Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 470
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Примитивно, не примитивно, това е положението.

# 376
...на детето му е все едно кой ще го нахрани и кой ще му смени памперса сутрин. Така че може да е той, може да съм аз. Аз съм по майчинство, на мен това ми е работата, следователно той ми помага, когато го върши.  Rolling Eyes

Не е все едно за детето. Контактът е много важен, поне според нас де, затова през почивните дни този, който не е бил с детето, е добре да го поеме...
Обясни му, че е важно за отношенията баща - дете, другото са детски работи - дай си ми куклите, на си ти парцалките.

# 377
...Един вид щом аз не правя неща за него, той също няма да прави за мен...

Зан теб? Не е ли за детето.
Отвращава ме използванетона детето като разменна монета. Каквито и проблеми даима м/у родителите, то не е награда или тежест  Sick

Щом по принцип е рабонуден и той го гледа сутрин, сложи едни тапи в ушите и си спи.
Е явно не е за детето. Той помага един вид на мен. ЯВно вижда нещата така - на детето му е все едно кой ще го нахрани и кой ще му смени памперса сутрин. Така че може да е той, може да съм аз. Аз съм по майчинство, на мен това ми е работата, следователно той ми помага, когато го върши.  Rolling Eyes

Да, разбирам те, аз когато съм сърдита - нарочно за нищо не ставам, нищо не пипам понякога - един вид му връщам - гледай си работата, оправяй се сам и с теб, и с детето, а да те видя без жена ти! Но той няма такива сили - да ми върне и да не пипне нищо,  става с бесен поглед и си върши нещата. Ината съм аз у нас просто. Не се хваля, споделям си.

# 378
Май-май у нас той е ината, а аз ставам с бесен поглед и си върша нещата, но при това положение ще види секс през крив макарон.  #Cussing out  Laughing А да видим сега как ще се въртим в кръг.  Laughing

# 379
Моят го бива в домакинските работи,но пък го домързява,щом има кой да го свърши.
Но за детето ми помага много,иска да го храни,да го изкъпе,да го приспива,нощно време става,ако бебето се разплаче и т.н.Не мога да кажа,че върши много,но за мен е достатъчно. Simple Smile

# 380
Секс през крив макарон  Shocked
Хем вие се лишавате от удоволствие , хем не му правите нищо.
После да няма нова тема "Защо мъжете изневеряват"
Нито един мъж , не обича да му се хленчи постоянно на главата за глупости.

# 381
Евалата Бебе...+6 newsm10 smile3501 smile3501  bouquet

# 382

Най после стигнахме до единодушие!!!!  Hug

# 383
Пф, аз ако ще и на челна стойка да му застана на вярвам да не му омръзна. Също така не вярвам, че ако му падне сгоден случай да забърше нещо чуждо, ще пропусне. Това с изневярата е бошлаф работа и ми се изясни от много отдавна. А какво да се лишавам от удоволствие. Бахти удоволствието. За мен удоволствие е да хапвам бонбони Моцарт, синьо сиренце с броколки и да си почивам. Като едва гледам, само ми е до секс. Предпочитам да се наспя.  Tired

# 384
Май-май у нас той е ината, а аз ставам с бесен поглед и си върша нещата, но при това положение ще види секс през крив макарон.  #Cussing out  Laughing А да видим сега как ще се въртим в кръг.  Laughing

Внимавай докато му въртиш кръгчетата,да не ти поникнат рогца..  bouquet

# 385
Те вече са ми поникнали, споко. Хич няма да си дам зор от страх, че можело нещо да се случи. Нещата се случват и когато партньорите си дават зор и после идват едни въпроси "Защо, защо?!"
Ами на мен не ми дреме "защо". АЗ знам, че тия неща нямат пряка връзка с това какво съм правила или какво не съм.
Преди 10 години слаба и красива имах ,да го наречем отношения с един мъж ,почти 10 години по-голям от мен. Леко грозноват.
И въпреки че никога не съм му отказала секс, бях добричка и миличка, какво се случи - да ми изневери след 1 месец "отношения" и то с дебела и грозна разплута .....(да не казвам). Хахаха, от този случай вече си направих генералните изводи - никога вече няма да съм мила, добра, няма да угаждам на мъж за нищо. Ако някой иска да е с мен, той ще ме търпи и т.н.
Ами противно на очакванията точно тогава мъжете почнаха да се избиват за мен, да страдат за мен, да са ми що-годе верни и т.н.
Така че не ми казвай ти кога и за какво щели да ми поникнат рога.   Laughing
Опитът говори сам за себе си.  Sunglasses

# 386
...

Като ти дойдат до главата, тогава ела се разпиши, а сега ходи действай с комшията, че ми се изчака чакането  Mr. Green

Май-май у нас той е ината, а аз ставам с бесен поглед и си върша нещата...

Живей по-спокойно, вместо да става с бесен поглед, сядай до него и прави, каквото той прави. От какъв зор ставаш да свършиш нещото??? Все някога ще го направи - утре, след 3 дни, след месец, чудо голямо Simple Smile

# 387
Те вече са ми поникнали, споко. Хич няма да си дам зор от страх, че можело нещо да се случи. Нещата се случват и когато партньорите си дават зор и после идват едни въпроси "Защо, защо?!"
Ами на мен не ми дреме "защо". АЗ знам, че тия неща нямат пряка връзка с това какво съм правила или какво не съм.
Преди 10 години слаба и красива имах ,да го наречем отношения с един мъж ,почти 10 години по-голям от мен. Леко грозноват.
И въпреки че никога не съм му отказала секс, бях добричка и миличка, какво се случи - да ми изневери след 1 месец "отношения" и то с дебела и грозна разплута .....(да не казвам). Хахаха, от този случай вече си направих генералните изводи - никога вече няма да съм мила, добра, няма да угаждам на мъж за нищо. Ако някой иска да е с мен, той ще ме търпи и т.н.
Ами противно на очакванията точно тогава мъжете почнаха да се избиват за мен, да страдат за мен, да са ми що-годе верни и т.н.
Така че не ми казвай ти кога и за какво щели да ми поникнат рога.   Laughing
Опитът говори сам за себе си.  Sunglasses

Не всички сме такива  Rolling Eyes.. но май си зависи от главите!!!!
Според повечето жени..  всички сме маскари ... проблема ви е че все не уцелвате правилният.. сякаш ви е заложено.. и после всички отиваме на бунището!!!!  Laughing
Ама и на вас жените никой не ви заголва задника насила.. пък после мрънкате че сме годни .. негодни или знам ли вече кво ви се върти из умственото пространство!!!!  Laughing
Но едно е ясно.. избора сами си го правите.. ние сме само съпричастни!!!!  Laughing

# 388
@ Не се сърди, човече

Идвали са ми и отгоре на главата, казвам го точно поради тази причина.
Какво ще правя си е моя работа , никой не те кара да чакаш.

# 389
все пак светът не се върти само около вас ..

А около кого?

Общи условия

Активация на акаунт