пудра на Babor и някое кремче от Juvena.
И един спам въпрос: от сайта, посочен от kiora ли поръчвате Juvena?

Не, от магазин Peace, но съм ползвала услугите им и са коректни.

# 597
  • sofiq
ето тези ползвам аз в момента
този за дневен защото матира много добре
ето няколко от последните ми вече пробвани козметични попълнения  :y33:

http://tediata.blogspot.com/2013/05/bioderma-sebium-mat-fluide-matifiant.html

този вечер
http://tediata.blogspot.com/2013/05/regal-skin-lux.html

# 598
  • FRANCE
Здравейте, аз продължавам да съм в отчаяно търсене на моят крем. 38г, смесена кожа , лятото Т зоната си става направо мазна (и порите личат). Малко пигментни петна от бременността и силно изразени назилабиални бръчки и една на челото. Търся си дневен крем като приоритет ми е да не лъсвам след два часа. Sad Ако има анти ейдж ефект и фактор ще е супер Praynig
В момента съм с този http://noreva-laboratoires.com/anti-age/alpha-km-3/ но не е нищо особенно. Пробвах идеалия, мазен ми е, Авене, преди ми беше ок сега нещо не ми харесва. Кодали има някъква съставка към която съм алергична.

Много ви благодаря за всякъкви съвети, че съм събрала доволно количество кремчета които после ползвам за тяло  bouquet

# 599
За дневен ползвам:
JUVENA Prevent & Optimize Day Cream за суха кожа-много съм доволна, особенно за зимата
За нощен:
ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex -много ефирен и лек
и от скоро още един:
ESTEE LAUDERResilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme -хубав, но с малко силен аромат, аз лично го ползвам само на шията, макар че нямам нужда, ама аз да взема преднина Wink

Общи условия

Активация на акаунт