Мързеливи красавици - 5

• 58 816
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, Красавици!

Честит празник на всички!
Боби много добре го е казала - в душите си ние всички сме цветя !
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм цветенце и на име, днес цял ден празнуване, беше много хубав и дълъг ден, сега се прибирам и съм доста уморена..

Амейзинг
,
голям ужас сте изживели! Дори не искам и не мога да си го представя. Съчувствам ти много!

новембър
, как е майка ти? оправи ли се кракът й?

Аз нямам време да чета редовно, а и да пиша. Притискат ме работата и домашните задължения..
Нямам време за хобитата си, а също и сили.
Разкрасяването върви, само дето много ме мъчи че косата ми е още къса и то в най-горният пласт и направо ме побърква.....

# 466
  • София
новембър, как е майка ти? оправи ли се кракът й?

Благодаря, че питаш. Забравих да се похваля. Всичко е наред. Махнаха ѝ гипса, зараснало е, но не трябва да го натоварва няколко месеца.

Честит празник на всички цветя и от мен  Hug

# 467
Момичета , благодаря ви   bouquet
От три дни не спирам да мисля за това, едва ли ще останем дълго в този град....   Не пожелавам на никой да изживее такъв ужас. Но благодаря на Бог, че сме добре !

Честит имен ден, на всички които празнуват днес   bouquet Да сте живи и здрави и все така красиви!!!! Hug

Аз да ви кажа , имам да сваля едни 2-3  кг (за да съм в перфектна форма ) , обаче нямам никаква воля. Нито спортувам, нито се храня нормално.... , как да се мотивирам??? Вие как се мотивирате? Не знам дали само аз съм така , ама трябва да се променя. Искам да стана по-дейна , и да изпълнявам всичко което си обещая.. ама как?  Embarassed

# 468
So Amazing, миличка  Hug

Относно мотивацията - аз се мотивирам най-добре като тръгна по магазините и започна да пробвам дрехи. В пробните винаги има едно такова гадно осветление, което показва всички недостатъци  Crazy наляга ме депресия и си казвам СТИГА  Laughing и ставам изпълнителна...
А относно мотивацията по принцип не мога да помогна, защото и аз работя върху тази своя черта  Crazy

# 469
Боби, все забравям да те питам, а ти къде ги навърташ тези километри?

Живея в провинцията, планински град - голяма дължина - от нас - до училището, в което работя са 3 - 3.5 км. сега като се стопли ходя пеша, с токчета, прилично облечена с пола..... Минавам целия град.
Миналата година си правех разходки до съседно село в общината - около 4 км от табела да табела - та аз от вкъщи до първите къщи и обратно - минавах 10 км..... планирам да възобновя разходките - сама, бързо ходене - окло 1. и 20 мин.

някак си така си представям/х живота си - звучи като пасторална мечта на фона на близката планина  Heart Eyes

So^Amazing ,  Hug

честит празник на всички цветя!   bouquet

аз упорито се опитвам да 'обърна' цеята на косата си от черно до светло или средно кафяво с цел да я направя патладжанена  Blush ; мъча се вече трета седмица и за сега виждам, че най-доброто решение е да я подстрижа първи номер  hahaha - коса не ми остана от експерименти  ooooh!
сега съм на петна - кафяво-рижава - дори има хора, които ме харесват и мислят, че нарочно съм се докарала така  Mr. Green

мързи ме да се лакирам, но уставно мажа тялото с лосион, имам записани две процедури за фото тази седмица /краци и интим/ ... рапорт даден!  bowuu

# 470
Здравейте  Grinning

Нетърпеливо изчетох какво сте писали през почивните дни и сега да се включа и аз...

Аз май не съм мързелувала тези два дена. Съботата си изчистих къщата, излизахме с децата - първо в парка, а после в двора на училището при нас - Ели кара ролери, а Павел колата с педали...

Неделя въпреки силния вятър решихме да се разходим до Панчарево. Накупихме си разни неща за хапване за пикник, взехме одеялата и приборите, разни играчки и топки за децата и се натоварихме на колата. Вятър там не духаше и ние доволни се разположихме на една полянка. Тъкмо наизвадихме яденето и започна да пръска. Мисля че дотогава не бях яла с такава скорост и за нещастие в крайна сметка върху нас се изля голям порой.

Следобяда обикаляхме да си търсим мебели за новия апартамент и общо взето почивните дни се изнизаха...

Вие запланували ли сте великденските празници? Вкъщи ли ще мързелувате или някъде другаде?

Боби, добре правиш, че се движиш. На мен много липсват дългите разходки, заради постоянното седене пред компютъра в офиса и затова гледам при всяка възможност да се раздвижвам.

Gardje, воля му е майката. Аз имах да свалям едни 5кг. и в крайна сметка свалих цели 10, които вече поддържам над 1 година. Какво ме мотивира? Желанието да изглеждам както преди, да нося дрехите, които обичам, да се чувствам добре в кожата си... Разни такива неща. Но смятам, че ако човек няма воля, няма как да му се получат нещата.

# 471
  • Пловдив
Ей,Поли кажи как ги свали Rolling Eyes Щот и на мен толкова ми трябват...Почнах 90 ДД,ама сега щот мъжа ми е в командировка успявам,но като си дойде...

