Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 20

• 43 592
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Понеже гледам, че темата е за естествената кожа, искам да споделя за едни обувки ест.кожа GABOR на дъщера ми,бяхя към 13 паунда в Амазон.Оказа се ,че са естествена кожа,но само около 1мм.Под нея  е картон,отдолу пак естествен материал-сандвич си направили хората.Това го разбрах като ги обели детето.Така ,че и на това са му намерили начина.  Shocked
Ето за тези става дума
http://www.javari.co.uk/Gabor-shoes-handbags-accessories/s/ref=d … 80%26pageCode%3Dd

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 22:33 от roni7676

# 586
  • Пловдив
Каран, благодаря! Ще пробвам на някой чифт от велур, но нямам големи надежди, защото вече съм ги пръскала с разни препарати и са се образували петна и лъскави участъци. Най-много да си взема и нови велуренки.
Бижу,   bouquet Сега ги разпознах. Тези ботушки си ги бях сложила в многобройната ми листа, но  вече само 42 са останали.

# 587
Пуля се на чантите в немското javari и се почесвам от половин час newsm78  Joy Аз ли не съм в ред, те ли са твърде... либерални, но на чанта като тази пише, че е унисекс! Thinking

# 588
  • Luxemburg
Имам едно питане. Поръчах си тези ботуши http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_4/280-4748702-0324748 … _7%26pageCode%3Dd но след като пристигнаха и ги примерих се оказаха с една идея по-високи. Преди да ги поръчам измерих с метър (с размерите дадени в сайта) и изглеждаха да са като старите ми ботуши високи. Оказва се че в сайта е посочено височина 16.5 инча т.е. 42см. а в действителност са 44.5см. високи и затова ми идат с една идея по-восоки (застъпва ми капачката на коляното). Сега искам да ги върна но от написаното на първа страница разбирам че не възтановяват никаква сума по връщането (ако е без причина) както в амазон възтановяват 5 лири. Но в моя случай искам да ги върна понеже са по-високи с 1 инч от написаното, как смятате дали ще се съгласят да ми възтановят сумата по транспорта? Да им пиша първо да ги питам или направо да ги пращам? Ако няма д ами възтановят сумата предпочитам да ги пусна в темата за размяна или в продавалника.

# 589
Зависи от къде ги мериш и обърни внимание, че не пише точно 16,5", а приблизително толкова. Доколкото разбирам това е цялата дължина на ботуша, мерено от подметката, а от глезена нагоре следва да са около 14".

# 590
Пуля се на чантите в немското javari и се почесвам от половин час newsm78  Joy Аз ли не съм в ред, те ли са твърде... либерални, но на чанта като тази пише, че е унисекс! Thinking
Joy Joy Joy Joy Бижу, зависи от унисекса, кой какъвто се чувства  Laughing

тия тотално се бъркат понякога, виж черната е съвсем различен модел от другите две  Mr. Green

# 591
Абе, ако мъжът ми поиска да му купя такава чанта, па макар и сбърканата черна, няма социалния ми статус да остане дълго "омъжена". Mr. Green
Но и това е унисекс... Това - също. Crazy

# 592
А какво ще кажете за това, хм... Mr. Green
Истината е, че доста често се сблъсквам с кофти описания. Най-редовно се случва, търсейки сандали за сина ми (прецизирайки търсенето), да попадна на такива с токче  Crazy Не знам унисекс ли са, що ли, ама опазил ме господ, да проноси такива някой ден  Mr. Green

# 593
А за тези унисекс чехлички какво ще кажете? http://www.javari.de/Herrenschuhe/s/ref=topnav_sd_mnsale_s?ie=UT … 79%26pageCode%3Dd
Моят мъж категорично ми ги отказа  Laughing

# 594
Като ме оставяте да си ровя в сайта и да си пиша сама в темата и ... поръчах това. №40, черно. Реших, че за следващата люта зима ми трябват топли и стабилни ботуши(обувки?). Crazy

# 595
  • ...край Дунава
Бижу, ти много от рано мислиш за следващата зима, ако зависеше от мен, зима повече няма да има Laughing

Това Unisex, мисля, че за тях има друго значение. Иначе много сбъркана работа, ако го тълкуват както си трябва-не се връзва просто Thinking

# 596
  • Luxemburg
Зависи от къде ги мериш и обърни внимание, че не пише точно 16,5", а приблизително толкова. Доколкото разбирам това е цялата дължина на ботуша, мерено от подметката, а от глезена нагоре следва да са около 14".
Да видях че е приблизително, но не очаквах 2.5см. разлика а най-много 1см. Меря височината с тока. Тези 2.5см. са решаващи понеже като си сгъвам крака и ми убива отзад. Та въпроса ми е дали ще ми възтановят доставката?

# 597
Ето още бъгове: черните в средата са с по-тънък ток, а уж са еднакъв модел (моделите ми  харесват, ама - испанска марка  Thinking, а размерите на испанските обувки са си малко главоболна история Confused); тук черните са с поне два сантиметра по-високи, а пък тези по описание са, а и по-надолу си стават зелени Mr. Green.  Има още доста несъответствия при обувките, също в чантите, ама за тези се сещам в момента...  имаше едни чанти, при който моделът беше унисекс, но пък цветовете им сякаш не бяха подходящи и за двата пола, ама въпрос на вкус си е все пак Wink
Предполагам, че в някои случаи няма как да ги разделят, когато ги пускат на една цена, или пък просто не им се занимава     

# 598
Едва ли ще ти ги възстановят за 1 инч разлика,който за тях не е много! Но нищо не пречи, да ги питаш! Аз пък все си търся битуш с такава дължина,ама не мога да уцеля!

# 599
  • София
Освен това за първоначална цена от 170 € няма да ти продадат естествена в комбинация с изкуствена кожа. Wink
Ох успокоих се,че вече си мислех да си разрежа ботуша  Crazy,а логиката ти е желязна  Wink Щом са 170 евра нагънатата кожа е естествена,но под тази цена не    Joy                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Rusalka имам доста обувки от велур и ги почиствам перфектно само с вода,но винаги преди първото носене ги пръскам със спрей.Досега не съм имала проблем,дори и с обувките на дъщеря ми(след игра в пясъчника) стават си като нови.

ronicat нищо не ти пречи да им пишеш много са коректни и разбрани със сигурност ще се разберете.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 01:29 от Dzuls

Общи условия

Активация на акаунт