Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 278
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хора да попитам аз ли нещо съм сбъркана или...Сифона или както там че нарича чудото в кухнята се развали,по точно винтчето е изгнило,според половинката ми аз съм виновна и аз трябва да го оправя.Така ли е според вас?Това се отнася за всичко което се счупи или развали.

# 616
Хора да попитам аз ли нещо съм сбъркана или...Сифона или както там че нарича чудото в кухнята се развали,по точно винтчето е изгнило,според половинката ми аз съм виновна и аз трябва да го оправя.Така ли е според вас?Това се отнася за всичко което се счупи или развали.
У нас обикновено оправя/поправя този, който разбира.
Ако никой не разбира, има майстори/техници....
Подобен подход "Ти си виновна/виновен, оправяй се!Аз нямам нищо общо!" ми е прекалено детински и егоистичен.

# 617
Joy
Викни си майстор да ти го оправи, вместо да пишеш постове тук.
Иначе, ако сериозно питаш - не, не е нормално, ама се среща.

# 618
.Т.е.,дамата да не вряка като заклана ако и се наложи да ковне два пирона,или да си смени маслото
Ако имаш впредвид някое от маслата в колата
незнам как точно ще се справят повечето жени-горкото автомобилче #Crazy newsm78 #Cussing out #Cussing out #Cussing outвсе едно аз да включа
пералнята на нЕква програма да пере като нищо не разбирам на програматора
просто си представям какви съсипани къдравички дрехи ще се вадят от пералнята #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 619
.Т.е.,дамата да не вряка като заклана ако и се наложи да ковне два пирона,или да си смени маслото
Ако имаш впредвид някое от маслата в колата
незнам как точно ще се справят повечето жени-горкото автомобилче #Crazy newsm78 #Cussing out #Cussing out #Cussing outвсе едно аз да включа
просто си представям какви съсипани къдравички дрехи ще се вадят от пералнята #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Че то маслото го сменя майстора - жената само трябва да си закара колата в сервиза Simple Smile Едва ли и мъжа й си го сменя сам  Crazy
А за пералнята - ми то си има упътване на повечето отпред - нарисувано е точно като за мъже  Laughing Едва ли нещо ще му стане, ако си перне само дрехите някой път  Wink

# 620
  • Насред хаоса
все едно аз да включа
Joy За неразбиращи от копчалъци на пералня има опция *ръчно пране*.  Mr. Green

# 621

незнам как точно ще се справят повечето жени-горкото автомобилче #Crazy newsm78

Аз обаче знам!!!!  Mr. Green
Първи метод!!!  Laughing
Втори вариант!!!  Laughing
Трети последен опит!!!  Joy

Ама най добре си намират помощници за смяна на маслото ето тъй!!!!

# 622
...все едно аз да включа

Ти нали не си мислиш, че като се роди детето и видят, че е момиче, му вграждат в главата знания за боравене с перални машини Joy интересно защо си мислиш, че една жена би разбирала от програматора на някакви си машина повече от теб.
Като всяко нещо, след като пораснеш и мама вече не е около теб, започваш да се учиш, а дали е кола, пералня или др. машина, все тая.
Бая дрехи съм съсилала, нормално е...

Скрит текст:
Сещам се за първата ни пералня с мъжа ми, 4 г. като студенти перяхме на ръка и изведнъж - машина, седим я и гледаме като извънземно  Mr. Green аз викам "Знам! Мама пере на програма 4", той отговаря "А майка ми на Д", гледаме, гледаме, ни 4, ни Д на нашата Laughing решихме, че няма начин да е съвпадение, че Д е 4-тата буква и врътнахме копчето на 4-та степен, която си беше с някакво др. обозначение. И така прахме бая време, докато той като инженер не извади книжката и не я прочете. Аз колкото и да четох, все на китайски ми звучеше  Blush и с печката, и за сушилнята съм същата, въобще за всеки уред ползвам само 1 функция, когато мъжът ми разчете тайната, тогава се ползват другите  Simple Smile

Много ми е чудно как човек може да "изгние" винт.
Случва се при по-евтините варианти, даже не случва се, а е просто задължително.