# 472
Здравейте, прекрасни  Hug

Адри, радвам се, че майка ти е добре! И моята в момента е с шина на ръката, за щастие е само пукната  Praynig

Поли, много са ти сладки дечицата, Ели е страхотна мацка  Sunglasses
Нещо с новия изглед на Фейса не мога да видя как да те добавя към групата, която е вече толкова забравена, че просто няма смисъл, но ако искаш So Amazing ще те добави Wink

So Amazing, ужасно нещо сте преживели  Shocked До колкото чух по ТВ има воена база в близост, затова ли мислите да се изнасяте от там?
Моя мъж вчера ми изръси ей така от нищото да сме ходели да живеем и ние в Щатите  Laughing Викам му- то ей така става, айде стягай багажа  Joy

Бубанка,рапорт приет  bowuu
Недей да се правиш  Naughty Кой знае колко си се мъчила, докато ги докараш толкова цветове  Blush Hug  Кой знае колко се тормозиш, докато докараш това, което ти харесва, ама виж, че дефекта за теб другите виждат като ефект  Sunglasses

Боби, много хубаво правиш, че се движиш толкова много  Flutter Мен такъв мързел ме е налегнал, че чак ме е срам  Embarassed

За мотивацията- имам и аз 2-3 килограма да сваля и трябва да се стегна... малко  Rolling Eyes ама цял ден стоя на компютъра в офиса, вечер не ми се занимава, да стана сутринта в 5- пълен абсурд! Гледах скоро един албум със снимки на някакъв фитнес инструктор и имаше уникални жени с прекрасни тела- доста се мотивирах, ама като не са ми пред очите да ги гледам и бързо ми мина  Blush

Затова пък вчера цял ден се занимавах с поредния опит за козунак  Blush Страхотен стана  Crazy Цял ден занимавка и беше ометен за 10 минути  Mr. Green

# 473
Илянка, благодаря ти за думите за дечицата  Hug аз трябва и по-нови снимки да кача, ама пуст мързел...  Laughing

tandonova79, на диетолог ходих. Диетата е по Зоната, но ми се видя сложно да си сметна сама количествата храна и за по-лесно отидох при диетолога.

Ние се чудим какво да правим по празниците, че тогава имаме и годишнина от сватбата. Бяхме решили до Мелник да ходим само аз и мъжа. Обичаме градчето и имаме много хубави спомени оттам. Планувахме разходки от Мелник до Роженския манастир и пикници горе при манастрира. Вечер щяхме да пиеме червени вино и такива разни приятни неща, но в последния момент се оказа, че нито моите, нито неговите родители няма да могат да гледат децата и ще го отложим за малко по-нататък  Tired Ядосвам се, но няма какво да направя...

# 474
Здравейте хубавици,
от няколко дни ви чета, много сте сладки да знаете.
Искам малък съвет, освен стимуланта за коса на Икаров други стимулиращи растежа средства знаете ли? Вчера ме подстригаха доста повече от желаното и след цяла нощ рев сега се чудя какво да я правя тая косица. Чудя се също и да си пришия коса, но тлъстата цена малко ме спира...
Благодаря ви.  bouquet

# 475
  • В полите на Пирин планина
tory, добре дошла.

Всякакви маслени масажи стимулират растежа на косата, а и подобряват вида й. Аз лично съм силно против треси и подобни, първо, защото не харесвам неестествени неща, второ, защото и твоята коса ще се увреди неминуемо от интервенцията. Но всеки си знае.

# 476
  • Sofia
еха, супер си се глезите... и аз влизам да ви следя... искам и аз да се науча да се глезя... няма как да давам пари други да го правят ....

# 477
  • На острова
Бубанка, с какви методи се изсветляваш? В домашни условия или при фризьор? Аз също съм на етап изсветляване, в момента ми е много приятен светло кестеняв цвят, но ми се иска тъмно русо. Обаче тъкмо си съживих косата и не ми се рискува много, много...

И аз имам за сваляне точно 3 кг., но те са най-трудни. Пффф.. Зоната и на мен ми се струва мноого сложна..

Илиянка, относно желанието на мъжа ти за Щатите - то е ясно, че не става току-така, ама ако го обмислите има варианта Зелена карта. То става бавно, но тъкмо ще свикнете с идеята. А и нали ти липсва шопинга  Laughing. И ние си мислихме за там, но много далече, бе. Може, по-нататък  Simple Smile.

Купих си едни парафинови ролки, ама те много малки. Сложих си ги, де, ще видим резултата.

Сядам да поуча.

# 478
в домашни условия:
правих 2 пъти изсветляването с вит. С - свали боята сложена в корените от последните 2 боядисвания /моята коса е доста бяла/, но наслоеното черно почти не мръдна; слагах стимуланта на икаров няколко пъти, после 4 пъти деколкорант на престиж и я докарах до положение да бъде боядисана тъмно-кафяво без проблеми; исках да е по-светла и слагах 2 пъти блондор, който за моя изненада не изсветли достатъчно - станах рижава и вече рижавото покрих със светлокафява боя; другата седмица върху нея ще сложа патладжана; но доста ми изгоря косата - знаех, че така ще стане и не съм в потрес и сълзи  Wink

# 479
МиаДжия, точно за зелените карти ми говореше и той, ама го светнах, че не е толкова лесно  Rolling Eyes Като дойде време за подаване на документи за 2014-та   Embarassed ще видим дали има още мерак да ходи.
Не ми се иска да си оставя тука семейството и приятелите, само това ме спира  Confused

Ох, аз още не се боядисвам и си харесвам цвета на косата. Всеки път като видя бял косъм и изпадам в тих ужас  Shocked Не искам да се боядисвам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт