МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

• 79 943
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
в моята книжка на машината има един хляб със сирене Чедър. Пише, че трябва да е настъргано, но не пише кога трябва да се сложи - в началото или като изписка за добавките. Според вас по-едро или ситно трябва да е настъргано?

# 256
Здравейте на всички,
Нахулвам в темичката ви с въпрос. Извинявам се ако не е за тук.

Имам проблем с моята хлебопекарна. Тя е Мулинекс, ползвам я от три години без проблем. Но сега малко се разпадна. Т.е. чопчето на което се нанизва бъркалката /незнам дали го обясних правилно/ се отдели от контейнера. Това е един болт в средата на контейнера. Е сега какво да правя, по принцип го слагам, работи машината, но незнам до кога. Към кого да се обърна и може ли пак да се закрепи.
Надявам се да сте ме разбрали.

# 257
Здравейте на всички,
Нахулвам в темичката ви с въпрос. Извинявам се ако не е за тук.

Имам проблем с моята хлебопекарна. Тя е Мулинекс, ползвам я от три години без проблем. Но сега малко се разпадна. Т.е. чопчето на което се нанизва бъркалката /незнам дали го обясних правилно/ се отдели от контейнера. Това е един болт в средата на контейнера. Е сега какво да правя, по принцип го слагам, работи машината, но незнам до кога. Към кого да се обърна и може ли пак да се закрепи.
Надявам се да сте ме разбрали.
     Независимо, че вече не ти е гаранциона машината, намери сервиза на Мулинекс в твоя град и я занеси срещу заплащане да я ремонтират , но първо питай колко ще ти струва ремонта за да не се окаже, че  ще ти струва колкото да си купиш нова и ако те устройва я дай за ремонт.

# 258
Аз съм много доволна от Нео, евтина е но по нищо не отстъпва на по-скъпите машинки. Peace

Искам да похваля готовата смес за многозърнест хляб на Техра, стана превъзходен. Flutter

# 259
# 260
  • Пловдив
И аз след четене и ровене по форума, миналия септември взех това - http://zora.bg/catalog/product_details/hlebopekarna_midea_thd_30ak_s/ и съм невероятно доволна  Whistling

# 261
Здравейте,
Може ли мнение за MOULINEX OW-5003?
Благодаря!!!

# 262
има нов модел   Simple Smile
MOULINEX OW 5023 XXL

ХЛЕБОПЕКАРНА С 16 ПРОГРАМИ.  3 СТЕПЕНИ НА ПРЕПИЧАНЕ.  ОТЛОЖЕН СТАРТ.  ЕЛЕКТРОННО ПРОГРАМИРАНЕ.

цената и е около 290 лв. в добрите вериги!!!

Технически спецификации:

16 програми: багети, традиционен хляб, пълнозърнест, безсолен, омега 3 хляб, безгултенов хляб, козунак, франзела, кекс, конфитюр, тесто, паста
    3 степени на препичане
    Капацитет - 0,750,1кг,1,5кг
    Електронно програмиране
    Отложен старт
    2 подвижни тавички с 2 гнезда за 4 багети
    Метална рамка за фиксиране на тавичките
    Ножче и четка за оформяне на багетите
    Прозорец за наблюдение и контрол
    Мощност: 1650W

Гаранция : 24 месеца

# 263
Ползвам същата машина много съм доволна преди година струваше 269лв. но сега е 319лв.

# 264
Здравейте,
в моята книжка на машината има един хляб със сирене Чедър. Пише, че трябва да е настъргано, но не пише кога трябва да се сложи - в началото или като изписка за добавките. Според вас по-едро или ситно трябва да е настъргано?

Правила съм хляб със сирене чедър - става много хубав и ароматен. Аз го слагам едро настъргано след звуковия сигнал за добавките Peace

# 265
И аз съм със същата. Тогава много избирахме машина за хляб, защото е важно да е с две бъркали и да е колкото се може по-мощна, да се регулира теглото и препичането. Само този модел отговаряше на всичко това, като се добави и формата за багети, ножчето и силиконовата четка, която върши страхотна работа мога да кажа че това е най-добрия модел и го препоръчвам на всички, които искат да си купят хубава машина за хляб.

# 266
И аз съм със същата. Тогава много избирахме машина за хляб, защото е важно да е с две бъркали и да е колкото се може по-мощна, да се регулира теглото и препичането. Само този модел отговаряше на всичко това, като се добави и формата за багети, ножчето и силиконовата четка, която върши страхотна работа мога да кажа че това е най-добрия модел и го препоръчвам на всички, които искат да си купят хубава машина за хляб.

Ползвах такава машина и това, което пишеш, изобщо няма значение за крайния резултат. Сега съм с Панасоник - една бъркалка, не е мощна, но пък прави най-страхотния хляб. Така че не се заблуждавайте, че Мулинекс са хубави машини (неоправдано скъпи са и казанчетата протичат, защото технологично не са измислени добре). Има мноооого по-хубави от тях.

# 267
Моята хлебопекарна е Делонги и съм много доволна от нея Simple Smile Месих козунаците в нея, получиха ми се на конци http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

# 268
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам, хляба в хлебоперкарната по-ронлив ли ви се получава от купешкия. Ползвам Мулинекс с програмите описани в книжката. Винаги е ронлив - бял, пълнозърнест, сладкишите... Дали мога да направя нещо или е нормално? Ние така си ги ядем вече 2 години, но бих искала да се справя с този дребен проблем.

# 269
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам, хляба в хлебоперкарната по-ронлив ли ви се получава от купешкия. Ползвам Мулинекс с програмите описани в книжката. Винаги е ронлив - бял, пълнозърнест, сладкишите... Дали мога да направя нещо или е нормално? Ние така си ги ядем вече 2 години, но бих искала да се справя с този дребен проблем.
Мазнина слагаш ли?Или брашното ти е в повече?Аз пък откакто имам машинката, все нямам сух хляб , за кюфтета например.

Общи условия

Активация на акаунт