Преждевременно родени с пролетно настроение

• 50 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, мислили ли сте да напавите група във ФБ?

# 136
  • Варна
Това с тайните групи във ФБ е някаква мода в момента.
Кому е нужно?
Тук информацията, която се дава е с цел обърканите и уплашени майчета на недоносени бебчета да имат информация - не всяка се престрашава да пише; някои само четат(поне като се обособяваше темата и подфорума беше така).
П.С. Отдавна не съм писала, само ви наглеждам. Да се отчета - Вики вече е голямо момче (продължава да е висок за възрастта си); говора се изчиства все повече - сега се мъчим да изчистим "л". При него забелязах връзка между храна и говор, и здравословно състояние. Когато яде определени храни (с конкретни консерванти), говора рязко дърпа назад; появяват му се секрети (киха, кашля).

# 137
  • Варна
Viki_76, стана ми интересно. Сподели повече за едните и за другите храни.

# 138
  • Варна
Ами например не му понасят сокове, вафли и почти всякакво сладко. Въобще съдържа ли храната соев лецитин, задължително имаме проблем. И някои Е-та не му понасят.
Преди от тези храни правеше и бронхоспазми (след хомеопатичното лечение вече да чукна на кухо, не стават чак толкова сериозни кризи, но пак се налага да правим инхалации с физиологичен разтвор).
Вече е голям и знае, че не трябва да пие сок, да яде сухи пасти и всякакви пакетирани изкушения, но понякога в градината се изкушава.

# 139
Здравейте моми4ета Hug

Отдавна ви загубих края, 4ета ви от време на време. То аз и не съм била редовна никога май. Някой моми4ета може да ме помнят, други не са срещали мои постове най-вероятно никога.

Влизам просто да Ви кажа , 4е станах мама за втори път. На 11.07 се роди моя син Виктор в 38 седмица и 6 дни 3.060 кг и 50.5 см . За мен серклажа се оказа спасението направен в 14 седмитза от бременността. Но направих инфекция една седмица пак след свалянето му , както беше и с Лаура. Тогава не се знаеше кое настъпва първо при мен дали разкритието или вътре утробната инфекция. Ве4е са сигурни лекарите 4е разкритието при мен е първородния проблем и вси4ко друго настъпва вседствие на него.

Знам колко ви е тежко в момента на пове4ето мам4ета , които 4етат темата редовно сега. И се извинявам предварително не съм искала поста ми да ви огор4и. Исках да споделя ако мога да дам кураж на други май4ета, които се страхуват да забременеят отново.

П.С Лаура порастна голямо моми4е и много много горда кака. Peace Сега , като ги гледам двамата и си казвам , 4е вси4ко което изтърпях по време на втората си бременност си е заслужавало. Няма нещо по искрено от тази любов между братя и сестри Peace

# 140
  • Варна
muyldermans, честита ти рожба!   bouquet Изключително много се радвам за теб!
Не зная дали другите те помнят, но аз никога няма да забравя постовете на сестричката ти като се роди Лаура и после твоите разкази какъв е подхода към родителите и какви са условията в "белите" страни.
Разкажи повече - как мина бременността, защо се наложи серклаж (превантивно или по показания...), плс.
Как приема Лаура малкия Виктор?

# 141
  • София
muyldermans, да ти е жив и здрав малкия Виктор   bouquet
И много целувки на каката.

# 142
здравейте мами,
не знам дали тук е подходящото място за този въпрос, но търся информация за новият шеф на  неонатологичното отделение в Іва градска болница в София, който е заменил доктор Ранкова.
Моля, ако някой има такава да я сподели

Благодаря ви предварително

# 143
Не знам нищо от първа ръка, но отзивите са положителни. Бил млад, мил и отзивчив, обяснявал подробно.

# 144
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не съм писала мнооооооого отдавна.Вики расте и хубавее,наскоро и гледах снимките отпреди година и...............няма и помен от това кльощаво бебче.Аз нещо взех да си въобразявам,че Вики кашля от бисквитите Закуска.Давах и до преди 2 седмици 100гр. кис. мляко и една бисквита следобед  и посреднощ към 33-4ч. започва да кашля много лошо.Ходихме на лекар-нищо и няма.Пак уж започнах да и давам кис. мляко,но бисквита-не и от тогава сме нямали проблеми.Възможно ли е такава реакция след 12 часов прием на дадена храна?

# 145
  • Варна
Иве, не мога да кажа дали не е просто съвпадение, но си го запиши някъде и ако след време се повтори, ще имаш едно наум.

# 146
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ти,ще видим кога ще и дам пак бисквита тези дни и ще пиша какво е станало впоследствие.

# 147
Не знам нищо от първа ръка, но отзивите са положителни. Бил млад, мил и отзивчив, обяснявал подробно.
Благодаря, макар че не е от първа ръка.
да се надявам, че е професионалист!

# 148
Здравейте,момичета! И аз влизам да се похваля ,че моята Вики проходи  Simple Smile

# 149
Здравейте,момичета! И аз влизам да се похваля ,че моята Вики проходи  Simple Smile

Браво !  bouquet
Честито ходещи крачета , мама да се стяга да ги гони ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт