Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 964
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Да за жена домакиня  Peace

# 151
И, понеже идва  Великден - мъжка работа ли е месенето на козунаците примерно?  Thinking

# 152

Когато започват да "ферментират"  Laughing , започват да стават по-големи егоисти и негодни пак така за всичко...дори и за домакинска работа... newsm78

Маманет.. Ири  Hug... май не си запозната с процесите на ферментацията.. най хубавото става след двойната преварка.. а пък за отлежаването думи нямам.. колкото по стои.. толкоз по убаво става.. крайният продукт имам предвид!!!!  Joy
Консумацията задължително със здраво мезе!!!!!  Mr. Green
Май има доста да учите!!!!  Joy

# 153
И, понеже идва  Великден - мъжка работа ли е месенето на козунаците примерно?  Thinking
Ами можете пък да помогнете на жените си,защо не Wink

# 154
Ами можете пък да помогнете на жените си,защо не Wink

Всичко може. Дори отричането на факти - тук си е мода  Peace

# 155

От нас яйцата..от вас месенето!!!!  Joy

# 156

От нас яйцата..от вас месенето!!!!  Joy

Joy Мъжкият поглед, да...

# 157

Само яденето викаш е мъжка  Joy

Не знам каква е, у нас е унисекс - месим и двамата всичко. Мен ме е учил мъжа ми Simple Smile но явно е много срамно човек, независимо мъж или жена да си направи нещо за празнична вечеря...

# 158
Не бе, Човече - за у вас ясно - другите питам аз  Laughing

А попитах, защото си представих един добре сложен мъж как си е вързал кърпа на главата, запотен - меси та меси, ръси брашно и се вихри, станал в 5 сутринта, за да са готови козунаците - като стане детето  Joy

# 159
Относмо моя съпруг-имахме малък ремонт и да не се пречкаме с малкия излязохме на разходка(като му бях казала да изисти и тогава да се върнем).......чистих след него отново.

# 160
При козунаците, най важно е как втасват. Тежкото захарно тесто иска поне 30 градуса, за да стане пухкаво.

# 161
В никакъв случай. Мъж, който готви, после няма да иска да чисти. Затова избирам мъж, който не може да готви. А и какъв е тоя мъж, дето яде козунак? Представям си го дебел.

# 162
Цитат
Представям си го дебел.

Аз обожавам Козунаци Mr. Green Ама само по Велик ден.

# 163
А попитах, защото си представих един добре сложен мъж как си е вързал кърпа на главата, запотен - меси та меси, ръси брашно и се вихри, станал в 5 сутринта, за да са готови козунаците - като стане детето  Joy

Леле, колко развинтено въображение имаш Joy . Колкото и да го мисля, не си го представям моя мъж така hahaha , най-много някой пожар да сътвори Crazy

# 164
Правилно, направо си е въображаемо такова сценарииче  Wink

Общи условия

Активация на акаунт