Мързеливи красавици - 5

• 58 856
  • 726
  •   1
Отговори
# 210

Имам любима марка сандали, ама не им помня името, продават ги в Хот спот. Ей тия обувки винаги ми се лепят за свода, а са си височки  Crazy

Firetrap, Fornarina, Feud?  Mr. Green Sunglasses

изрових сайт  Mr. Green
http://www.colcci.com.br/internacional/?idioma=2  Flutter

# 211
malka_mravka, много фетски неща има! Crazy Като сме на вълна "обувки" - влюбих се в това - Two Hearts

Относно кецовете - те са ми друга слабост. Converse особено - много искам да си взема червени в допълнение към скромната ми колекция Mr. Green, но по-нататък, че постът и молитвата в края на месеца не ми мърдат иначе. Laughing

Намазах се със стимуланта на Икаров, толкова разхубавяване за днес. Ужасен мързел ме е подгонил. Laughing

# 212
  • Пловдив
Днеска най случайно се сдобих с Тричуп. Много съм доволна.  smile3521 Прочетох на упътването, че се слага на чиста коса. Вие така ли го правите? Аз все си мислех, че преди къпане се мажа и седя колкото може повече и после измивам.  newsm78

# 213
  • Пловдив
Аз не,мажа на мръсна...стоя колкото ми е възможно и после мия. Peace

# 214
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Не знам дали сте мързеливи, но във БГ мама сте работливи..... нямате изчитане....
Аз съм си на същото ниво - само маникюр, ежедневно почистване на лице сутрин и вечер, крем, дори взех да пропускам нощния  Embarassed
Много ходя пеша, а имам нужда да сваля 5 кг, но.... не мога да се мотивирам.... нали съм си красавица и така се харесвам  Mr. Green
И аз съм от високите 1.72, ходя на ток, но не толкова висок.
Хубав ден!

# 215
Аз да попитам за продуктите на Билка- кой какво е ползвал и какви са отзивите?

# 216
Привет и от мен  Grinning

Надявам се да ме приемете сред вашите редички  Simple Smile

Обичам всичко красиво - сияйно лице, хубаво тяло, поддържана прическа, нежна мелодия, красива гледка, вкус на нещо, което обожавам, завладяваща миризма... Обичам и с очите и със сетивата си  Heart Eyes

Обичам всякакви разкрасителни процедури, но с две деца, мъж, куче и работа, много рядко ми остава време за нечия професионална намеса. Успявам някак си да вмъкна в графика си ходенето на фризьор и солариума, но само до там ми стига времето.

Моите мързеливи процедури включват - взмене на душ сутрин, поставяне на хидратиращ крем и околоочен контур и гримиране (фон дьо тен, спирала, руж и гланц). След това е ранната разходка на кучето. В края на работния ден поосвежавам грима си, прибирам се от работа иизлизаме отново с децата и кучето навън, защото гледам да се движа възможно най-много, тъй като работата ми е такава, че все седнала седя...

Отделно ежеседмичните процедури включват маникюр, епилиране, пилинг на лицето, поставяне на разни хидратиращи кремове по тялото и т.н.

Ще се радвам да обменям опит и идеи с вас, момичета, защото звучите изключително свежо, позитивно и зареждащо  Hug

# 217
Йейййй, много станахме  Hug

Това с Тричъпа при мене няма как да стане на чиста коса- слагам го преди да се изкъпя  Crossing Arms

Мравчице
, много интересна марка - Колци  Mr. Green
Вчера ми се искаше да се наклепам с нещо по кратуната, ама нямах време и днес не ми е много хубава косата, въпреки, че е чистичка и изправена  Rolling Eyes
Ще пиша пак, че сега ме натиснаха тука с малко задачки   bouquet

# 218
Някой ползва ли козметиката на Талодерма?

# 219
  • Пловдив
Някой ползва ли козметиката на Талодерма?

Аз съм я ползвала преди години,но не бях особено впечатлена.

Вчера си взех дъвката-да не остана по-назад от вас.Пак да попитам-мога ли да я слагам под ББ крема?

Търся и някакъв крем с ретинол,но не знам кой да взема.На Евелин има един със стволови клетки,ретинол и т.н.,но не му помня името.Някой ползвал ли е тази козметика?Има ли ефект?

# 220
На мен ми трябва нещо за околоочния, че като се усмихна и ставам буквално на хармоника  Tired

# 221
Джия, и аз съм на тая вълна. Снощи четох темата за околоочните и се обърках още повече  hahaha

Единственото, което знам със сигурност е, че сегашният не ми харесва.  Thinking

В момента сме с малкия на гости при свеки и си бях забавила измиващия гел. Вчера си купих този и е страхотен  Shocked Кожата ми е много мека, не е пресушена след измиването и не се омазнява. Този ефект досега съм го постигала само с това, а разликата в цената е около 10-кратна  Crazy

# 222
  • Пловдив
Снощи си намазах косата с тричупа и съм много доволна от себе си.  bowuu Днеска си усещам косата малко по пухкава от обикновено. И аз бавно, но славно ще се опитам да полагам повече грижи за себе си и да не се извинявам, че ме мързи. Това благодарение на вас.  Hug

# 223
  • София
Здравейте, мацки  Hug
Днес едвам гледам и мисля да мина без разкрасяване. Цяла нощ четох "Под игото". Уж два пъти съм го чела навремето, а излезе, че нищичко не съм помнила. Мислех да чета през ред, през два само за опресняване и за по-бързо, а вместо това изгълтах всяка дума. Някога хич не ми харесваше тая книга, а сега... ревах накрая като магарица  Laughing

dudhen, не виждам защо да не го слагаш под ВВ крема. Аз също го смесвам с друг крем, макар и не ВВ и ефектът е чудесен  Peace

# 224
  • в Кошера
Мравче, не уцелих  Laughing Колкото за гелчетата - и аз съм била доволна от евтинджоси. Но най-добре ми се отразява сегашния, който ползвам от има-няма 6 месеца, много е икономичен.  Peace

Полито, добре дошла! Кат' каза две деца, куче и мъж...ако числата в ника ти съответстват на набора...  Crazy Кога успя, бе жена? Браво!   bouquet

Аз вместо околоочен клепя арган и съм предоволна.  Peace Няма толкова мултифункционално мазило, евала!

Общи условия

Активация на акаунт