Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 347
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Galaxy 13197853088
имам чувството че модела за патриархат си го копирала от мангалите ...

# 541
Има достатъчно информация за партиархата и същността му, който иска, да чете и тогава да дойде да го защитава  Flutter

# 542
Човечето просто влага доста емоции в тоя модел и наистина звучи трагично  Joy
А реално погледнато, аз също съм на мнение, че изкарва ли повече кинти мъжа, работи ли наистина повече - домакинството се полага повече пък на жената  Wink
Но честно казано - хич и не ми дреме кой как живее, аз се радвам, че не познавам такива индивиди /които бодат очите на човече/ около себе си...

# 543
viliko, просто видях, че хората нямат никаква идея за това какво е патриархат, но пък го защитават. Явно живеят с доста романтична представа за същността му Simple Smile ако се поинтересуват малко повече, може и да се промени.

# 544
Кое да се промени?
Той патриархата и днес си го има, но леко видоизменен, просто ролята на мъжа не е така силна вече, но все още от повечето хора се приема, че мъжът е силната половинка. Когато жената реши, че иска нея така да наричат и впрегне сили - започва обаче обратната страна - ама тя как се претоварва...ама те жените г оправят, защото искат - поне повечето - не ги бият с камшик, за да носят повече товар... Wink

# 545

Да си промени мнението  Simple Smile
Онова, което писах по-напред в темата са част от основните неща на патриархата, нямам идея Labrador какво разбира под патриархат, май нещо друго.

# 546
Ма партиархата от едно време, аз нали затова казвам, че днес е малко по-иначе  Wink
Иначе, Лабрадор какво разбира...и аз не зная, все за твоето мнение по темата се сещам като се спомене партиархат  Joy
А знаеш ли какво е матриархат???

# 547
...

Матриархат е, когато жената се обръща към стената и захърква, а мъжът, целия в сълзи - взима децата и заминава при баща си  Mr. Green

# 548
...

Матриархат е, когато жената се обръща към стената и захърква, а мъжът, целия в сълзи - взима децата и заминава при баща си  Mr. Green

Joy Точно! Ето ти още един модел, а?

# 549
...

Много весел прочит на матриархата. Смяла съм се от сърце!!!

# 550
Не е трудно да изнудите или принудите съпруг, син или приятел да направи каквото поискате, но ако използвате такива методи, вероятно връзката помежду ви не е много добра. Ключът да накарате един мъж да изпълни вашите желания, е да му дадете нещо в замяна - накарайте го да повярва, че вашата цел си заслужава.

Да изнудвам и принуждавам  Shocked въобще не бих си и помислила. Обаче аз съм човек, на който никога няма го човърка нещо, което не е направено на секундата, ако ще и 1 месец да седят чиниите в мивката, например, въобще не ми пречат  Laughing

Интересно ми е обаче какъв е ключът, с който мъжете са втълпили на жените си, че трябва да правят всичко това, и то без дори да се замислят, че не са единствените възрастни в тези домове, нямам обяснение, освен онова на Айра Левин  Grinning

Леле на къде го избихте само  Shocked... все казвам че на повечето просто тактиката ви не чини пет пари.
Искате.. но не знаете какво точно.. а пък да си поискате.. е.. с налагане не става.
Ключа е в главите ви.. но първо си отпушете ключалките !!!!  Mr. Green

# 551
Вече ме мързи да ти отварямле линковете, та не знам къде са ключалките, но проблеми никога не съм имала, така че или си ги знам, или просто не съм попаднала на лигаво бебе  Wink

# 552
Момичета, техниката освобождава жената от робството.
Какато пералнята, така и съдомиялната е незаменима помощничка. Вече напредва и техниката на автоматичните прахосмукачки. За по-добро семейно разбирателство си набавете необходимата техника.

# 553
Момичета, техниката освобождава жената от робството.
Какато пералнята, така и съдомиялната е незаменима помощничка. Вече напредва и техниката на автоматичните прахосмукачки. За по-добро семейно разбирателство си набавете необходимата техника.

А за мъжете не е ли улеснение? Щом е толкова лесно за жените, би трябвало да е лесно и за мъжете newsm78 или като зареди миялната ще се сецне  Laughing

Техника имаме, но явно нещо моделите ни са стари, защото нито миялната се зарежда сама, нито ги реди обратно, а сушилнята ми така и не успях да я науча да ги сгъва и слага по местата. Печката пък е най-зле, не ще да готви сама и това е, всичко сам човек трябва да си направи, а тя само го пече накрая.
Дали пък не са дефектни?  Rolling Eyes

Развитието на човека е изчерпало почти напълно "мъжката" работа днес, изключвам хората, които живеят в къща и се занимават със земеделие или животновъдство.
Един мъж в апартамент в ТЕЦ, газ, климатици и т.н., нито цепи дърва, нито ходи да убива вечерята.
Да, техниката се е развила, но тя не изчерпва работата, а "мъжката" е изчерпана.
И ако един мъж не може да осъзнае, че задълженията му когато създава семейство не са с цел да докаже колко е мъж, а да сподели поне половината от това, което ще се появят като отговорности (и ако няма "мъжка", да поеме от другата), за да е леко на всички, то никой не може да го накара да порасне  Peace

# 554
  • Galaxy 13197853088
Глупости на търкалета.
Но не пречи да си вярваш.

Общи условия

Активация на акаунт