Чинии мия с кеф, и банята ми се случва да лъскам щото гнусове и лиги особено в санитарни помещения не мога да трая, жената официално ми е посветила уреда "моп", защото, по нейните думи "нямало човек, който да прави пода огледало по-добре от мен"
, прахосмукачката не барам, пералня също пускам, па и на всичкото отгоре и на ръка мога да се пера щото кога бях невръстен милата ми майчица подозирала, че един ден мога да остана неопран, предвид нагласите на "днешната младеж" от женски пол
Колкото до това, че мъжете пречат понякога, действително имам приятелки, които са ЗАБРАНИЛИ на мъжете си да пипат каквото и да е по домакинството, защото искат всичко да им е както те го искат. Това не го разбирам. На мен хич не ми пречи. Предпочитам двамата да си свършим домашните задължения максимално бързо, за да се отдадем на други удоволствия. Какви - според настроението, важното е, че са взаимни. Не е ли по-добре така? 
... само като се сетя ми причернява... едва ли нормална жена би издържала.. ма кой знае..те жените са издържливи същества!!! 

Така че сигурно можем да се справим доста по добре от вас.. но нека да ви оставим това удоволствие.. все пак си е начин да се представите по някакъв начин!!!! 
Недей да скромничеш.
Недей да скромничеш. 
..Ми за тва сте сожерите на обществото..Къде ще се мерим с вас?Дръжте си първото място,на нас си ни е добре на втората стълбица..Да си чувала,че героите ги убиват първи?
Препоръчани теми