# 623
Повече от странно ми е жена да се учи на пералня в студентските си години  Rolling Eyes
Вариантите са два - мама е правела винаги всичко, докато момата не се отдели, което е повече от тъпотия, вариант две - жената е прекален опроста.
Човече - не е към теб поста ми, а към всички, които започват да обясняват как към 20тата си година вдяват в кой свят живеят и че мама няма да е вечна...

# 624
Човече - не е към теб поста ми, а към всички, които започват да обясняват как към 20тата си година вдяват в кой свят живеят и че мама няма да е вечна...
Не знам защо се учудваш, като в Бг това е традиция.
А изключението е да може мома на 20 вече да пере, да готви и прочие .... Simple Smile
Да не говорим, че ако омъжената/женения дъщеря/син останат при бабата, тя си продължава да си ги отглежда целокупно....и ги пере, и им готви, и децата им гледа.....   Laughing

Пп:И аз недоумявам как може мъж да разбира от нещо толкова сложно като автомобил и двигател с вътрешно горене, а да не разбира    Mr. Green   как се пуска копче на обикновена пералня, ама....и такива ......индивиди (спестявам думата, която си мисля   Mr. Green   ) , явно има.

# 625
...

А само към жените ли? Защото и на мен ми е странно човек като td, който е на много повече от 20 да ги пише тези неща  Laughing

Иначе аз лично си се справях с мамината пералня, но нашата семейна беше с горно отваряне, нещо тъкмо прохождащо на пазара и всичко беше точно обратното на дъртото АЕГ, което познавах Laughing
Сама се оправям от 19 г., никакви проблеми не съм имала. Но за преди имаш донякъде право, в моето семейство, особено бабите ми се опитваха от малка да ми набият в главата как трябва да обслужвам мъжа и се опитваха да ме учат, докато мъжете седяха и си почиваха, което ме накара да дам силен отпор, и за готвене, и за всичко, щом мъжете вкъщи не пипваха, аз също отказах да се включвам Peace

# 626
Човече, не знам на какво са те учили и ти какво си прихванала, но в никои случаи не мога да намеря за нормално за жена на 20 да е проблематичен капака на пералнята  Stop
И да - за жената е много по-фрапиращо, отколкото за мъжа. Както би било фрапиращо мъжът да не може да смени една миньонка, щото нали преди имало само газови лаМБи  Crazy

# 627

Пп:И аз недоумявам как може мъж да разбира от нещо толкова сложно като автомобил и двигател с вътрешно горене, а да не разбира    Mr. Green   как се пуска копче на обикновена пералня, ама....и такива ......индивиди (спестявам думата, която си мисля   Mr. Green   ) , явно има.

Аз пък недоумявам... как е възможно многократно да мятате дрехите в пералнята, без да проверявате щателно джобовете???  newsm78
Щото става... -Сотеее.. на пералнята нещо и стана.. не ще да изпомпва водата!!!!  Thinking
И бай ви Соте вади целата пералня.. праи всичко у вода щото се налага пералнята да се обърне наопаки.. и почва да разтуря.  Mr. Green
Познайте.. последният път ластик за коса се беше намотал на перката на помпата.  Joy
После ми обяснявайте туй онуй..ай стига бре!!!!  Joy

# 628
Аааа, изтъкна се ти, че разбираш от перални, жалко - сега няма как да те нахокат  hahaha

П.П. а стотинки биха ли повредили пералня  Embarassed ?

# 629
...Както би било фрапиращо мъжът да не може да смени една миньонка, щото нали преди имало само газови лаМБи  Crazy

Това и дете може да го направи, дали ще завъртиш капачката на пастата за зъби или миньонката, разлика няма.

sote-full, форумските правила гласят, че джобове не се проверяват, грозно било  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт