Сърчицата им мънички вече туптят и Септемврийските коремчета започват да личат!

• 25 114
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
eraser Добре дошла  Hug

Да си призная, че и аз от няколко дена не мога да спа ... сутрин ставам рано, вечер се въртя до късно  Crazy

Evvaa 3D, 4Dсе казва апарата на който ще те гледат, а ФМ е самото изследване  Peace

# 691
Добре дошла на новата Варненка! Hug Каква морска дружина сме се заформили

# 692
Доста сме вече варненките. Нека да се постопли още малко и може дружно да разходим коремчета Hug

# 693
Благодаря за посрещането! За разходките съм на линия   Nature Sunny

# 694
Ох  Tired явно това с недоспиването е нормално  ooooh!
Аз от два дни почнах да ставам по нощите да ходя до 00 а от известно време и аз спя неспокойно и много се въртя...тази сутрин станах в 6 и почнах да готвя защото ми се ядеше  нещо конкретно  Crazy  Embarassed
Добре дошли на новите  Simple Smile

# 695
Каси благодаря за съвета  Hug довечера ще погледна в кауфланд дали има, че тук няма от къде да търся, но имам наличен компот от дюли, може да пробвам с него, въпреки че в момента е добре положението   Peace

# 696
Момичета, благодаря ви, че махнахте снимките от старото албумче, но ще ви помоля да ги качите в новото  Wink ... не се стеснявайте, място има за всички тумбаци  Joy Joy Joy

Ако попишем още малко, може днес да пусна и новата темичка  Heart Eyes

# 697
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм Ок засега.Вие не може да спите,а аз пък много спя.Сутрин до към 9 спя и на обяд пак откарвам по 1-2 часа сън.В 12 седмица като ходих на преглед не ми казаха пола,но дано сега на 11.04 съм на преглед да ми кажат.За количката и аз се чудя каква да е на цвят,но май ще е нещо неутрално,че ако се решим на 2 пак да си я позлвам.С легълцето май ще се уредим от братовчед на моя мъж.
За погребенията и аз не бих отишла,а и на гробищата въобще поне сега.То и ние ще правим помен на 9.06-6 месеца на дядо ми,но нашите и дума да не става да ходя.
Аз да Ви кажа няма край с тези ремонти-направо е бомба у дома.Иде ми да се изнеса и да не се върна докато не свършим.

# 698
Фейтчее,довечера като се прибера ще кача тумбака,че съм на работа  Laughing
А пък за новата темичка,започвай да си я подготвяш,защото май ,май до края на деня ще ти се наложи да я пуснеш  Hug
А бе много интересно сутрин не мога да стана за работа,толкова много ми се спи,а пък събота и неделя съм кукуряк още в 6 часа  #Crazy

# 699
А бе много интересно сутрин не мога да стана за работа,толкова много ми се спи,а пък събота и неделя съм кукуряк още в 6 часа  #Crazy

Е, то това и преди бременноста ми беше редовен номер  Mr. Green Винаги се ядосвах на себе си, но явно навика си е навик ... като свикнеш пет дена в седмицата да ставаш в 7 часа например е малко неизбежно да не станеш и през уикенда  Crazy

# 700
Гледам подхванали сте за безсънието....ами откакто си имам едно малко зверче никога не съм страдала от това нещо  Mr. Green В момента, в който го приспя и съм труп. Даже не сънувам  Laughing

# 701
В момента, в който го приспя и съм труп. Даже не сънувам  Laughing

smile3532 мила,не ме плаши така..

# 702
В момента, в който го приспя и съм труп. Даже не сънувам  Laughing

smile3532 мила,не ме плаши така..

То не е з плашене, ама аз и вярвам  Mr. Green
Една приятелка с малко бебче като станала сутринта да си търси телефона, то намерила в гардероба с дрехите    
 Joy Joy Joy

# 703
А аз пък заспивам към 21/22 часа и в 4:00 вече съм готова. И така до сутринта, онзи ден дори гледах повторението на модерно през нощта.  Whistling А през деня така ми се иска да си полегна..особено след обедната почивка. Tired Моят мъж ми казва, като не мога да спя да го събудя и като се разшавам и го събудя ми вика: "заспивай".  Joy

# 704
Моят мъж ми казва, като не мога да спя да го събудя и като се разшавам и го събудя ми вика: "заспивай".  Joy

hahaha hahaha hahaha то пък няма угодия, значи  Mr. Green
Поне е предложил учтиво и ти е влезнал в положението .. пък после ... Заспивай Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт