Ако вие сами не се усетите, едва ли аз мога да ви кажа.. просто ни оценявайте такива каквито сме.. все пак за да живеем заедно, означава че сте ни приели с всички възможности и недостатъци.. така че и да мрънкате едва ли бихте променили нещо!!!

Друг е въпроса, ако жената или мъжът си стоят в къщи, тогава е напълно естествено този който не ходи на работа да поддържа домакинството!
Добре де.. нека пък аз ви попитам... според вас какви трябва да са задълженията на един мъж.. може би да стои до фустата ви постоянно.. моля ви не ни подценявайте.. все пак светът не се върти само около вас .. а ние сме широко скроени.. но е трудно да ни разберете!!!

Оох, Соте, то любов се иска за тази работа.

Точно Анджали.. не случайно казват че любовта е сляпа.

Стискайте зъби още няколко години - детето като порасне - ще ви отмени.
Да да..точно на децата разчитайте.. тя и жена ми така разправяше, но нещата са коренно различни, сега обвинява само себе си!!!

Ще ме попиташ защо ли... ми просто е, защото не допускаше друг да се меси в домашната и работа.. демек все нещо не е както тя го иска.. е.. оставихме да е на нейното.. затова и се сърди сама на себе си.
Странни сте жените.. хем мрънкате, хем искате.. но пък не позволявате.. след туй всички сме ви виновни.

А нашите задължения остават винаги встрани от погледа ви.. добре че не обръщаме внимание на дребнавости.. инак ще се превърнем във вечно мрънкащи женчовци!!!!