Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 20

• 43 589
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Освен това за първоначална цена от 170 € няма да ти продадат естествена в комбинация с изкуствена кожа. Wink
Ох успокоих се,че вече си мислех да си разрежа ботуша  Crazy,а логиката ти е желязна  Wink Щом са 170 евра нагънатата кожа е естествена,но под тази цена не    Joy                                                                  
М, що не ги разрежеш все пак?! Човек никога не бива да вярва на никой друг, освен на себе си! Mr. Green

# 601
Добро утро  момичета    bouquet
За тези   -   http://www.javari.de/ara%20Toulouse-St%2043484-81%20Stiefel%20Sc … 12L57E,B004ZQ11T4
  какво  ви  е  мнението?Цената е  супер и изглеждат  добре.
Дали ако си  взема точният  номер,ще съм ок?Зимните ги нося с тънък чорап по принцип,ама знам ли?   newsm78  
Някой поръчвал ли е от тях?

# 602
  • София
Момичета, Jana Fashion как  са като качество? В табличката пише, че като номер си отговарят. Дали стават и за по-широк крак  newsm78

# 603
# 604
  • Бг
Добро утро  момичета    bouquet
За тези   -   http://www.javari.de/ara%20Toulouse-St%2043484-81%20Stiefel%20Sc … 12L57E,B004ZQ11T4
  какво  ви  е  мнението?Цената е  супер и изглеждат  добре.
Дали ако си  взема точният  номер,ще съм ок?Зимните ги нося с тънък чорап по принцип,ама знам ли?   newsm78 

Susie, Ara-та си отговарят и са страхотна марка обувки. Не се колебай, не че съм подстрекателка  Joy.

# 605
Момичета, Jana Fashion как  са като качество? В табличката пише, че като номер си отговарят. Дали стават и за по-широк крак  newsm78

Много добра марка! Стават за широк крак. Даже в един от техните модели се побрах в 41, а съм 41,5 по принцип. Демек за широки крака са идеални! Мерих пътък от естествена кожа с малко токче. Кожата и изработката беше перфектна.

Аз си чакам днеска Ел Натуралистата и двете чанти ... уфф.

# 606
Момичета, Jana Fashion как  са като качество? В табличката пише, че като номер си отговарят. Дали стават и за по-широк крак  newsm78
Jana са с отлично качество, отговарят си на номера и са за широк крак! Peace

Пуф,  Heart Eyes

# 607
  • зад парка
Пуля се на чантите в немското javari и се почесвам от половин час newsm78  Joy Аз ли не съм в ред, те ли са твърде... либерални, но на чанта като тази пише, че е унисекс! Thinking

Joy

# 608
  • зад парка

Напред съм препоръчала точно този модел.  Grinning
Нося ги от началото на март и се родих с тях /в момента ме мъчи един мазол/.
Бих казала , че Яна и Ара са съизмерими като качество , Габор са по-високо качество /поне аз ги мислех за такива, докато не прочетох поста за черните маратонки  Grinning/
Разбира се , има и много по-скъпи марки.
Този модел не е за зимата обаче, за преходните сезони е.

# 609

Напред съм препоръчала точно този модел.  Grinning

Виждам, че са с ширина "Н" и се чудя кой номер би ми станал 38,5 или 39,5/при положение, че нося предимно 39/! Нещо с тази марка все неуспешни опити имам - 4 бр, но не се отказвам. Харесва ми качеството им. Трите ми чифта поръчани номер 39, са с анг. номерация 6G, а едните обувки 51/2Н. Твоите кой номер са?

# 610
  • зад парка

Напред съм препоръчала точно този модел.  Grinning

Виждам, че са с ширина "Н" и се чудя кой номер би ми станал 38,5 или 39,5/при положение, че нося предимно 39/! Нещо с тази марка все неуспешни опити имам - 4 бр, но не се отказвам. Харесва ми качеството им. Трите ми чифта поръчани номер 39, са с анг. номерация 6G, а едните обувки 51/2Н. Твоите кой номер са?

Цял живот зная, че нося /поне след 12-тата ми година/ 37 и половина или 5-ца немска номерация. После влязох в Джавари и започнах главоблъсканицата ми кой номер точно нося според тях, един или друг производител.
Даже си измерих стъпалто /не съм го правила никога / - 24 см и 1-2 мм
Та тъй като Яна са немска марка си поръчах 5-ца - на който и номер да отговарят /в полето беше номер 38/. Стават ми, макар и наистина да са малко широки. За обувки - не знам дали ще ми стане този "Н", обаче.

Ако си български номер 39, според мене това е 6.

# 611
Благодаря за информацията,InaDot ! Ще пробвам с 38,5 щом са широки/стъпалото ми е 24,5 см./. Поне кожата изглежда мека и вероятно ще се поотпуснат при носене.
Да използвам да похваля тези. Много са удобни. Чаках намаление и на черните, за да си поръчам. Обаче свършиха номерата.
Направо си останах тази зима без черни боти Embarassed.
А някой да е срещал подобни 1 2,на приемлива цена?

# 612
Добро утро  момичета    bouquet
За тези   -   http://www.javari.de/ara%20Toulouse-St%2043484-81%20Stiefel%20Sc … 12L57E,B004ZQ11T4
  какво  ви  е  мнението?Цената е  супер и изглеждат  добре.
Дали ако си  взема точният  номер,ще съм ок?Зимните ги нося с тънък чорап по принцип,ама знам ли?   newsm78  

Susie, Ara-та си отговарят и са страхотна марка обувки. Не се колебай, не че съм подстрекателка  Joy.
Хм,то и аз  не  съм  от   трудните....   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега  ще  си ги чакам с нетърпение      bouquet

# 613
Бях Ви писала миналата седмица за моя проблем с неполучена пратка от немското Джавари. Много моля някой знаещ езика да ми пише ЛС  Praynig  Praynig  Praynig

# 614
  • София
Пиши им на английски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт