Мързеливи красавици - 5

• 58 856
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Така изглеждат, само че са лачени, токът от вътрешната страна също е черен (а остатъкът от подметката е в ярко червено) и с една идея по-високи. Two Hearts Като се кача на тях, имам чувството, че гледам света отгоре Mr. Green, понеже съм висока 169 см и като метна още 12 см... обяснимо е. Laughing

За дънките съм в групата, да... Лошото е, че наистина имам нужда от един-два чифта, а не мога и не мога да открия. Sad И панталони трябва да купувам, просто гардеробът ми реве в тая посока. Поне напоследък си взех няколко поли, та ще компенсирам с тях засега, докато не се появи някоя находка. Crossing Arms

# 196
Прекрааааасни са  Crazy Искам и аз такива  Mr. Green
Знамм как се чустваш, аз съм 171 и имам едни сандали на 11-12 см  Crazy

# 197
  • Lost in a fairytale ...
Прекрааааасни са  Crazy Искам и аз такива  Mr. Green
Знамм как се чустваш, аз съм 171 и имам едни сандали на 11-12 см  Crazy

Обща болест - 175 с 11 сантиметрови обувки. За протокола - имам ги от 2 години и още не са излизали от къщи. Но пък са толкова прекрасни  Heart Eyes

# 198
А накоя от вас да е ползвала и другите шампоани на Здраве форте на Арома?

# 199
  • София
И аз в клуба на кобилите покатерени на токове  Laughing 171см съм, но ток под 12см не признавам изобщо. Ходя основно на равни обувки, но сложа ли ток не мога да се примиря с по-нисък

# 200
"кобилите покатерени на токове" - хахахах! Колко точно! Simple Smile
И аз съм от тях.  Peace
И все се намира някой да ме пита - "ама що се мориш, като и без това си висока?"
Ми 'щот ме кефи пък! Party

Тъкмо отмих тричъпа от косата и се чудя илиза ли ми се с дреб или не ми се излиза?
Така ме мързи.
Май ще си останем у дома днес.
Сутринта се успахме.
Размрънка се към 8:30, явно тъкмо батко му и татко му бяха тръгнали и го разбудили, но аз исках още 5 минутки. Взех при мен на леглото, а то се нагуши като коте и откарахме до 10! Wink
С две думи - днес без разходка!

# 201
Брех, колко сте високи всички.

Аз съм само 1.61

# 202
А аз съм 1 и 60 см и не мога да ходя на високи обувки.  Crossing Arms Tired

# 203
А аз съм 1 и 60 см и не мога да ходя на високи обувки.  Crossing Arms Tired

Почти всеки ток над 7-8 см и мен ме затруднява. Допреди 2-3 години хич не можех да бансирам, но с практиката се свиква. Laughing Интересното е, че водеща при мен е не височината на тока, а по-скоро удобството на самата обувка - оттам балансът е много по-лесен. Имам примерно обувки с много тънък около 8-сантиметров ток, с които съм като фурия Mr. Green и са ми в пъти по-удобни от някои други със скромните 4 см височина на тока и уж доста по-пригодени за дълго ходене - на пръв поглед.
Като цяло обаче и аз предпочитам равни обувки - тип "балерина". Но понякога етикетът просто изисква ток. А понякога и без да го изисква, на мен си ми идва музата. Laughing

Време е да се мацам с маска за коса, а толкова ме мързи, толкова. Май ще се огранича до стимуланта на Икаров преди банята.

# 204
Забелязала съм, че при мен не играе толкова голяма роля височината на тока, ами дали самата подметка приляга хубаво по свода на стъпалото. Имало е случаи, в които като обуя обувка за проба и освен на петата и на сгувката на пръстите никъде другаде няма контакт на ходилото с обувката. Сещайте се при една по-сериозна височина на тока, къде пада цялата тежест  #Crazy Адски болки са после  Twisted Evil

# 205
много са хубави обувките
аз днес ще седя на компютъра и отивам да си лягам, че съм много уморена

# 206
Привет, красавици  Hug

Little Dream, прекрасни обувки   bouquet но за мен такива - само на картинка. Както вече съм споменавала, кецове от всякакъв вид и Dr. Martens са естественото продължение на моя крак.

Днес нямахме вода цял ден   #Cussing out Е, полудях! Реших да си поспя малко повече, че бях втора смяна, а те в 10h врътнали кранчето на половината Център... Та Софийска вода големи псувни ядат от мен цял ден.
По този повод днес на нищо не приличам. Измих си зъбите и лицето с минерална вода (мъж ми вика: "СПА процедури по неволя"  Laughing) и т'е т'ва е.

# 207
Аз пък съм от клуба на миньончетата, ама ме е  срам да кажа колко съм висока Embarassed Обожавам високите обувки, но даже и на 12 см. ток не изглеждам особено висока hahaha Абе, харесвам си се, и хората около мен ме харесват, каквато съм - такава Crossing Arms Mr. Green
Определено по-голяма роля играе извивката на самата обувка, отколкото височината на тока. Имам едни любими обувки с 10 см. ток, които са ми в пъти по-удобни дори от равни обувки Peace Мога по цял ден и цяла нощ да не слизам от тях и пак не ми се изморяват краката Crazy Heart Eyes

С половинката вече направихме упражненията за корем, след малко следват тези за крака. За сега съм много ентусиазирана, да видим по-нататък Laughing

# 208
Аз пък таман "открих" токчетата и взех че забременях  Joy Сега съм си на кецове, но и по принцип си ги обичам, а на високите май ми стига да се любувам както са в кутиите  Laughing
Имам любима марка сандали, ама не им помня името, продават ги в Хот спот. Ей тия обувки винаги ми се лепят за свода, а са си височки  Crazy

Илиянка, страхотен мачок  Heart Eyes Mr. Green

# 209
  • в Кошера

Имам любима марка сандали, ама не им помня името, продават ги в Хот спот. Ей тия обувки винаги ми се лепят за свода, а са си височки  Crazy

Firetrap, Fornarina, Feud?  Mr. Green Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт