Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
 Bukuto0o  , за тези от снимката съм чувала само хубави неща, не съм ги ползвала. Има и на Биодерма тонирани кремове за комбинирана кожа и тях не съм  пробвала , но има тестери в аптеките.

# 571
  • Бургас
Bukuto0o  , за тези от снимката съм чувала само хубави неща, не съм ги ползвала. Има и на Биодерма тонирани кремове за комбинирана кожа и тях не съм  пробвала , но има тестери в аптеките.
благодаря ти, ще видя дали  ще го открия или ще пробвам нещо от аптеката

# 572
От няколко дни ползвам плацентния крем с алантоин и алое вера Hormovita и никак не е лош!
Това, нали?
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=3050
не е лош, особено за тази цена

# 573
  • София
От няколко дни ползвам плацентния крем с алантоин и алое вера Hormovita и никак не е лош!
Това, нали?
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=3050
не е лош, особено за тази цена

Да, но аз го купих от един павилион за 4,20лв.и останах много разочарована от обслужването, но това е друга тема........Sad
Крема е хубав! Simple Smile

# 574
дали може да споделите сравнителни практики?  Flutter

говорим за фини бръчици за 30-35г. възраст.
пробвала съм шисейдо и тц няма ефект, сега пробвам на есте лодер тайм зоун, но се чудя дали да не взема и нощен за по-голям ефект  newsm78

някой пробвал ли е крем с видим ефект вече Grinning

# 575
  • Canada
дали може да споделите сравнителни практики?  Flutter

говорим за фини бръчици за 30-35г. възраст.
пробвала съм шисейдо и тц няма ефект, сега пробвам на есте лодер тайм зоун, но се чудя дали да не взема и нощен за по-голям ефект  newsm78

някой пробвал ли е крем с видим ефект вече Grinning

Видим ефект при мен имаше от този: http://www.hqhair.com/elemis-pro-collagen-marine-cream-50ml/10364543.html и този: http://www.frenchcosmeticsforless.com/proddetail.php?prod=533469  Peace Вторият го ползвам и в момента, и като дневен, и като нощен. Чакам друг продукт на Филорга за нощна грижа и Хидра-филъра ще ми остане само дневна. Пия обаче и ХК  Peace След това отново ще се върна на Елемис Heart Eyes Години - 35 без малко  Mr. Green

# 576
Foncé, от таблетките ХК  виждаш ли някакъв ефект? имам една опаковка и се чуда да ги започна ли?

# 577
  • Canada
Foncé, от таблетките ХК  виждаш ли някакъв ефект? имам една опаковка и се чуда да ги започна ли?

Да, определено смятам, че има ефект и помага на козметиката  Peace Но от две дами от съседна тема знам, че ХК трябва да е разбита по метода инжув, тя е за кожа. Също така трябва да се пие мн вода и да не се приема витамин B2 защото неутрализира ХК  Peace

# 578
Foncé, благодаря  Peace Такава е моята ХК точно. Съжалявам, че разводнявам темата, но какъв ефект виждаш - по-хидратирана кожа, по-добър тен на лицето?

# 579
  • Sofia
Здравейте, някакви отзиви за този крем?

# 580
  • Belgium
От скоро ползвам La Prerie и съм изключително доволна. Това е продукта за лице - Anti Stress Cream:

Редувам го с Juvena Prevent&Optimize за чувствителна кожа:

# 581
  • Canada
Foncé, благодаря  Peace Такава е моята ХК точно. Съжалявам, че разводнявам темата, но какъв ефект виждаш - по-хидратирана кожа, по-добър тен на лицето?

marigold, ефектът е видимо изгладени фини линии, гладка и хидратирана кожа  Peace По отношение на тена не бих казала, че има промяна  Peace

# 582
  • sofiq
последно ползвах ето този флуид за лице,много доволна останах  Peace

http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_5658.html

Сега ползвам един крем на регал със стволови клетки от арган

# 583
  • При децата ми
Здравейте момичета! Не съм много сигурна дали въпросът ми е за тук, но все пак ще попитам? Ползва/ползвала ли е някоя от вас крем за лице на израелската марка "GIGI"/не съм много сигурна дали така се пише/. Питам защото крема е невероятен за моята кожа! Останах възхитена от него. Кожата на лицето ми е суха и е предразположена към появата на бръчки, пък и те годинките си вървят:mrgreen:, но крема наистина много добре ми се отразява на мен. Хидратира кожата много добре, след около две седмици използване някъде забелязах, че мимическите бръчици около очите видимо са намалели. Crazy Страхотен е и като усещане върху кожата!
Това, което искам да разбера е съставките на този крем, а в нета не успях да открия почти нищо за тази козметика. Крема, който ползвах аз беше на моя близка, която го купува от козметичката си. Бях я помолила да я попита за съставките, но тя все забравя.
Ако някоя от вас има повече информация или е ползвал кремове на тази марка нека сподели?Simple Smile

# 584
  • Бургас
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е кремове на Babor, Juvena и Filorga. Разколебана съм между трите марки и не знам на коя да се спра. Нуждая се от крем за стресирана и увредена кожа, ако съчетава и анти-ейдж ефект ще е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт