Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Хриси  newsm10

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 12:06 от Свет_ВАРНА

# 496
# 497
# 498

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 12:23 от Свет_ВАРНА

# 499
# 500
Мили приятелки - Добър ви ден! Hug Hug Hug

Честито Благовещение!

http://youtu.be/Fl7eyxviBEI

Сменихте ли си часовника - да ви подсетя,че може от грижи по Саваш или Еджевит някоя да е пропуснала това Joy Joy Joy
Охо-о-о-о нашата красавица е била на футболен мач на Фенербахче с гаджето си!
Няма ли новости около сериала й newsm78
И да не забравим, Naughty че утре е рожденничка Peace

# 501
Здравейте ЛИНКи сладурки  Hug Hug Hug
Румка  Hugмерсаж за кафенцето   bouquet
Кеии Hug за  инфото за нашата  Нургюл   bouquet.Била на мач на Фенербахче май  newsm78.Много и е хубава косата и изглежда много добре нашето момиче  smile3521
Светле Hug ,Хриси Hug благодаря ви за всички избрани моментии страхотни снимки от ЛиН   bouquet  bouquet

# 502
Дими Hug
Аз чак като си пуснах компютъра се сетих ,че часа трябва да се сменя  Joy Joy Joy JoyНали той самичък си го настройва часа ,че ако чака на мен няма и да дочака аз да го направя Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Честит празник на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet

А Еджи милия наистина има някакъв голям кахър.Ноооо е намерил доста добро място къде да си изплаче мъката.

# 503
Имали сме си нова дружка - ей,че хубаво-о-о-о! Hug

dai4e - Наистина чак сега видях любезният ти пост!
Много съм радостна - слизай по-редовно при нас!Дори и нещо да е казано - напиши го,сподели го,било за ЛиН, било за Мълчаливите.

Еничка, Хриси, Светле, Руменце  Hug Hug Hug Hug

Сега в тон с 33 епизод и следващия...

# 504
Ах,този Еджевит,ама много страда този мъж!А и друго си мисля Thinking
При нас жените,насилието,ако се случи, преобръща целият ни живот,но много от нас с помощ на близки и лекари,някак си прескачаме тази бездна.Не можем да я забравим,естествено,но повечето жени,ако се насочат в правилната посока,сякаш продължават напред,трудно,мъчително,но градят върху руините в душата си или поне се опитват.
Но при децата ooooh!,особено пък момчета Naughtyтова е направо разрушително,смазващо,безнадежно.Осакатява ги за цял живот! И докато при жените говоренето за случилото им се, е терапия,при момчетата да говориш за това е почти невъзможно.Те го приемат за позорно,сякаш те са виновни.А и ако от семейството не им подадат ръка става направо мътно и кърваво.
Каква ли воля трябва да имаш,за да можеш като Еджевит да подтиснеш в душата си случилото се и да продължиш напред.Виждаме,че при Билял,Ибо и Зеки не се е получило.Първите двама са станали дребни пройдохи,а Зеки е останал самотник.
Много ме разстройва този филм ,момичета,почти не мога да коментирам след дадена серия - за кой ли път го пиша това,но е така.Пък и да ви кажа по ми е приятно да си коментирам тук!

# 505
Еничка  Hug Hug
Димиииччч Hug Hug
Ах,този Еджевит,ама много страда този мъж!А и друго си мисля Thinking
При нас жените,насилието,ако се случи, преобръща целият ни живот,но много от нас с помощ на близки и лекари,някак си прескачаме тази бездна.Не можем да я забравим,естествено,но повечето жени,ако се насочат в правилната посока,сякаш продължават напред,трудно,мъчително,но градят върху руините в душата си или поне се опитват.
Но при децата ooooh!,особено пък момчета Naughtyтова е направо разрушително,смазващо,безнадежно.Осакатява ги за цял живот! И докато при жените говоренето за случилото им се, е терапия,при момчетата да говориш за това е почти невъзможно.Те го приемат за позорно,сякаш те са виновни.А и ако от семейството не им подадат ръка става направо мътно и кърваво.
Каква ли воля трябва да имаш,за да можеш като Еджевит да подтиснеш в душата си случилото се и да продължиш напред.Виждаме,че при Билял,Ибо и Зеки не се е получило.Първите двама са станали дребни пройдохи,а Зеки е останал самотник.
Много ме разстройва този филм ,момичета,почти не мога да коментирам след дадена серия - за кой ли път го пиша това,но е така.Пък и да ви кажа по ми е приятно да си коментирам тук!

Много хубаво си го написала  newsm10 smile3501 ,,откакто го започнаха сериалчето всички неща които си описала съм си ги замислила ,но понеже тук у дома си ми е най-добре и не ми се ходи никъде другаде и затова не съм го споделяла с вас мили дружки  Peace Дими и за мен този сериал е прекалено тежък , но пък в същото време ми е интересен и го следя ,но нещо хиич не ми се коментира все още ,мога да кажа само едно Аферим на колектива който е проявил тази смелост и показва всичко ачик ачик ,а за актьорския кастинг направо нямам думи , деца и възрастни играят на МАХ много точно  се предава всяко едно емоционално състояние в отделните моменти а този наш Еджевит няма нужда да говори ами то погледи ,всяко помръдване на лицевите мускули  ,всеки жест говорят по-добре отколкото може да се каже с думи  Peace

# 506
renetadencheva wavey wavey waveyЗдравей ,мила!
Защо не се включиш при нас.От много време те гледам на нашия балкон и ще ми бъде много приятно да си сред нас! Чакаме те!
Peace
Светле  bouquet не знам,но си мисля ,че можем да си споделяме едно-друго и за новите проекти на Мурат и Нургюл,както правят по другите теми.
Последната дума ще има Кеий - че нали на нея ще се падне да се труди допълнително,да не я натоварим много и тя все пак жертва свободното си време,за да ни осигурява местенце за отдих и забава! Редно е да имаме одобрението й за това !
Напускам ви , с голямо неудоволствие,че ме чака един куп домакинска работа! ooooh!

# 507

Дими!   Hug

Нали знаеш, че тук, у дома си споделяме всичко, което ни мъчи и тормози, когато е свързано с нашите любимци.Дори и в скрит текст да пишеш, ще се радваме на постовете ти.

Любов и наказание_еп.33 - 4_ Избрани моменти

# 508
Ох момичета много сте прави за Suskunlar.Тежък сериал е.Не мога да си представя как някой може да е толкова жесток ,че да причини на едно дете нещо такова.Наистина Еджевит му е било много трудно ,да продължи на пред и да се издигне.Всъщност той изобщо не е продължил, не е забравил нищо просто е сложил една маска на лицето си ,за да изглежда всичко наред.
И аз се надявам да можем да си обсъждаме тук новите участия на Мурат  и Нургюл и на другите артисти от ЛиН.Сега момичета превеждат и "Буря",Кеии пък се е заела с Асмалъ конак та тъй че се надявам да не ни замре темата след свършването на ЛиН по ДФ.

# 509
  Ени!   Hug

И аз се надявам много да продължим темата жива и свежа още много време.От започването на "Мълчаливите" някои момичета почти не влизат тук.Много тежък филм ще бъде.Аз след всеки нов епизод се "лекувам" с ЛиН.Танчето, Кеии и Елдо са сътворили толкова много красота.Момичетата са се захванали с превода и на други проекти, и това може само да ни радва.Аз лично, като един зрител само, търпеливо ще си чакам всичко, което правят те за нас.

Общи условия

Активация на акаунт